Genom mörkret, jag leder dig.

Idag har jag och mamma bakat bröd. Massor av bröd! 70 stycken blev det! Så jag hoppas och tror väl att det kommer räcka ett bra tag faktiskt. Känns skönt med en full kyl och frys. Nu har jag lite mer energi till att vilja laga mat och äta mat.
Men ska börja träna snart också. Säger det ofta. Men någon gång lär det väl bli så också. Trappmaskinen står ju och samlar damm just nu, så måste ställa mig på den och köra igång. Sen blir det väl magtränaren också. Men känns som att det inte kommer hända förrän på måndag.
Imorgon ska jag på stan med familjen. Ska kolla på lite nya kläder och smink. Köpte nya skor idag. Dock sommarskor. Så får nog vänta ett tag innan jag börjar använda dem. Ska se om jag hittar ett par vinter-/vårskor imorgon. Skulle väldigt gärna vilja ha ett par lite snyggare skor att gå ut med. Just nu har jag bara fula skor! Hatar dem. De börjar gå sönder också, så det är akut det här.
Imorrn kväll ska jag hem till Merja på förfest för hon fyller 20. Grattis! Sen så blir det vidare ut för att gå på Open mind. Hoppas på en trevlig kväll.
På lördag är det ännu en schlagerkväll. Ska sitta och mysa med familjen då. Äta lite gott och ha det trevligt.
Söndag åker de hem. Kommer kännas tomt. Men ska ju ner och hälsa på dem om ca 2 ½ vecka.
Måndagen kommer spenderas med Totte. Vi ska se massa film och äta gott.
Så några dagar framöver har jag planerade.
Nästa fredag åker jag ju ner till Monika också. Får jag träffa hennes bonde.
Mars kommer nog bli en väldigt bra månad.

Nu ska jag försöka avsluta och hoppa ner under täcket och sova.

(Mina nya skor. Söta va?)

233655-50

Ingen ser hur du fångar upp min skugga när jag är svag.

Nu har familjen kommit hit. De ska vara hos mig till på söndag. Så blir nog några trevliga dagar.
Vi var på City Gross förut och handlade matvaror. Blev väldigt mycket. Nästan för 2000 spänn. Det är MYCKET mat! Pratade några minuter med Annika förut. Men hon var bara trött.
Sen snackade jag med Linn på msn. Hon är ju värre än mig nu. Liten fylleskallk. Lite läskigt tycker jag. Hon har förändrats väldigt mycket. Men antar att det är så med människor. Man ändras ju efter umgängeskretsen.
Jag ska ut på fredag. Blir väl först förfest hos Merja, sen ut på Open mind. Första gången! Hoppas det blir kul. Simone ska ut då också. Så ska väl träffa henne.
Nu ska jag fixa med sängen så vi kan sova snart.

(Massa maaaat!)
233655-49

Ljus och värme.

Idag är det ett år sen farfar dog. Sitter och lyssnar på hans låt. Ska tända ett ljus för honom ikväll.
Hoppas på ett speciellt telefonsamtal ikväll för att ha tankarna på annat håll.

(Änglaorkestern spelar för honom i himlen.)
 
233655-48

233655-47

Vacker.

Aww. Hade fått ett sött gb-inlägg av Key. "Du blir mer vacker för var gång jag ser dig!"
Sånt kan man ju leva en hel dag på. Vet att jag ser rätt bra ut. Men blir överlycklig när folk ger mig kommentarer ang. det.

(Bild på mig, Monika och Key. Vet att jag inte är så vacker på den bilden. Haha. Men det går ju inte alltid att fastna bra på bilder. Det där var förresten en kul kväll. Speciellt när jag snackade med Dennis om flator. Höll på att garva ihjäl då.)
 
233655-46

Dagen efter.

Tyckte att gårdagen blev lyckad. Eller ja, vissa småsaker som blev lite fel kanske.
Först kom Helene och Jeanett och hämtade mig och Annika. Så for vi hem till Malin och Danne. Där satt vi och drack och hade det trevligt. När klockan blev runt 20 i 11 så drog vi till bussen för att ta oss in till stan. På bussen blev jag biten i örat. Fan va ont det gjorde!! Men jag var väl en liten bitch.
När vi kom till stan gick vi till Irish. Hittade ett bord. Simone ringde mig så hon kom också dit.
Efter ett tag tröttnade vi på Irish för det var så jävla högt ljud så man hörde knappt sig själv. Så då vandrade vi vidare. Först tänkte vi gå in på Daltons, men det var kö så vi dissade det och gick till Larsson(s) i stället. Träffade någon Micke utanför som följde med oss. Så satt där inne tills de stängde. Sen skulle vi ta oss till MAX eftersom att alla var hungriga. Det var ju lättare sagt än gjort. Tunneln var avspärrad, så vi skulle försöka ta oss över gräset upp på vägen. Fan va halt det var! Alla bara flög omkring. Det var så jäkla kul. Höll på att dö av skratt verkligen! Tillslut tog vi oss upp. Satt på MAX 40 minuter kanske. Sen kom Benny och hämtade Jeanette, Helene, Annika och mig.
Lyckad kväll måste jag säga. Mår ganska bra såhär dagen efter. Lite värre är det för Annika.
Ikväll ska jag hem till Totte. Äta tacos, titta på melodifestivalen och bara ha det mysigt.
Ska strax gå ner till ICA och köpa lite bakismat. Hehe.

(Så jäkla sugen på maaaat.)

233655-45

Du får hela jävla jag.

Var några dagar sen jag uppdaterade här sist. Har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna egentligen. Mest tagit det lugnt eftersom jag fortfarande är sjuk.
Fick en telefonsamtal av Jenny igår. Så satt och pratade med henne ett tag. Var trevligt.
Ikväll blir det förhoppningsvis utgång om jag känner att jag orkar. Först till Timrå antar jag, sen ut på krogen.
Så måste bege mig till systemet sen.
Jag har verkligen inget kul att skriva här.
Är bara 5 dagar kvar till familjen kommer hit och hälsar på. Yay!
Nu ska jag ta mig i kragen och duscha och fixa i ordning mig.

(Hade en liten fotosession med Annika för hon behövde en bild hon skulle skicka i ansökan till Afrika-linjen.)

233655-44

Varje litet steg.

Sitter hemma ensam. Mår dåligt. Borde äta. Är inte hungrig. Ingen har tid att ringa.
Ska roa mig med Gynning och Gossipgirl. Känns inte så uppmuntrande faktiskt. Funderar på att gå och lägga mig i stället. Kanske läsa något och bara sova bort den här dagen. Önskar mig en fiskgratäng just nu. Då skulle jag vara glad. Har sån jäkla mensvärk! Och humöret är inte det bästa just nu.
Vill ha en kram! Lite närhet och kärlek.

(JagVetInte.)

233655-43


You can't touch love.

Precis skrivit ett brev som ska skickas med snigelposten. Det var längesen jag gjorde det. Kändes nästan som att jag hade glömt bort hur man skriver med penna och papper. Handstilen blev förjävlig i alla fall. Men det är kul att skriva brev, att få dem också.
Just nu sitter jag och kollar lite gamla bilder på mig själv. Försöker få lite inspo till mitt hår. Vill göra något kul med det. Men det lär väl bli att det kommer se ut som det gjort förut. Antagligen med brunt, blont och rosa. Fast funderar på att testa med lila i stället för rosa. Får se. Ska ju ändå bara ha praktik nu framöver så inte som att jag ska på några jobbintervjuer eller så. Fast måste prata med Tova och se om hon hade nå kontakter som kanske kan ge mig nå helgjobb eller så. Vore ganska bra.
Funderar lite över valborg. Hoppas denna blir mer lyckad än förra. Ujuj.

(Gammal bild på mig.)

233655-42

Du behöver aldrig mer vara rädd.

Lasse Lindhs låt har etsat fast sig i min hjärna. Ooh. Gillar inte sån musik egentligen. Men aa, man ska aldrig vara rädd för något nytt.
Asså börjar få lite panik. Har verkligen inget att äta här hemma. Så börjar bli lite jobbigt. Igår åt jag frukost och sen en halv baguett. Idag har jag inte ätit något än. Sparar mig till sen tror jag. Lite illa när man har så lite pengar att man knappt kan äta något. Men det är så när man unnar sig en resa till Marocko. Visserligen har jag 3000:- på sparkontot. Men de pengarna kan jag verkligen inte röra. De ska vara för absoluta nödsituationer. Och detta är ingen nödsituation. Om någon blir sjuk och jag måste ta en tågresa någonstans så är det en nödsituation, inte denna. Får köpa lite nudlar på Lidl om jag ska in till stan nått i veckan.
Måste nog ta från sparkontot så jag kan köpa en present till Sofie.
Nu ska jag sluta klaga. Det finns faktiskt de som har det mycket värre. Så jag ska vara glad. Väldigt glad. Och det är faktiskt bara 9 dagar kvar till "löning". Då blir det att storhandla mat. Så jag kan leva som en drottning då.
Kanske borde duscha snart och fixa i ordning mig lite. Tror det blir en städardag idag. För det är rätt stökigt i lägenheten.

(Sitter och kollar lite bilder. Snubblade över denna. Tycker mina ansiktsuttryck kan passa lite på denna dag.)

233655-41

You have killed me.

Riktigt seg dag idag. Har i princip bara suttit vid datorn hela dagen. Inte ätit någon lunch eller middag. Pallar inte riktigt. Kollar på Outsiders just nu. Handlar om udda förhållanden. Fast kollar lite halvt. Vill hellre bara lyssna på musik. Funderar på att fäga håret igen. Men vet inte hur. Nu är jag trött på mitt hår.
Har absolut inget planerat i veckan. Så lär ju bara sitta hemma hela veckan. Lika bra det. Har bara 100 spänn kvar på kontot som ska räcka hela månaden ut. Så sitta hemma och ruttna bort blir bra de.
Totte undra om jag ville följa med på Nolia imorgon. Har inte bestämt mig än. Får se om jag känner att jag orkar.
Är ju faktiskt sjuk fortfarande.
Finns en massa livsfrågor som jag behöver svara på. Kan inte skjuta undan allt hur länge som helst.
Äsch, just nu längtar jag bara till den 27:e då kommer La famila minus Linda hit och hälsar på. Ska bli skoj. Var två månader sen jag träffade dem sist. Tiden går så himla fort!

(Någon gammal cp-bild på mig.)

233655-40

There's no point saying this again, but I forgive you, I forgive you.

Tusan vad jag längtar tillbaka till 2005. Allt var så himla mycket bättre då. Fast samtidigt så mycket sämre. Men längtar tillbaka till tiden då jag och Monika bodde tillsammans i Tystberga. Det känns så himla avlägset just nu. Vi hade riktigt kul stunder och diskussioner. Våra Tystberga-videos och ljudinspelningar. Lätt bäst! Monikas första fylla var också riktigt kul. När hon låg där på vägen när Gussi och Emelie kom. Jag höll verkligen på att garva sönder då. Våra promenader var mysiga, speciellt när vi gick upp till vattentornet. Festerna i lägenheten glömmer jag aldrig! Så mycket minnen. Så mycket trevligt som aldrig kommer tillbaka. Det är så synd att man ska behöva längta tillbaka till saker och ting, att man inte kan se framåt i stället och vara glad över det som finns i framtiden. Men min och Monikas vänskap ska hålla för evigt! Hon har fört med sig lyckliga stunder i mitt liv. Hade det inte varit för henne hade jag aldrig upptäckt Hoggy och fått alla bra stunder där. Och vore det inte för henne hade jag aldrig lärt känna Linn och kommit ut som flata. Jag har Monika att tacka för väldigt många bra saker och stunder. Utan henne vet jag inte hur livet skulle sett ut idag. Undra vart jag hade bott, antagligen inte i Sundsvall i alla fall. Det här inlägget skulle inte handla om Monika egentligen. Eller delvis, men mest om hur jag saknar livet som jag hade förut. Saknar tiden då jag hade ett distansförhållande med Linn. Det var jobbigt, men samtidigt väldigt mysigt. Nu för tiden vet jag inte ens vad livet går ut på egentligen. Vad är meningen med just Mitt liv?

(Söt bild som Monika ritade när jag berättade nått om mig och Linn.)

233655-39

Sitting here alone with my memories.

Känns som en skitdag rent ut sagt. Bara massa depp och jobbigt. Ibland funderar jag verkligen bara på att packa en väska och dra bort. Långt bort. Bort från allt. Verkligen få byta miljö och börja om på nytt. För ibland orkar jag inte med allt som är vi, nu och här. Det är för mycket liksom. Kan fundera flera timmar på en dag. På livet och vad som kanske borde vara annorlunda. Men tryggheten finns liksom i det som är nu. Kanske borde bryta mig fri. Göra något revolutionerande. Vill ha något annorlunda, men vet inte vad.

233655-38

Tvätt.

Har ett BERG av kläder att tvätta nu efter utlandsresan. Jag är sjuk och Annika jobbar. Så vet inte riktigt hur jag ska orka tvätta egentligen. Men det måste ju göras. Så jag får allt ta tag i det ändå. Orkar knappt röra mig runt i lägnheten så detta ska bli intressant. Har åtminstone ätit frukost samt lite chokladkaka. Så jag har lite matenergi i mig.

Aww. Var nyss FRIENDS reklamen på tv. Den är ju sorglig, men så himla söt. När han får ett "Hej". Att skolan verkligen ser ut så. Det är hemskt att folk ska bli mobbade.

Men tvätta var det ja.

233655-37

Sjuk.

Är förkyld som in i helvete. Sitter som någon slags halvdöing. Ont i halsen och allmänt förskyld. Så blir nog en lördag som mest kommer spenderas i sängen och vid datorn. Orkar inte något just nu. Vet inte ens om jag orkar fixa frukost. Får nog bli en ganska mat-fri dag idag. Men massa vatten ska jag väl försöka få i mig åtmoinstone.
Jag längtar till sommaren. Jättemycket! Visserligen kommer denna sommar nog kännas lite konstig. Spenderat rätt mycket tid med Linn de senaste somrarna. Så lite konstigt kommer det nog allt att kännas. Men livet går ju vidare. Denna sommar kommer att spenderas med min söt-anka i stället. Och förhoppningsvis kommer det bli mycket skoj!  
Vill verkligen ha sommar nu. Orkar inte med det här kalla vädret. Det är så jäkla deprimerande så man skulle kunna spy.

(Bild från sommaren 2006).

233655-36

Goodbye Marocco (Agadir).

Nu har man åter landat i Sverige, eller ja det var över ett dygn sen. Men har inte orkat uppdatera här förrän nu. Det har varit en spännande resa. Redan första dagen blev vi medbjudna till en liten kryddbutik där vi fick dricka te och titta på lite bilder. Vi köpte även curry där. För 180 spänn! Vi insåg inte riktigt det där med prutandet förrän efter det. Det var varmt och skönt där i alla fall. Mellan 25-30 grader. Helt underbart! Vi strosade runt på stan mest hela dagarna. Pratade med folk (eller mest Annika, jag blev mest irriterad över att vi inte fick en ensam stund). Men vissa människor var riktigt trevliga. Fanns en del surfarkillar där. De var både söta och trevliga. Jag gillade Slim, vet inte varför. Men han var gullig. En tur på dromedarryggen han vi med också. Dock hade jag träningsvärk i Min rygg dagen efter. Riktigt mysko måste jag säga. Badade i havet en dag också. Stora vågor, lite läskiga. En liten mysig fågelpark besöktes. Flamingos, papegojor, apor och kängrur fann vi där. Vi fick vara ifred där också. Inga jobbiga Marockaner som var på oss. Någon dag spenderades väl vid poolen också, fast vi var inte lika galna som vissa som verkligen låg där från att solen gick upp till att den gick ner. Konstigt folk må jag säga. Vi fick en favorit resturang också. La kamal (eller Le kamal tror jag den hette egentligen). Riktigt trevlig personal och mycket god mat. Vi testade en annan resturang en dag. Men den blev vi inte alls nöjda med. Så La kamal får många +. Åt nog där kanske 7 gånger. Som sagt, en bra resa. Fast det känns skönt att vara hemma nu. Speciellt med tanke på att jag nu blivit förkyld. Så ska kurera mig till att familjen kommer och hälsar på om ca 1 ½ vecka.

(Här får ni några bilder från Marocko).

233655-35

233655-34

233655-33

233655-32

233655-31

233655-30

Hacka, PACKA, täck. Syret måste väck.

Nu är det inte lång tid kvar. Imorgon åker vi till Sthlm 14:45. Är rätt nervös. Vet inte om allt är packat. Kommer ha panik imorgon antagligen. Sen på torsdag är det värmen som gäller! Lovar att skicka sms och mms och göra er avundsjuka. Ska nog städa lägenheten snart. Så den är fräsch när vi kommer hem igen.
Ikväll är det Vänner, Gossip girl och I huvudet på Gynning som gäller!
Jag är sugen på mosbricka från Sibylla. Skulle vara trevligt såhär nästsista dagen i Sverige. Fast imorgon blir det nog att äta på Tacobar i Sthlm. Yes!

(Min vackra hund, Pepsi.)

233655-29

Totalt onödig fakta.

Jag älskar gräddfil. Alltså verkligen älskar! Kan inte leva utan det. Det är min drog. Köpte 5 dl igår. Nu är den slut och jag har redan abstinens. Missförstå mig inte nu, det är inte som att jag käkar gräddfil varje dag. Men när jag väl gör det kan jag äta det i massor. Jag har många gånger funderat över om det finns någon gräddfil med mindre än 12% fett. För alla som jag ätit har det varit 12% fett i. Igår handlade jag på ICA så jag köptde ICA's gräddfil. Till min stora förvåning upptäckte jag idag att den faktiskt bara innehåller 10% fett. Glatt överaskad blev jag. Och där fick ni ännu ett bevis på att mitt liv är ganska innehållslös och att jag kommer med rätt onödig fakta. *Skratta*

(Eftersom jag kör med att jag inte ska ta några bilder och publicera som man inte får så har jag ritat en ytterst vacker gräddfilsförpackning.)

233655-28 

Det var på håret.

Na. Rubriken har inte så mycket med dagen att göra. Sitter och tittar på lite gamla bilder. Mitt hår håller på att bli lite längre nu. Snart är det lika "långt" som på denna bild. Som vanligt har jag problem med mitt hår. Jag kan verkligen aldrig vara nöjd. Fast fick kommentaren av Ann-Sofie idag att jag är snygg. Alltid lika kul att höra. Speciellt av heterotjejer. Flator kan ju säga så för att de vill ha ett ligg eller så. Nu menar jag inte att alla fator är sexgalna. Men vill de ha något så är det klart de gör allt för att få det också. Ibland funderar jag över om flator överhuvudtaget bryr sig i fall man är tillsammans med någon. De ska ändå bara ha och ha. Eller så har jag bara träffat på den värsta sorten. Har inte bestämt mig än.
Marocko-resan börjar närma sig nu. Börjar bli något nervös. Men hoppas på att allt ska gå bra. Så fort vi bara sitter på planet så kommer jag nog lugna ner mig lite.
Nu ska jag försöka fixa i ordning mig lite och hämta resväskan i förrådet.

(Bild från någongång i mitten på 2006.)

233655-27

Festkväll.

Gårdagen var mycket trevlig. Började med att jag åkte in till stan och mötte upp Tova. Vi tog oss med bussen till Bredsand. Dock råkade vi missa hållplatsen lite. Så vi fick gå en bit i kylan. Tillslut hittade vi fram till Simone. Där var också Totte, Veronica, Milena och Janicke. Vi lyssnade på musik, pratade och drack. Hade det allmänt trevligt. När klockan närmade sig elva så skulle vi bege oss in till stan för att gå på krogen. Men jag kände att jag verkligen inte pallade. Så jag gav som förslag att vi skulle dra hem till mig i stället och fortsätta umgås och dricka där. Totte och Simone var inte på den idén, men vi andra fick skjuts av Janickes föräldrar till stan så tog vi bussen därifrån hem till mig. Hemma hos mig satt vi och snackade. Vissa diskusioner djupare än andra. Efter en stund kom Annika hem också. Efter många skratt och roliga konversationer så bestämde sig jag och Annika för att gå och lägga oss. Då var klockan runt fem. De andra var vakna till åtminstone tio. Idag har vi mest bara slappat. Runt fyra åkte de hem.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag. Är sjukt trött och bakis.

(Lite bilder på några av dem jag var med. Dock är bilderna tagna vid lite andra tillfällen. Hade inte kameran med mig den här gången.)

233655-26

233655-25

233655-24


Trött.

Klockan är närmare halv 5 på morgonen. Jag är jäkligt trött. Fortfarande full. Så jäkla hemskt. Har pratat massa med Tova. Hon är jäkligt smart. Så nu vet jag en del saker som jag inte visste innan. Eller jag visste det innan. Men nu inser jag saker på ett helt annat sätt. Jag borde verkligen sova nu. Det skulle vara så jäääkla gott med potatis, kyckling och gräddfil. Men det blir senare. När jag vaknat. Nu ska jag försöka vara social igen.

Mys.

Tänkte laga en god middag tills Annika kommer hem. Klyftpotatis, kyckling, sås och baguett. Blir nog bra det. För sen ikväll ska vi ju åka åt olika håll. Jag ska till Bredsand och hon ska till Timrå. Får se om vi ses på krogen sen. 
Har precis varit nere på ICA och systemet. Nu tänker jag inte ge mig ut i kylan nå mer förrän ikväll. Det är förbannat kallt ute. Jag längtar till sommaren! Födelsedag! Kompisarna nerefrån!  

233655-23

233655-22

233655-21

233655-20

Vin-tajm.

Annika är hemkommen. Vi ska dricka lite vin och mysa framför en film. Vänner för livet tror jag det blir. Den är jättebra. Så detta blir sista inlägget för idag.

image19


Sofie 16 år.

Gjorde en video till Sofie. Tänkte att det kändes dumt att skicka ett sms. Det är så vanligt. Så fixade en bild-video i stället. Det är mycket roligare.
La upp den på youtube tyvärr syns inte texten i början och slutet så bra. Huvudsaken att Sofie fick den i ett bättre format.



Dansa i neon.

Sitter och spånar på lite framtidsplaner. Men vet inte vad jag tänker på egentligen. Jag blir bara helt förvirrad. Vill så gärna upptäcka massa saker. Vill måla tavlor, bestiga berg, simma med fiskar, ja osv. Listan kan bli enormt lång. Borde skriva en lista på mål jag vill uppnå. Fast det tar väl ett helt liv antar jag.
Fick nått flummanfall och började knäppa massa kort. Hamnade på golvet tillslut. Ja, behöver jag säga något mer. Frida är en unik människa.
Är väldigt peppad (inte pepp, för det får man tydligen inte säga) inför imorgon. Det ska bli trevligt att dricka lite sen bege sig ut på krogen. Jag ska ta det lungt. Har lust att dansa. Men något sånt spektakel ska jag nog inte ställa till med. Då kan jag nog aldrig visa mig ute i Sundsvall igen.
Sitter och väntar på Annika just nu. Hon kommer hem om ett tag.
Du ger mig bra vibrationer. Lalala..
För mycket schlager förstör nog hjärnan skulle jag tro. Jag blir för "trallig".
Fortsätta att lista ut en livsplan nu.

image18

Konvertera till hetero.

Ja, ibland får jag verkligen lust att bara blir hetero. Men det är ju tyvärr inte så lätt. *Skratta* Anledningen till att jag ibland kan tänka så är att tjejer för med sig så enormt mycket drama. Det är ju så det räcker och blir över. Jag är tjej också. Så självklart är väl jag också en sån dramadrottning. Men försöker att inte vara helt galen. Räcker när ens partner är det. Nu menar jag inte att A är det hela tiden. För det är hon absolut inte. Men ibland tär det att vara två tjejer i ett förhållande. Fast när det är bra så är det väldigt bra. Så jag ska inte klaga egentligen.

Idag fyller lillasyster 16 år. Grattis!

233655-17

Summerwine.

Tvättar just nu. Ska strax börja med maten. Tacoköttfärs, ris och grönsaker. Mums. Men det gäller att hålla budgeten nere så gott det går. Februari kommer nog se ganska fattig ut. Känner att de pengar jag har får spenderas i Marocko.
Pratade i telefon med Lisa (Linns mamma) förut. Kändes skönt att höra hennes röst igen. Har saknat henne väldigt mycket. Vi pratade om lite allt möjligt. Vi ska ses sen när jag kommer hem igen från Marocko. Ska bli kul att börja umgås med henne igen. 

Hm. Kom precis någon gubbe och sålde plastblommor. Jag köpte några. Har lite svårt för att säga nej. Men de var faktiskt fina.   

RSS 2.0