We are family!

Praktiken funkade bra idag med. Sorterade massa kläder. Alla som jobbar där är så himla trevliga. Fick till och med en kram av Bjarne idag. Känns som att man är som en stor familj nästan. Alla vill att man ska trivas. Längtar redan till imorgon!
Efter praktiken idag så mötte jag upp Annika på stan. Hon hade klippt sig. Det blev fint. Vi vandrade runt lite, men insåg att det Annika behövde köpa nog var billigare på city gross. Så då åkte vi dit och handlade lite prylar. Sen åkte vi vidare till IKEA. Då ringde Staffan mig. Jättekul att prata med honom igen. Var ett bra tag sen sist. Så vi måste träffas snart tycker jag! Ja, efter att jag pratat med honom en stund så köpte jag och Annika mat. Sedan gick vi runt lite på Birsta. Tröttnade ganska snabbt och åkte tillbaka till stan. Där köpte vi öl och cider som vi åkte iväg med till min nya lägenhet. Sen for jag hem till mig och Annika hem till sig.
Nu de senaste timmarna har jag spenderat med att packa. Jag kan inte förstå hur det kan vara så mycket! Jag kommer få vara vaken hela natten känns det som. Men jag har 2-3 timmar på mig imorgon också innan flytten sker. Så det ska nog lösa sig.

Ibland blir jag lite för engagerad i saker. Har tillbringat ganska mycket tid framför dator ikväll också med att leta lägenhet åt Linn. Vill ju inte att hon ska må dåligt. Vänner hjälper man i vått och torrt. Och så pass mycket hon ställt upp för mig så vill jag göra det samma för henne.

Men nu är det dags att ta tag i ett och annat igen.
Bilder på min nya lägenhet kommer förhoppningsvis nästa vecka.

Vi blundar för det som en blind kunnat se.

Idag har jag varit produktiv. Men nu står det lite still igen. Slut på flyttkartonger. Vet inte riktigt vart jag ska få ner resten av mina grejer. Men det får tryckas och pulas lite. Så det ska nog gå bra tillslut.
Har absolut ingen lust att gå och lägga mig. Vill vara vaken hela natten. Men då kommer jag vara jättetrött imorgon. Känner lite panikkänslor. Det får jag alltid när jag har ett ansvar och något att göra. Men det gäller tre timmar per dag. Det är inte alls mycket. Morgondagen kommer gå jättefort. Så jag ska försöka att bara ta det lugnt.

Secondhand.

Idag var det första dagen på nya praktikplatsen. Jag tycket att det funkade jättebra. Fick fina komplimanger och så. Tror att jag kommer trivas kanon! Idag blev det mest introduktion. Men imorgon så börjar jag på riktigt.
Har fixat med min ansökan nu. Så den ska slängas iväg på posten, samt att jag begärt flytt av bredbandet. Så nu har jag inte så mycket kvar som jag måste tänka på. Det är tv-licensen då. Som jag måste fundera på om jag ska säga upp eller inte.
Annars så är det bara själva flytten, den kommer troligtvis ske på fredag. Med hjälp av Annika och co.
Allt löser sig bara man har lite tålamod.

Goodbye.

Det börjar ljusna ute. Jag borde sova. Men sitter och finner sinnesro med lugna favoriter i stället. Visst deprimerande låt just nu.

And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Look down.

Sitter här med hakan långt ner. Tror till och med att den kanske har gjort en spicka i golvet av sitt hårda fall. Här går man och tror att man känner en person. Så visar det sig att han har en dotter som jag inte ens vetat om. Sånt brukar man ju ändå dela med sig av. Vet inte om jag ska skratta eller bra vara förvånad. Fast ja, han och jag har väl inte alltid pratat om de mest allvarliga sakerna kanske. *Skratta* Oboy och mormors-trosor. Behöver jag säga något mer?

Nog om det. Annars blir jag för flumm.
Idag har jag hämtat nycklarna till min nya lägenhet. Nu känns allt väldigt verkligt. Funderar på att kanske ha inflyttningsfesten den 6:e eller 7:e. Men får se om det hinns med. Beror helt på hur bra det går med att få i ordning på lägenheten. Sen vill jag inte ha inflyttningsfest i fall min hyresvärd kommer fixa med den andra lägenheten som ligger bredvid min. Då blir det pinsamt. >< Annars så är jag ganska fullbokad. Så då blir det ingen fest förrän i slutet på juni. Men tror inte det går någon nöd på folket ändå.

Åhnej!! De visar en jättetjock kille på tv och gör narr av honom. Visst han har nog lite själv ironi. Men jag tycker mest sånt är hemskt. Han kunde knappt ta sig igenom en rockring..

Imorgon börjar jag på min nya praktikplats. Känns bra! Hoppas jag känner så imorgon också.

Ny design ska jag fixa när tiden finns.

Det flyyyter.

Nu har jag ringt nordeken. Så hon bekräftade att den där killen som kollade på lägenheten igår ville ha den. Sen så ringde jag fastighet competens och bokade en tid för besiktning av lägenheten. Nu strax ska jag ringa min nya hyresvärd och fråga vilken tid jag kan komma och kolla på min nya lägenhet. Har fått hem adressändrings papprena också. Så dem ska jag skicka in. Så nu börjar alla pusselbitar falla på plats.

You might just get lucky.

Sådärja. Nu har jag uträttat en del saker idag. Allt känns lättare. Klev upp 8 imorse. Fixade lite i lägenheten, sen så kom en kille och kollade på den. Fast han var inte säker på om han skulle ha de eller inte. Han gillade den skarpt, men tyckte att den kanske var lite för stor. Sen när de hade gått gick jag och la mig ett tag. Sov väl nån timme. Efter det fixade jag mig och åkte in till stan. Träffade Inger. Var där en timme. Sen gick jag upp till ungdomscenter. Fick lapp så jag kunde fylla på busskortet. Promenerade ner till navet. Fyllde på busskortet och åkte sedan ut till Birsta. De hade billig mat. Köttbullar, potatis och sås för endast 16 kr. Såklart jag slog till. Medan jag stod i kön ringde Totte. Så hon bestämde sig för att komma ut till birsta. Vi gick runt lite. Jag letade efter flyttkartonger. Köpte blondering för 39 spänn. Billigt. Det var ett bra märke också. Slutade med att jag köpte 4 flyttkartonger på IKEA. Sen tog vi bussen in till stan igen. Jag missade precis bussen till Kvissle. Så jag satt på navet och kuckelurade lite.
Nu är jag hemma! Varit en hektisk dag. Jo, min nya hyresvärd ringde också. Han hade satt in garderober nu. Så imorgon ska jag dit och titta på dem och godkänna i fall jag vill ha dem eller inte.
Men nu så kan jag äntligen packa färdigt.


Demokrati.

Jag satt här i min ensamhet vid datorn. Helt plötsligt kommer Annika gåendes inlindad i ett täcke. Så frågade jag om hon inte kan sova. Då sa hon att hon funderade. På vadå, undrade jag.
"Jo på hur man får demokrati i fattiga länder. Riktig demokrati."
Ibland är hon för söt. Som tänker på såna saker när hon egentligen borde sova.


Smultronstället.

Är så sjukt sugen på glass. Speciellt sugen är jag på att åka till smultronstället och äta massa glass! Förra året var det bästa året! Den glassen jag åt då var supergod! Vill ha sommar och sol. Men framför allt vill jag ha en sommar fylld med massa kärlek.

(Goooood glass!)

233655-130

Fler saker.

Kom på att det är fler saker jag ska hinna med. Måste boka en tid för städbesiktning, sen måste jag ut till Birsta för att köpa fler flyttlådor, samt att jag måste till ungdomscenter för att fixa med busskortet. Fy det är verkligen för mycket just nu. Jag är helt svettig och det känns som att jag ska svimma. Orkar inte med när det blir för mycket. Har lust att bara lägga mig ner och vila just nu. Men vet att jag inte alls mår bra av det. Fyfan. Det kom precis världens os av mögellukt också.
Ibland får man tycka som om sig själv extremt mycket!
Pengaproblemet stressar mig också. Jag behöver fixa fram 4500 kr.

Allt är så jäkla kört.

I need a hero.

Känns som att det är så jäkla mycket som måste fixas. Och jag får bara rå jäkla panik!
1. Hitta en chaufför till flyttbilen.
2. Någon som kan hjälpa till att bära grejer.
3. Boka en flyttbil.
4. Hinna få adressändrings papprena.
5. Träffa Tommy för att hämta nyckeln till lägenheten.
6. Få bort vissa saker som inte får plats i min nya lägenhet.
7. Flyttstäda hela lägenheten.
8. Fixa ansöknings papprena till utb.

Allt detta ska hinnas med på några få dagar. Där jag också ska trycka in ett möte med psykologen, lägenhetstitt på min nuvarande lägenhet samt introduktion på nya praktikplatsen!! Herre guu. Känner bara för att lägga mig ner och gråta. Men det finns inte ens tid för det!! Sen sist men absolut inte minst. Själva flytten!!

*Orkeslös*

Breathless.

Nattens låt:
Il divo - Everytime I look at you

Fan va jag inte orkar med drama. Man blir så trött i huvudet.

Your love is nothing but a bitter taste.

Då har jag precis varit och gjort mig av med mitt lilla kylskåp då. Skönt att inte behöva tänka på det. Fast det är mycket kvar som jag inte vet vad jag ska göra av. Ska måla mitt köksbord svart, så kanske någon vill ha ett komplett sett med köksbord och fyra stolar. Men det kommer ta tid att fixa det för det ska slipas och fixas. Vet inte när jag ska hinna. Ska försöka hinna med nästan all packning ikväll. Sen imorgon ska jag vara med Annika på förmiddagen. Efter det har jag kvällen på mig igen. På måndag ska jag in till stan kl. 13 för att träffa Inger. Så jag tänkte se om de ha sandpapper på Clas Ohlson. Då har jag måndag eftermiddag och hela tisdagen på mig att fixa med bordet. Sen tänkte jag väl börja så smått med städningen. Så det inte blir så himla mycket när jag har flyttat.
Ursäkta för tråkiga inlägg. Men detta är mitt liv just nu.

(Mina fina växter!)

233655-129

Sanden är fuktig och kvinnan är ung.

Lugna favoriter hela dagen. Jag behövde inte ta någon joggingtur idag. Har rört mig hur mycket som helst ändå! Har packat och fixat nu i typ 5 timmar! Är helt slut i kroppen. Vet inte om jag orkar något mer. Nästa etapp är köket. Det lär ta ytterligare 5 timmar. Så jag kanske ska spara det till imorgon i stället. Nu gör jag ändå bara det enklaste. Packar ner allt i lådor och dammsuger. Sen ska ju allt städas kliniskt. Bävar inför den dagen. Förhoppningsvis får jag väl hjälp av Annika då. Så då kanske den dagen inte blir så seg.
Nu borde jag fixa lite middag innan klockan blir för mycket. Ska se vad jag finner för gott i frysen.

233655-128

Fredag.

Det känns absolut inte som fredag idag. För min dag och kväll kommer mest bestå av packning och städning. Är sjukt sugen på att festa loss. MEN jag är så duktig nu med att äta nyttigt. Har på de här två veckorna lyckats gå ner 2.8 kg. Så jag har bara 1 kg kvar att gå ner till den 14:e juni. Så då har jag nått mitt första delmål. Så det känns bra som fan! Jag har i princip bara ändrat mina matvanor, jag har inte motionerat något mer än vanligt. Så nu ska jag lägga i högsta växeln och börja med motionen också. Tänkte ta mig en joggingtur lite senare idag.
Men nog pratat om vikt. Det är kanske inte så kul att läsa om.
Har några frågetecken ang. flytten. För Marre kan inte köra den 1:a, och det vore egentligen bra att ta det den dagen eftersom jag då har hela dagen ledig. Annars så har jag ju praktik den 2:a. Men jag kaaaanske kan fråga om jag får vara ledig den dagen. Det borde ju gå liksom. Men får se. Borde nog ringa och hyra flyttbil snart. Känns som att jag kommer sega med allt så blir det kaos!

Våga vara rädd.

Jag blir så ledsen när folk som jag bryr mig om mår dåligt. För jag känner igen den där känslan så väl. Att känna sig helt tom inuti, och som att världen vilar på ens axlar. Det är tungt, no kidding. Jag tror att de flesta måste genomgå en jobbig period i sitt liv för att sedan lära av det och bli stark. Jag är väldigt stark just nu. Inte starkast i världen, och kanske inte så stark som bamske eller pippi ens, men väldigt stark. Jag klarar av motgångar och reser mig oftast upp lika snabbt som jag snubblat. Jag ser ändå målet där borta i horisonten, medan andra ligger med huvudet ner och spottar jord och grus. Jag tror inte att något är omöjligt. Det gäller bara att inte sätta hindren för högt. För visst är det väl så, att vi är ansvariga för våra egna hinder. Vi kanske sätter hinder på 3 meter fast vi egentligen vet att vi bara klarar av 20 centimeter. Vissa vet nog inte vad de klarar. De kanske sätter 50 centimeter, fast de lätt skulle klara 1 meter. Så när de där verkliga utmaningarna kommer klarar de inget alls för de trodde inte på sig själva. Allt handlar om att känna sig själv, förstå sina begränsningar och våga. Att ibland kanske till och med våga vara rädd. Rädslan är den känslan som människor är sämst på att visa. Just därför faller de flesta. De vågar inte. Vågar inte vara människor.

- Jag är en människa, och jag är rädd ibland. 

Första flytten.

Idag blev det först ut till Birsta. Skulle kolla på lite saker som ska köpas fråb IKEA, men just det jag ville ha fanns inte. Så då blev jag lite sur. Så då gick vi runt och kollade på lite nya kläder. Jag hittade inte ett skvatt, men Annika hittade en klänning. Så jag köpte den till henne! Sen köpta jag Bonaqua med smak av persika. God!
Sen fick vi skjuts hem till Annika av Annikas svägerska. Så då plockade vi och fixa i hennes rum. Tog bilen hem till mig och hämtade det sista härifrån. Så nu är det bara mina saker kvar här. Jag måste börja städa. För Maria på nordeken ringde mig förut och sa att en kille ska kolla på min lägenhet på måndag kl. 9. Paaaanik.
Fixa, fixa, fixa.
Först ska jag äta lite. Sen så ska jag börja så smått.

Moving on.

Ärligt talat, jag har fortfarande inte sökt till ky-utb. och det är bara 10 dagar kvar tills ansökan ska vara inne. Men jag tror att jag är rädd. Rädd för att livet ska gå vidare. Står kvar och stampar på samma ruta. Det är så mycket inom mig som jag bara inte vill släppa taget om. Jag kanske inte riktigt vill gå vidare. För då känner jag att jag tappar kontrollen. Jag låter marken under mina fötter försvinna för ett tag så jag står där, svävandes. Vet inte om jag kan tillåta det. Fan, det är så mycket som jag inte kan släppa taget om. Känns som att jag klamrar mig fast vid det förflutna och vägrar släppa. Fast min hjärna säger åt mig att bara lämna allt. Men det känns som att varje litet steg jag tar mot ett nytt liv gör att jag kommer längre bort från min trygghet. Det är såna här stunder, när jag har massa förvirrade tankar som jag verkligen behöver Inger. Tur att jag ska prata med henne på måndag. För även fast jag tagit mig vidare genom att hitta en ny lägenhet och en praktikplats så finns det mycket som fortfarande är väldigt skrämande. Men Inger brukar vara bra på att få mina tankar att falla lite bättre på plats. Tiden rusar oftast iväg och ibland får jag vara där längre än jag egentligen ska. Men det är bra, hon är bra.
Vad jobbigt det är när man verkligen inte vet vad man vill. Jag kan verkligen inte se vad jag skulle kunna jobba med när jag blir äldre. Visserligen är jag väldigt intresserad av foto, fotoredgering och inredning. Men vet inte hur jag ska gå vidare när de gäller de intressena. Jag vet inte ens vad jag skulle göra på en butikssäljarutb. Men nej! Nu får jag inte ge mig själv tvivel. Jag ska söka den där utb. sen så får jag helt enkelt se om jag kommer in. Gör jag inte det så är det meningen att jag ska göra något annat. Jag skulle till och med kunna jobba som dog-walker. Det skulle jag kunna älska. Läste ju om någon utb. där man kunde läsa till hundpsykolog, hundtränare eller liknande. Någon sån utb. skulle jag kunna gå.

Nu slutar jag skriva innan jag blir för förvirrad.
Jag önskar att jag hade ett mål här i livet.


"Hallå flatorna."

Visst jag kanske överreagerar. Det kanske inte var så himla farligt. Men jäkligt konstigt var det i alla fall. När jag och Annika kom ut från porten så kom gubbjäveln gåendes, så ropade han: Hallå flatorna. Liksom vilken normal person skulle säga så?! Vill man hälsa så kan man väl göra det på ett lite mer civiliserat sätt. Inte ropar man något som kan ses som ett skällsord. Nej han måste ha något ordentligt fel i sin skalle. Önskade verkligen att jag skulle mött honom i trappen så skulle jag ha frågat vad fan han håller på med. För jag vågar inte gå upp och plinga på hos honom. Kan inte personer som har problem med andra bara hålla det inom sig, man behöver inte gå runt och säga sånadär saker.
Han är bara en elak gubbe. Ska inte ens ödsla min tid på honom.
Jag slår vad om att varje gång han har bankat i golvet så har det bara varit för att han vill jävlas med mig, för han är väl homofob. Han är väl en sån där äcklig människa som tror att kuken är den största delen av universum, och att alla ska hylla den.

Han kan bara ta sig i röven!!

Cloud nine.

Idag blev det att jag sov ganska länge. Klev väl upp runt 12. Inge bra. Drömde så konstigt i natt. Ibland vill man verkligen ha en förklaring på det man drömmer. Jag kopplar ofta mina drömmar till något som hänt under dagen. I natt drömde jag att jag skulle åka på någon resa med tåg. Men så stod jag vid en busshållsplats i stället. Och där gick ju inte tåget förbi, så jag missade det. Sen så mötte jag någon snäll kille som jag pratade med. Helt plötsligt kom massa folk fram som demonstrerade mot och för något. Jag gick med de som demonstrerade FÖR men jag vet inte riktigt vad det handlade om. Så gick vi runt i skogen. Efter ett tag så ramlade alla ner i någon slags damm och jag hade min systemkamera runt halsen så den blev helt blöt. Fick panik och sprang upp. Sen kom Annika och skulle leka snille genom att ta isär kameran så den kunde torka. Vet inte om det gick så bra. Konstig dröm var det i alla fall. Massa blandade känslor. Ensamhet, rädsla, övergiven, ilska.
 Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här hemma. Har verkligen inte kommit någonstans med packningen. Vill bara kickstarta mig själv. Men det är så svårt att veta vart tusan man ska börja. Det är nog dags att boka en flyttbil snart också, måste bara försäkra mig om att någon kommer kunna köra. Ska väl fråga Marre igen så får hon bekräfta om hon kan då eller inte. Annars så står jag lite på noll igen. Eller ja, det finns alltid reservplaner.
Hade tänkt lämna steppern idag, men insåg att den är så tung och jobbig. Så tänkte fråga om Annika kunde hjälpa mig med den. Men nej, nu kom jag precis på att det är lättare att bara ta den i flyttbilen sen. Så kan man lämna den direkt hemma hos Johanna. Ja så gör jag. Blir förvirrad på mig själv ibland.

Nytänkande? Nej tack.

Linn {Sover} säger:

Men vi hörs


Frida säger:

Men vi hörs.


Frida säger:

Haha


Linn {Sover} säger:

haha


Frida säger:

Godnatt


Linn {Sover} säger:

Gonatt


Taking over me.

Skulle verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll. Men nej, här sitter man och klockan är snart halv 3. Fastnade med x-et på msn. Men tror att det är bra att vi pratar om vissa saker. Ja, först pratade vi ju seriös. Sen kanske det spårade ur en aning. *Skrattar* Känns ändå skönt att få skratta lite och känna att det är lättsamt.
Nej nu trodde jag att pennan svävade över bordet. Jag är nog TRÖTT!

Behind an empty face. 'Cause this is just a game.

It's a beautiful lie..

Ja hörrni, det blev inte alls mycket gjort idag. Har packat en låda och fixat lite i förrådet. Men det blir nog enklare att packa och fixa när Annikas grejer är borta. Ska hjälpa henne på torsdag. Först köra alla hennes grejer hem till Torrsjö. Sen ska vi fixa där. Så hon får det trevligt där eftersom hon ska bo där hela sommaren.
Jag börjar bäva lite inför våren, när hon ska vara i Afrika 2-3 månader. Det kommer kännas ganska ensamt för mig. Men jag kan inte hålla henne kvar här för min skull. Nej alla måste följa sina drömmar. Jag ska försöka finna min dröm också och följa den.

I'm going under. I'm fallin' forever.

Imorgon ska jag ta tag i en del av mitt mina drömmar i alla fall. Innan det är försent.


Tågluff?

Fan va sugen jag blir på att tågluffa. Maria ska göra det. 10 dagar för endast 1600 spänn. Det är hur billigt som helst. Hade jag inte haft praktiken så hade jag lätt följt med. Så jävla typiskt att jag gått utan att ha något att göra hur länge som helst så precis när jag ska komma igång så får jag ett sånt här erbjudande. Gaaah! ><

Dimmidammidamm

Jag behöver inte ens anstränga mig, samtalen kommer av sig själva. Tänkte ringa mormor. Men hon ringde precis. Så jag uppdaterade henne lite om hur saker och ting ser ut för mig framöver. Tror att hon tycker det känns bra att jag har saker att berätta, att inte allt bara står still.
Nu ska jag fixa i orning mig lite grann, sen ska jag gå ner till förrådet och kolla vad det är för grejer där.

Telefonförsäljare.

Ibland blir jag desperat och vill verkligen bort ur socialens hemska klor. Då tänker jag att jag ska bli telefonförsäljare. De sökte till eniro nu. Och så stod det på sidan att ett av deras krav för att man skulle få jobb var att man skulle klara att slå 250 nedslagningar på tangentbordet på 1 minut. Jag testade precis hur många jag klarar och jag klarar faktiskt 337 stycken. Ja nu fick ni lite nördfakta om mig.

Ciao!

Världen har stannat upp, eller nej, det är bara jag.

Vaknade nyss, satte mig på datastolen. Och nu sitter jag bara här. Kan inte ta mig för något. Har flera samtal att ringa, ska packa, borde gå ner på ICA och handla. Men inget faller mig i smaken. Jag sitter bara här helt utmattad. Gick och la mig runt 4 imorse. Eller nej, klockan var nog närmare 5 om jag inte minns fel. Så jag struntade i tvätten kl 7. Orkade helt enkelt inte ta mig upp. Det är inte alls bra för mig att vara vaken på nätterna. Jag blir så seg och off sen när jag ska kliva upp.
Men va skönt, nu ringde precis Sofia om hundarna. Så då behöver jag inte tänka på det. *Pusta ut*
Då är det bara ett lägenhetssamtal och kylskåpssnack som är kvar då.

Det hänger på håret.

Jag skulle verkligen gå och lägga mig i tid. Var på väg till sängen när jag tittade mig i spegeln och tänkte att jag skulle klippa mig lite. Men sen så kom jag på att jag skulle lägga i blekning i min lugg. Eftersom den blivit lite missfärgad. Tänkte att det tar ju ändå bara 45 minuter. Och det var ändå Xena på tv som jag kunde glo på. Men sen så blev det ju att jag fixade lite mer med håret. Så nu har jag fixat med det i två timmar. Måste stanna vaken ännu en timme. Så det blir nog inte så mycket sovande för mig. Funderar på att skippa tvättiden klockan 7. Kommer inte orka med den. Har lite idéer på hur mitt hår ska se ut. Så ska nog köpa hårfärg sen.

Åttonde dagen.

Nu har jag varit nyttig i hela åtta dagar. Det är faktiskt en bedrift för mig. Brukar ha ett väldigt godissug, men faktiskt så har jag knappast känt något. Har kunnat gå förbi godishyllorna i affären utan att dreglet hängt ner till fotknölarna. Mycket av detta, att jag klarat mig så bra, har ju berott på att jag ätit ordentligt. Har ätit tre mål om dagen. Vilket är ganska lagom för mig eftersom jag inte rör på mig jättemycket. Men ska börja lägga in lite mer motion nu. Har börjat med promenader. Sen får jag se vad nästa steg blir. Men så nu sitter jag och ska försöka underlätta för mig själv genom att skriva en matlista för den kommande veckan. Det är svårt, för jag vill gärna äta upp det som redan finns hemma. Dock så finns det inte så mycket som jag klassar som nyttigt. Om någon har nått förslag på nyttig mat som kan göras av de ingredienserna så är jag tacksam.
- Råris, potatis, pasta, cous cous.
- Köttfärs, ostsnitslar, korv, fiskpinnar, alaskan polock (fisk), kyckling fileér.
Finns säkert något mer, men det är vad jag kommer på just nu. Så snälla, ge mig förslag!
Ska handla ägg, sallad, gurka och frukt imorgon. Har börjat äta massa frukt och grönt. Mår så himla bra av det.

Imorgon börjar flyttpackningen på riktigt också. Har lullat runt lite de senaste dagarna. Men imorgon har jag hela dagen på mig att fixa en massa. Hoppas på att hinna packa ner det mesta faktiskt. Sen ska jag göra några val ang. vissa saker som jag ska "gör mig av" med.
Är hur trött som helst, så funderar faktiskt på att gå och lägga mig strax. Ska "bara" titta lite saker till. Men innan kl. 1 SKA jag vara i säng.

(Alla mina fina katt-vinflaskor. Vill ha de resterande färgerna också!)

233655-127

It's been forever since we talked the whole night through.

Men se på fan. Det kommer nog lösa sig med lägenheten ändå. Har tre personer just nu som är intresserade av min lägenhet. Så någon av dem borde ju bli sugna på att ta över kontraktet. Det skulle vara kanon verkligen! Så blir det bara extra mycket hyra nu i slutet på denna månad. Så jag ska nog inte behöva oroa mig.
Jag hoppas bara att soc. inte är så sega denna gång eftersom jag har 3500 spänn som ska betalas kontant till hyresvärden, sen ytterligare 1000 kr kontant till flyttbilen. Ja, det är bara att vända och vrida på varenda krona denna sommar.

Flyttpackning.

Huah. Orkar inte flytta för allt förarbete är så himla jobbigt. Speciellt idag har jag ingen ork för det. För jag sov knappt i natt pga mensvärk, och den håller i sig fortfarande. Så det enda jag fått gjort idag är att jag har plockat fram alla kartonger som var under sängen. Så i sovrummet är det inte så mycket mer som ska göras. Vet inte riktigt hur jag ska gå vidare nu. För en del saker kan jag ju inte packa ner än. Som kläder och en del saker i köket. Sen vet jag inte vilken av hyllorna som jag ev. ska sälja så kan inte plocka i sär dem heller.
Har i alla fall skrivit i en bokningsformulär ang. förråd i stan. Så jag hoppas jag får svar på det ganska snart. Så behöver jag inte oroa mig sen. För lyckas jag få ett förråd kommer jag kunna få bort ganska mycket grejer och ha dem där i stället. För i min lägenhet för de definitivt inte plats.
Sitter och har lite planer för min uteplats också. Eller det är ingen uteplats just nu. Men det kanske man skulle kunna ändra på och fixa lite. Om man får det förstås. Blev påmind om att jag måste fråga om man får grilla utanför lägenheten också. Så det ska jag prata med Tommy om. Och om uteplatsen. Sen är det massa frågor angående det där med internet som jag inte vet vart jag ska vända mig.. Men det löser sig väl med tiden. Får nog låna Annikas mobila internet så då blir jag lugn. Sen är väl inte tv-frågan löst rktigt än heller. Om jag ska ha tv eller inte. Och kanske den största frågan av allt, ska jag sälja min älskade lilla Lisen? Hon är sötast och goast i världen. Men jag kommer inte kunna ha henne i lägenheten. Buren får inte plats. Samt att jag glömmer bort att släppa ut henne och gosa med henne. Så hon skulle behöva mer uppmärksamhet. Kanske skulle testa att lägga ut henne på blocket och se om jag får några svar.
Har ev. fått ett nytt hund-J nu. Så det känns bra. Får se hur det blir med det. Hoppas ju verkligen.

Nu borde jag göra nån nytta, men vet inte om jag har ork med den här jäkla värken..  

Utan dina andetag.

Om livet vore en tävling, och ditt hjärta första pris, så skulle jag springa för livet. - Eget citat/påfund

Children of steel.

Så var det natt igen då. Dagen har varit bra.
Sov lite för länge imorse. Sen umgicks jag med Annika till kl. 16 då hon skulle ta bussen in till stan. Sen vid 17:45 kom Totte hit. Så fixade vi i ordning varsin sallad. Kollade på Las vegas. Sen ett underbart avsnitt av CSI/Brottskod försvunnen. Det var ett inbakat avsnitt av båda serierna liksom. Efter det slog jag över till tvåan. Då visades Alla älskar Alice. Så då kollade vi på den. Tyckte mest att det var jobbig faktiskt. Juste. Totte åt fruktsallad också, och jag drack en smootie och åt en banan. Smootien blev god, men väldigt tjock i konsistensen, även fast jag hade i massa mjölk. Mysko må jag säga.
Så nu har jag precis bäddat åt henne på soffan. Dags att sova snart alltså.
Imorgon måste jag verkligen börja ta tag i flyttstädningen, eller förresten, så ska jag umgås med Annika. Fast hon kommer inte förrän på eftermiddagen så kanske hinner med lite grann innan.
Sen nästa vecka blir det att sätta igång för fullt! För den 28:e börjar praktiken. Så vill gärna bli klar med det mesta
innan dess.

(Min smootie, som dock kanske inte ser så god ut på bilden. Men den var väldigt god som sagt.)

233655-126

Deceiver of fools.

Nu har jag varit nere på ICA och handlat lite inför ikväll. Köpte en jäkligt dyr yoghurt. 30 spänn kostade den, men satan i gatan vad god den är. Den ser ut som äkta vaniljglass gör, med såna små svarta prickar. Så det är verkligen äkta vaniljyoghurt. Hur god som helst! Så av den ska det göras smooties ikväll. Blir sallad och fruktsallad också. Så nu sitter jag bara och väntar på att Totte ska komma hit, för jag börjar bli ganska hungrig.
Sen får vi se vad vi hittar på ikväll, blir nog film som sagt.

Föresten så har inte alltid mina rubriker något med innehållet i inlägget att göra. Brukar sitta och lyssna på musik så ploppar det upp någon bra mening som jag använder som rubrik. Bara så ni vet.

Springer du av rädsla, har du glömt vem du är?

Sitter och funderar lite, tankarna får mig att rycka på mungiporna lite. För ett år sen såg min situation så himla annorlunda ut. Då var allt som ett enda stort trassel. Jag visste inte vad jag ville varken rent praktiskt eller känslomässigt. Jag var förvirrad i princip varje dag och slog ofta knut på mig själv som ledde till nedgång på nedgång. Många Samara brunnar* hamnade jag definitivt i. Då trodde jag aldrig att jag skulle lyckas nå vattenytan igen. Var ofta sådär mitt på gränsen mellan syre och dränkta lungor. Men på något konstigt sätt så lyckades jag vända hela livssituationen. Jag bestämde mig tillslut att det var nog. Jag ville inte vara någon som gjorde andra olyckliga. Så nu ett år senare är jag lyckligare än någonsin! Jag har underbara människor runt omkring mig, en stöttande familj, en ny jättefin lägenhet, en praktik på Erikshjälpen, jag äter nyttigt. Allt det blandas i en mixer och dricks av mig varje dag för att fortsätta ha sånhär underbar energi. I sommar kommer jag att komma igång med motionen också. Så då faller några kilon förhoppningsvis av mig så jag väger som jag gjorde innan jag flyttade till Sundsvall. Perfekt!
Jag tycker inte ens att det är något konstigt med att sitta ensam hemma. Hela kvällen har jag varit jätteglad. Det är fredag, och det enda "roliga" jag gjort har varit att diska. Men jag har flummat massor och skrattat åt mig själv. Funderar verkligen vad det är för lyckoämnen som sprider sig i min kropp. Det måste ju verkligen vara nått psykiskt som släpper loss det i mig. Ganska trevlig känsla.
Ska nog strax gå och lägga mig. Sen imorgon blir det att städa. Sen runt 17:45 kommer Totte hit. Då ska vi äta en sallad. Sen ska vi äta fruktsallad och dricka smootie. Kanske se på någon film och bara ha det mysigt.

*Samara brunn är ett av Monikas uttryck för att hamna på botten rent psykiskt.

(Jag saknar Frida och Monika massor!! <3)

233655-125

Nytt vardagsrum.

Linns mamma berättade igår att Linn hade fotat deras vardagsrum och skickat in till sundsvalls nyheter för att medverka i en tävling om 100.000 kr för att göra om sitt vardagsrum. Så kikade jag i tidningen nu precis, och de hade gått till semifinal, så jag har precis varit inne på hemsidan och röstat. Gör det ni med! Gå in på Sundsvallsnyheter.se så ser ni på en gång en ruta där det står tävla och vinn. Så röstar ni på rum nummer 8. Jag uppmanar er alla att göra det!


Keep up the good work.

Även idag blev det en riktigt god sallad. En slags Grekisk sallad, med gurka, sallad, lök, pasta och fetaost. Mums! Åt ett gott bröd till det också. Åt det tidigare idag, som en slags lunch. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till middag. Funderar på kanske pasta och kyckling. Blev lite över av salladen också som jag kan äta till. Sen borde jag ta en promenad.

233655-124

Ny lägenhet.

Nu har jag då skrivit på kontraktet för min nya lägenhet. Det var ett tolv månaders kontrakt. Det är lite läskigt. För det betyder att vid den här tiden nästa år kommer jag fortfarande bo i Sundsvall. Inte för att jag har några planer på att flytta. Men då är jag liksom säker på att jag kommer bo kvar. Nu har jag i alla fall studerat lägenheten länge. Så jag kan försöka tänka hur jag ska möblera och så där. Men det ska nog bli bra.
Jag kanske ev. inte ska ha någon tv alls! För i så fall måste jag skaffa mig en digitalbox som kostar flera hundra i månaden, plus tv-licensen. Så jag kanske ska skippa det helt. Tittar ändå inte så värst mycket på tv. Så nu ska man gå tillbaka lite i utvecklingen. Folk kommer ju tycka jag är konstig som inte har tv. Men ja, mitt val.

Greetings from space.

Fasiken!! Janne ringde precis och lämnade återbud om Kärstin. För någon i familjen hade blivit sjuk så de kunde inte resa bort. Så nu sitter jag här med en klump i magen och ganska mycket panik över min framtida ekonomi. Måste sätta mig och räkna på den IGEN, för typ 500:de gången. Måste verkligen prioritera vad jag ska lägga mina pengar på och inte köpa något som känns det minsta onödigt. Den här sommaren kommer bli väldigt fattig. Det som jag tänker lägga ner pengar på är i så fall Gatufesten och Sthlm Pride. Så det får bli billiga nöjen annars.
Ja, men fram med miniräknaren nu.


Dansar som vildar i ett vattenfall.

Jag fick nått sjukt ryck i natt och började dansa runt i hela lägenheten klockan 2 på natten. Det verkligen spratt till i kroppen och jag kände världens lyckorus. Slog igång hög musik i lurarna och bara försvann in i glädjen för ett tag.
Det var ganska underbart faktiskt. Tro inte att jag är ett psykfall nu. Att dansa kan faktiskt släppa loss många lyckoämnen i kroppen.

Dagens låt:
Celine dion - A new day has come

Goodnight.

"Goodnight Mr. perfect. Goodnight Mr. Right. I will not drink so I can't think. Goodnight, goodnight and sleep tight."
Jag är så flumm och dum. Håller på att dö av skratt och jag hatar min granne. Han ska få en liten present av mig i form av en stinkbomb rakt in genom brevinkastet.
Och nu borde jag sova för jag faller snart ner på tangentbordetjdsna-dmaöml,c ,d.m,scveölkfmölk
Vad var det jag sa!
Min humor är sämst och jag håller på att dö långsamt här av lite för mycket inåtskratt. Ge mig dag så jag kan skratta högt utan att grannen faller genom taket.


Men då kör vi då.

Jag känner mig jätteinspirerad till det här med att leva ett lite sundare liv. Har suttit och kollat upp lite recept på smooties. Även fast det är youghurt i som innehåller en del fett så är det ju mycket nyttigare än t.ex cola. Så tänkte dricka en smoothie på lördag när jag ska umgås med Totte. Funderar på att kanske göra en fruktsallad eller äta gurk- och morotsstavar då också. För hon vill ju också vara nyttig.
Imorgon blir det en grekisk sallad till lunch med Annika. Haha. Fick för er att ni skulle tro att jag ska hacka ner Annika i salladen. Men det är nog bara jag som är lite trött.

Tjaa laalaa.
Imorgon ska jag fara och kolla på min nya lägenhet! För nu är den helt klar. Så blir att skriva kontrakt också. Spännande!

Nyttigheter.

Har lyckats hålla mig till mitt nyttiga liv nu i 4 dagar, och faktiskt kickstartat med att gå ner 1 kilo. Så jag hoppas på att jag ska fixa att gå ner till min målvikt under sommaren.
Dagens ICA-köp blev nyttigt. Mjölk, sallad, gurka, äpplen, päron, bananer, pasta och kyckling. Nice värre. Så idag har jag ätit en pasta och kyckling sallad. Det blev riktigt gott. Dock skulle väl kycklingen varit helt naturell för att bli så nyttig som möjligt. Men lite krydda var jag tvungen att ha på den.
Jag känner mig jättepigg faktiskt nu när jag inte proppar i mig massa socker. Wiiie.

233655-123


Pengar.

Just nu känns det som att mitt liv kretsar kring pengar hela tiden. Har suttit och gjort någon slags plan över vad jag har för inkomster och utgifter. Och fan jag kommer så gå back. Men det är ju sånt man får räkna med. Är massa utgifter när man ska flytta adressändring, flytt av bredband och sånt där..

Orka.

Raderat..


The most perfect act of love is sacrifice.

Titeln säger det mesta.

Har varit i Vingåker snart en vecka nu. På onsdag ska jag åka hem igen vid 5:45. Så blir det att ringa Tommy när jag kommer hem. Hoppas på att han kan träffas och skriva kontrakt på torsdag. Så kan jag först åka in och träffa honom, sen åka och träffa Linns mamma. Var ett tag sen sist nu. Så har ju en del nytt att berätta. Sen ska jag väl ev. fråga om midsommar också.
På lördag ska Totte komma och hjälpa mig att flyttpacka, sen skulle vi väl äta nått gott och sådär. Sen söndag ska jag träffa Annika och hitta på något med henne. Så jag har ju faktiskt en del på gång. Trodde att jag skulle få extremt tråkigt när jag kom hem. Sen nästa vecka, på onsdag, kommer Kärstin till mig. Hoppas hon är betydligt lugnare än Queen. Men ja, den mesta tiden framöver måste läggas ner på att fixa med flytten. Hyra flyttbil. Lägga ut min lägenhet på blocket. Samt göra ett val ang. Lisen.

You're the voice.

Jag vet ju att det är så jäkla sant det hon säger. Jag måste verkligen göra det. Men det är så svårt, förbannat svårt.

I'm not gonna sit in silence. I'm not gonna live in fear!

Tänk om man bara kunde stänga av sig själv, va bra det skulle vara.

Bilder.

Lovade ju lite bilder i tidigare inlägg. Så här kommer tre stycken.

(En fin solnedgång vid Båsenberga.)

233655-122

(Pepsi-hunden.)

233655-121

(Jag!)

233655-118

Vingåker.

Som sagt så är jag i Vingåker just nu och hälsar på. Ska nog stanna till på tisdag. Sen blir det tillbaka till verkligheten. Tommy ringde idag och sa att lägenheten nästan är klar. Så det blir flytt första juni i alla fall! Så jag är väldigt glad. Jag kommer ha massor att göra när jag kommer hem igen. Börja packa inför flytten och fixa. Måste sätta ut en annons på min nyvarande lägenhet och så. Så att jag blir av med den och slipper betala dubbel hyra till första augusti. Det vore ju ett mardrömsscenario. Så det får inte hända.
Det är varmt och sommrigt ute. Jag får sommarkänslor! Sundsvall ÄR sommar för mig. Mycket känslor och minnen. Hoppas att denna sommar kan bli lika bra som de innan har varit.
Förhoppningsvis har jag ganska fullt upp. Blir flytt, börja praktik, inflyttningsfest, fest när jag fyller och gatufesten. Så det kan nog bli lite kul.

Skriver kanske mer sen!

Aww!

Fick världens sötaste sms förut!
"Jag tänker på dig och saknar dig så mycket. Du är en underbar
person och jag är så lycklig över att jag träffat dig.
Ikväll vill jag att du ska lägga dig med ett leende på läpparna
och tänka på att du är så betydelsefull och älskad.
Älskar dig mer och mer för varje dag som går."

Åhw. Jag blev så glad av det!

Sommar och sol!

Är hemma i Vingåker nu och hälsar på. Det känns verkligen som att det är sommar. Det är verkligen sjukt varmt. Och jag tittade runt i trädgården idag, insåg att massa blommor har blommat. Vissa har till och med blommat över. Men det luktar jättegott. Syrenen håller till och med på att komma fram. Och den brukar inte blomma förrän typ juni. Allt är tidigt i år. Men det är mysigt som fan!
Har varit ute nästan hela dagen idag. Först fotade jag lite, sen hoppadestudsmatta, åkte moppe med Sofie sen spelade hon och jag kort. Efter det kom mamma hem med glass. Så då åt vi det i solen. Underbart!
Lägger väl in lite bilder senare. Orkar inte riktigt göra det just nu.


Vårstädning.

Ja, tänkte börja lite smått med vårstädningen nu. Håller på att tvätta alla mina mattor just nu. Med tanke på att jag haft hunden här och så kände jag att det behövdes. Så det ska lukta gott och fräscht här. Är på g idag känner jag. Skulle kunna tvätta fönster också. Men tror att jag väntar lite med det. Lika bra att inte göra det för långt innan jag ska flytta, då risken finns att de blir smutsiga igen, och behöver tvättas ännu en gång. Det orkar jag inte med.
Ja, så intressant var jag idag.

Tjoflöjt.
(Har alltid velat avsluta ett blogginlägg med det ordet.)

Hahahahaha!

Något ytterst komiskt hände precis. Loggade in på min mail. Så såg jag att jag hade fått ett svar ang. min annons om att jag kan vara hundvakt. Så jag blev genast nyfiken och tänkte: undra vad det är för hund och vad det gäller för dagar då. Började garva när jag läste mailet. Personen i fråga hade skrivit "behöver ingen hundvakt , men tycker du ser trevlig ut skulle gärna bjuda dig på lunch någon dag hälsnigar Daniel"
Snacka om att jag tyckte det kändes lite roligt. Inte roligt som i att jag tackade ja. Utan mer i att han måste vara desperat som raggar via blocket!
Ja, det finns folk till ALLT verkligen.

The stars were bright, the water clear.

Sitter med balkongdörren öppen, känner en svag lukt av cigarett tränga in i lägenheten. Det får mig att tänka på festerna i Katrineholm. Med Sussie. Som den där andra festen vi hade. När allt var sådär oskyldigt. Jag var 16. Vi umgicks med 20 åringar. Men de var liksom schyssta. Inte nå kladdande. Bara trevliga konversationer och massa skratt. Saknar det tiden. Då allt var okomplicerat.

Jag vill grilla jättemycket!! När jag var ute och gick igår så luktade det liksom grillat överallt. Blev så sugen. Men kanske ska fixa till en grillkväll nån dag den här månaden. Mys!

Idag SKA det bli städa av! Om jag kan få iväg Queen någon gång..
*suckar*

No more drama in my life.

Nu har Queen varit lugn ganska länge. Känns skönt som fan!
Jag sitter och funderar över hur jag ska bygga min nya sänggavel. Det kommer ju bli ett expriment för sig. Tänkte att i stället för att köpa virke och sånt så kan jag använda saker jag redan har hemma. Har en hylla som jag inte kommer ha plats för sen. Så ska använde lite trä från den. Hoppas att det ska kunna bli bra. En stor eloge (stavning?) till mig om jag lyckas med det.
Efter som att det i princip bara finns ett stort fönster i nya lägenheten så kan Linns mamma äntligen få tillbaka sina gardiner. Det känns ju bra. Känns så sniket av mig som haft dem i 1 ½ år nu.
Nu ska jag koka lite bönor.

Buddha.

Blev inte så mycket skrivande igår. Hade fullt upp med hunden. Har hand om henne den här helgen också. Och igår var hon väldigt besvärlig. Så jag fick gå in i sovrummet och vänta där inne tills hon hade lagt sig ner och lugnat sig. Annars så har det väl gått hyffsat bra.
Annika kom hem från Sthlm igår. Hon hade med sig en liten present till mig. En buddha! Jag blev jätteglad för jag har ju tänkt köpa en sån. Hon är så snäll och söt som tänker på mig. *überglad*
Idag och ikväll blir det nog rätt lugnt. Har som sagt Queen här. Så blir väl nån långpromenad sen. Så hon blir av med lite överskottsenergi.
Sen blir det väl mys med Annika när hon slutat jobbet. Kanske lite ostbollar? (a)
Nä, nu ska jag planera lite för maj. Hur mycket pengar som får spenderas, och på vad.

(Min fina buddha!)

233655-117

It will never be the same again.

Jag vet fan inte vems liv jag lever egentligen. Detta känns inte som mitt. Det är som att jag bara bevakar mig själv, och allt är bara fel. Allt känns så konstigt. Jag vill bara att allt ska kännas som vanligt. Kanske har det hänt för mycket för att det någonsin ska kunna bli bra. Ibland vet man bara inte när det är dags att släppa taget.
Den kommande månaden ska jag bara lägga all fokus på flytten. Så jag har något att tänka på. Slipper jag kanske alla udda och jobbiga tankar.

Sitter och lyssnar på Freezepop - Swimming pool.
Så himla underbar låt! Jag sitter och ler när jag hör den.
Everything is perfect now.

Funderar på om jag kanske borde gå och lägga mig. Klockan är nästan halv 3. Och imorgon/idag så ska jag städa och fixa i lägenheten. Sen så ska jag väl ev. börja sortera och rensa i förrådet. Yesbox.
Blir nog sängen nu! 

Mellan knas och skit finner vi solen igen.

Tjoo.
Ja det var ju då piratpicknick igår. Först så åkte jag in till stan och träffade Totte där. Vi åkte bussen hem till Kajsa. Så började vi förfesta lite. Körde ölspelet och sånt. Det var jag, Totte, Kajsa, Sara, Hannah (Anna? Minns ej vad hon hette..), Elin, Tobias och Clas. Halv 9 tog vi bussen ner till stan igen. Då hade jag druckit 4 cider. Sen så åkte vi till Gravkullarna. Och vad som hände där är historia. Nej men kvällen försvann jättefort. Jag satt och snackade ganska mycket med Clas. Sen blev jag depp över nått och fick för mig att jag skulle dricka upp hela min tetra vin. Poff sa det i skallen på mig, och då skulle vi precis åka hem. *Skratta* På vägen hem hittade vi en tjej som var jätteledsen. Så Totte satte sig och pratade med henne. Så då fick vi sällskap hemåt av henne och hennes pojkvän. Sen tog vi en taxi från stan upp till skönsberg. Är ganska svart efter det. Totte fixade mackor. Jag åt. Sen somnade jag POFF! Totte klev sen upp runt 6 på morgonen medan jag låg kvar i sängen till typ 10. Fick hälsa på toastolen några gånger också. 
Vid 15 åkte jag hem. Och nu sitter jag här..  

(Tottes kamera gjorde så man såg lite blek ut i fejan. Ja. :P)

image116

RSS 2.0