Valborg.

Jag är lite stressad. Var tvungen att byta kläder x antal gånger. Men nu tror jag att jag är klar.
Fan, det värsta är att jag inte hunnit äta nått idag. Så ska försöka hinna äta nått på stan innan Totte kommer dit.
Blev ingen pirat-outfit för mig. Palla inte. Kollade på stan idag. Men hittade inte ett skit.
Så blir jeans och skjorta. Skulle ha mina leggings, men låren såg så tjocka ut. Så dissade dem.
Nu ska jag fixa det sista. Sen dra in till stan!

Sockerberoende.

Fan jag är så jävla sockerberoende! Sitter här och bara tänker på fruktsodan som står i kylen. Men jag ska inte dricka den! Måste försöka att komma ur detta. Visserilgen kommer jag dricka vin och cider på onsdag. Men det är verkligen enda gången denna vecka jag ska få i mig uppenbart socker. Sen ska jag försöka att dricka massa vatten och äta nyttigt. För detta funkar inte längre. Jag kommer bli jättetjock så som jag håller på. Så ja, wish me luck!

image113

Grattis Monkz!

MonkaDonka har fått ett jobb! Glad för hennes skull. :D

På min frmatidsfront står det ganska still. Ringde en kille med en lägenhet mitt i stan förut.  Ska förhoppningsvis komma och kolla på den så snart som möjligt.

image112

Da vinci koden.

Yesbox. Ska försöka mig på att läsa den nu. För Beas skull. Var aslängesen jag läste en hel bok. Säkert 3 år sen sist. Så vi får se hur detta går.

Jag vill att Annika ska komma hem..

image111

Jag tänker på alla de drömmar man drömt, som en efter en tagit slut.

Ibland vill man inte vakna på morgonen, för man vet att dagen ändå kommer bli extremt innehållslös.
Är så jäkla less över det där med lägenheten. Nu måste jag ändå hålla utkik och leta, samt att jag inte kommer kunna säga upp min lägenhet i tid, vilket känns som det värsta! Jag måste bestämma mig idag innan kl. 17:30 om jag ska säga upp den eller inte. Fan, fan, fan. Pallar inte detta. Trodde att det skulle lösa sig så bra. Men icke.
Tvätta är väl det roligaste jag kommer göra idag.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! ><
Men ibland får man tillåta sig själv att ha en dålig dag.

Helvete.

Jaha. Jag trodde det var så gott som klart. Så när jag pratade med hyresvärden nyss så säger han att det är en till person som är intresserad av lägenheten. Så det är 50/50 att jag får den. Fan igår så var det ingen annan som var intresserad. Så nu helt plötsligt så kanske jag inte ens får den. Det är ju verkligen stööört. Jag blir sjukt less och arg. Bara att fortsätta leta efter lägenhet då. Och jag säger fan upp min lägenhet ändå och hoppas på det bästa. Just nu vill jag bara käka godis tills jag spyr och gömma mig under täcket i några veckor.

Fan, fan, fan! Världen kan ju få försvinna ett tag!

Säng!

Jag ska typ bygga en stomme till min säng. Inte helt men lite halvt. Jag har liksom själva grunden. Jag behöver bara bygga till liksom fotänden. För den är för hög just nu. Så den ska jag ta bort och ersätta med en egengjord. Ni får titta på denna fina bild och se om ni förstår. Jag tror att det kan funka. Måste bara köpa lite virke...

233655-110

Kirrat ny lägenhet.

Ja jag tror jag har kirrat ny lägenhet faktiskt. Jag ska ringa imorgon och säga att jag vill ha den. För det är ingen annan som tittat på den. Så jag har första tjing. Den är helt underbar i alla fall! Helt nybyggd. Så den är fräsch som fasiken. Lite småfel bara. Och det är att färgen i vardagsrummet är INTE bra. Den är gul som postbilar. Så där ska jag måla om. Sen är sovrummet lite litet. Så min säng får precis plats. Ska skaffa mig en ny sängstomme eftersom jag inte kan ha den jag har. Men annars så är den perfekt. Är på bottenvåningen också. Så de skulle ev. bygga en uteplats också. Så det kommer bli perfekt när det blir sommar. Då kan man grilla och ha det riktigt mysigt! Lätt att jag ska ha inflyttningsfest i alla fall!
Annars då, hunden är galen. Har fått lite bitmärken och sånt. Men jag fick damp på henne förut. Så nu är hon lugn. Så det är bra.
Hemma ensam idag. Sitter och funderar över saker jag måste sälja och sånt.

(Drack en ny loka idag. Den var riktigt god! Röd apelsin och citrongräs. Rekommenderas!)

233655-109

(Och där har ni en bild på galna hunden. Huah!)

233655-108

Queen.

Ni som känner mig vet att jag är en städmänniska. Visst jag kn låta disken stå och jag kan ha det stökigt. Men jag städar ofta och jag gillar att ha det snyggt omkring mig. Ni kan ju då fatta hur aggro jag blir då hunden, precis efter att vi varit ute OCH det är lerigt ute, hoppar upp i min beiga soffa!! Aaah. Hon hoppar verkligen upp överallt. Och nyss fick hon värsta damprycket och ville leka. Hon gjorde värsta hoppen och började skälla. Kommer knappt våga lämna henne ensam sen ju. Hon kommer riva hela lägenheten..

Kanin, kanin, kaninte svara.

*Skratta högt*
Ska strax gå ner och hämta Queen. Jättefin rottis som ska vara hos mig i helgen. Måste försöka städa idag också. Började igår, men han inte riktigt färdigt. Sovrummet ser ju ut som ett bombnedslag. Ska ev. storhandla sen också. OM jag hinner få in några pengar på mitt konto. Just nu är det lite tomt där.
Ja, har inget intressant att berätta idag. Vill på open mind ikväll. Men tror inte att det blir av. Kommer inte hinna. Sen så har jag inga kläder att ha på mig heller. Blä. Så då orkar jag inte. Jag är en sån som måste köpa ett nytt klädesplagg varje gång jag ska ut. Dock inget dyrt, men nått nytt vill jag alltid ha på mig. Så jag känner mig fräsch och fin.
Nu ska jag fixa mig lite så jag inte ser ut som gammal mossa.

Ciao!

Lugnafavoriter.

Ja, lyssnar man på den radiokanalen så får man skylla sig själv när någon olämplig låt ploppar upp.
Blää.
Har varit nere på ICA. Köpte cola, mjölk och gräddfil. <3 Ska äta potatis, snitsel och gräddfil! Skulle inte kunna leva utan min älskade gräddfil! Längtar redan till midsommar. Fast är lite rädd att jag kanske kommer få sitta ensam då. Guu va deprimerande det skulle vara.

Sommar och sol!

Blev inget inlägg igår för bloggen strejkade lite för mig.
Igår var det i alla fall en ganska fullspäckad dag. Först så var jag iväg till Erikshjälpen för att kolla runt där och se om jag skulle vilja ha min praktik där. Tyckte att det verkade rätt bra där. Fast jag är rädd för oordning så kanske inte kommer trivas där eftersom det låg saker ÖVERALLT. Men får se, om jag ska vara där blir det inte förrän i slutet på maj eller början på juni. Så det är ett tag kvar. Efter det var jag och kollade på en lägenhet. Verkligen schysst och så. Fast tyckte det var lite för liten för min smak. Men det gäller att möblera smart då. Får se skulle väl få besked i helgen tror jag. Sen åkte jag hem, efter ett tag ringde Janne och jag gick ner till ICA och träffade honom och hans familj. Ska ju ta hand om deras hund en vecka i maj.
Ja, och nu är det ny dag. Har inte gjort så mycket. Mest bara chillat. Suttit ute på balkongen. Kommer sakna att ha en balkong i fall jag flyttar till en utan. Speciellt nu på sommaren. Men då är det ju nära till stan. Då får man väl sitta där och ha det mysigt!
Ska förhoppningsvis ta mig i kragen och städa lägenheten idag. Så jag slipper göra det i helgen. Sen så imorgon kommer Queen hit (hund) så då ska jag ta hand om henne hela helgen. Får se om det blir att träffa nå folk i helgen. Det är ju inte så många som pallar ta sig ut till Kvissle. En anledning till att jag vill bo i stan. Så man kan träffa folk lättare!
Nä nu ska jag bara lyssna på musik och njuta av vädret!

233655-107

Inte alla slut är bra.

Den här dagen slutade ju inte så speciellt bra kanske. Usch på det.
Men har varit en hyffsat bra dag idag ändå. Efter mycket om och men så ringde jag på en lägenhet. Så ska få komma och kolla på den imorgon. Ville inte ringa först för jag tyckte inte att den var bra för mig, rent pengamässigt och så. Men det får lösa sig i fall jag skulle få den. Hoppas på den, men ska inte hoppas för mycket. För det är säkert fler som ska kolla på den.

Exile.

- When you first came here you asked for judgement. And I pass it now.
exile!
Älska!! Inte just det kanske. Men den scenen.
Känner lite så just nu faktiskt. Like I've been sent into exile.
Dagen idag har varit lite seg. Inte gjort så mycket egentligen. Imorgon ska jag städa och lite sånt. Förhoppningsvis gå ut och gå också. Sen på onsdag är det den stora dagen. Inte riktigt. Men nästan. Ska bli kul att se om praktikplatsen verkar bra. Jag hoppas ju verkligen på att det ska bli bra.
Blir galen på att jag inte hittar någon ny lägenhet. Visserligen har jag bara letat i ca 1 ½ vecka nu. Så jag kanske inte ska förvänta mig mirakel. Men min intresseanmälan på mitthem blir ju aldrig godkänd. Har hittat en lägenhet där som jag vill boka för besök. Så måste ringa dit imorgon. Innan det blir för många som vill titta på den. Just nu är det ju under 10 stycken. Så då kan man ju ha en chans i alla fall.
Annars då? Ja, händer ju inte så mycket. Så har inte så mycket att säga heller.
Inte någon som vill prata med mig på msn. Jag har varit inloggad hela kvällen. Men inte en enda ruta har ploppat upp. Tråkigt.

Förresten. Är det någon som vill köpa en dvärgvädur på ett år. Hon ska nu tyvärr säljas. Har ingen möjlighet att ha kvar henne. Känns sorgligt. Men kan helt enkelt inte ge henne det hon behöver.

(Lilla Lisen hjärtat.)

233655-106


Please leave while I'm still strong.

Sitter och tittar på Andra avenyn. Det är ganska hemskt avsnitt faktiskt. Funderar lite. Har massa tankar som snurrar runt i huvudet. Ibland önskar jag att saker och ting vore lite lättare.
Sitter och lyssnar på en låt som var med i slutet på avsnitt 90.

There's no trust. Not anymore
This time you've gone too far
So step aside. Out of my life
Take your troubles out the door

Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Don't deny. Don't even try
There's nothing more to say
I can't forgive the things you did
Pack your bag and go away

Please get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Din hand är för alltid i min.

Förmiddagsmötet blev uppskjutet till en annan dag.
Sov hos Totte i natt. Kom till henne runt kvart i fem igår. Då köpte vi grejer till tacos. Så åt vi det, kollade på körslaget och film och bara hade det trevligt. Sen gick vi och la oss och pratade ett tag. Var trevligt att träffas ordentligt igen. Gången innan blev det ju bara en kort visit. Vi har planerat en picknick för nästa söndag. Hoppas att vädret håller i sig till dess. Jag är jätteglad över hur underbart vädret är!
Ska gå ner till Nivrenaskolan vid 4 för att träffa Queen. Hoppas det går bra.
Ikväll är det Andra Avenyn! Så jag längtat! *Nörd*

Har suttit och kollat igenom lite gamla bilder. Saknar hus 9 gänget jättemycket! Och klassen. Min älskade klass. Jag kan inte förstå att det nu är två år sen jag tog studenten. Tiden går verkligen jättefort. Och lilla Sofie ska börja på gymnasiet till hösten. Det är sjukt läskigt ju!
Skulle vara kul redan nu att ha en klassåterträff. Blir ju liksom inte att man träffar någon eftersom alla bor väldigt spritt. Men funderar på att samla gänget från högstadiet nått i sommar. Bara sitta och prata minnen. Det vore skoj!

(Bild som Monika gjorde nån gång. Saknar tiden på Ökna.)

image105

Mensvärk!

Har haft jätteont flera timmar. Nu äntligen tror jag det har släppt. Tog några tabletter, sen var jag ute och gick en halvtimme. Sen fick jag vänta ytterligare en timme. Och nu så är det rätt bra. Skönt!
Jag ska åka till Totte om ett tag. Får se om jag hinner med kvart över 3 bussen. Måste duscha och lite sånt.
Imorgon har jag två möten inplanerade. Så jag hoppas inte att jag har mensvärk då. Det vore jobbigt. Men jag hoppas att mötena ska gå ganska fort ändå. Sen har jag inget inplanerat förrän onsdag. Då är det först besök på Erikshjälpen. Sedan ännu ett möte på kvällen. Ev. så har jag två andra möten som ska inplaneras i veckan. Och till helgen blir jag nog upptagen. Plus att Totte nog ska äta middag med mig och Annika på fredag. Aa. Finns lite att göra alltså. Sedan så går lägenhetssökandet förstås vidare varje dag. Fick tyvärr ett samtal idag om att en lägenhet jag ringde på tidigare i veckan nu var uthyrd.

Livet går vidare helt enkelt.

Nöje.

Jag kanske är lite konstig. Men jag tycker om att kolla på blocket efter den dyraste bilen som säljs där. Vissa bilar är så grymt snygga!
Kvällen har varit lite seg. Lugnafavoriter får mig ju nästan att somna. Faktiskt så funderar jag på att kanske gå och lägga mig snart.

(Bilden är tagen från blocket.se. Såå snygg. "Bara" 5 miljoner. Någon som vill köpa till mig?)

image104

Hundvakt.

Var som sagt på möte idag. Det gick bra. Kommer antagligen få börja en praktik redan om 2-3 veckor. Så på onsdag ska jag på "studeibesök" på den tänkta praktikplatsen. Känns kanon!
På lägenhetsfronten står det still just nu.
Ska förhoppningsvis vara hundvakt en vecka i maj. Det ska bli jätteroligt. Ska få träffa hunden (Kärstin) på onsdagkväll. Det är 7 andra kandidater för "jobbet". Så jag hoppas jag har goda chanser för det. Det verkade som det i alla fall.
Har köpt en kalender idag, så jag ska kunna hålla koll på alla möten hit och dit.

(Här har ni den bedårande Kärstin.)

233655-103

Ännu en dag gryr.

Idag är jag pigg och väldigt glad! Har fått tillbaka väldigt mycket livsgnista. Livet går liksom framåt. Låg i natt och tänkte på hur jag vill ha min nya lägenhet (när jag fått en ny lägenhet). Har bestämt att jag i så fall ska fråga hyresvärden om det är okej att måla eller tapetsera om. För jag har värsta bra idéen framför mig som jag tror skulle bli väldigt snyggt. Så jag hoppas på att kunna genomföra det också.
Jag ska på möte kl. 14 på ungdomscentrum där jag ska träffa Linda D och Erika. Jag hoppas på ett givande samtal och att dagen fortsätter uppåt och kanske lite ännu mer uppåt när jag kommer ut därifrån. Vi ska nämligen diskutera min framtida praktik. Så vill ju gärna komma fram till något bra.

Igår blev det två promenader i alla fall. En på ca 1 timme och 20 minuter. Och den andra på kanske 30-40 minuter. Så igår var jag duktig! Blir nog till att ta en promenad idag också. Vädret är ju underbart!

Bilduppdatering.

Insåg att jag inte lagt ut så mycket bilder på sistone. Och jag har faktiskt inte fotat så mycket heller. Så här kommer kanske lite tråkiga bilder. Men sånt kan inte hjälpas.

Åt soppa häromdagen. Nyttigt och bra. Den blev väldigt god faktiskt.

233655-101

En ny bild på mig slänger jag med också. Jag ser dock lite konstig ut. Sånt man får leva med. Haha. Funderar verkligen på att göra något nytt med mitt hår. Men vet inte alls vad jag ska göra.

233655-100

Tillsist en härlig bild på fruktfatet. Tror det är frukt där för en hel armé. Gott i alla fall! Försöker ju leva ett sunt liv nu för tiden.

233655-102

Strax kommer nog Annika. Då ska vi gå ut och gå. Känner mig jättepepp för en långpromenad. Har varit för stillasittande de senaste dagarna. Men nu är solen framme då blir man pigg och glad!

Livet i stort.

Tyvärr blev det inte att jag bloggade något igår. Hade helt enkelt inte tid.
Ringde på ännu en lägenhet igår. Det verkar väldigt positivt därifrån. Så nu väntar jag bara på att han ska ringa mig igen så jag ska få komma på en visning.
Hade fått två mail imorse ang. lägenheter. Den ena blev jag väldigt intresserad av. Det kändes som att den var väldigt lyxig. Dock ligger hyran på lite mer än jag kanske skulle kunna betala i framtiden. För jag måste ju tänka på att jag inte vill ha ett heltidsjobb, och ev. så ska jag ju plugga till hösten så då kan inte hyran vara för hög.
Men jag ska rådfråga Annika och mamma lite. Se vad de tycker och så. Det här med lägenheter är inte lätt ska jag säga er.

Tydligen så har min handläggare på samordningsförbundet slutat nu. Och inget får jag höra från henne. Fan det var bara häromdagen som jag pratade med henne om hur vi skulle gå vidare. Så helt plötsligt får jag mail från Linda D idag som säger att hon ska ta över i stället. Jaha, tänkte jag. Snällt att man blir knuffad hit och dit hela tiden. Som tur är så tror jag faktiskt att Linda är något snabbare att få saker och ting att hända. Så jag hoppas det blir ett möte innan månaden är slut. (Höll på att skriva måndagen. Skriver alltid fel på måndag och månad).

Annars då, inget nytt. Lördagen ska spenderas med Totte. Inget annat inplanerat.

Natt.

Tänkte skriva ett inlägg såhär på kvälls/natt-kvisten. Är otroligt trött, men känner ingen som helst lust för att sova.
Har legat och läst massa meddelandehistorik på msn. Är lite kul att läsa vad man skrivit förut liksom. Men faktiskt så borde jag ta och sova nu. Har lyssnat på lugnafavoriter hela kvällen, vilken inte direkt hjälper att hålla sig vaken till. 
Kom på en sak. Skulle skrivit ett inlägg om medmänsklighet igår. Skriver en kort notis om det nu i stället. Ibland förundras jag av människor. Det var en älde dam som väntade på bussen igår. Hon var lite förvirrad eftersom hon berättade att hon mycket sällan åkte buss. Efter ett litet tag kom en annan kvinna. Svårt att sätta en ålder på henne, men definitivt 40+. Hon började prata med damen och frågade vart hon skulle. Tvärs emot busshållsplatsen stod en annan buss. Kvinnan sa att den bussen kanske kunde ta henne till Timrå (för det var dit damen skulle). Så kvinnan gick bort dit och frågade. Och mycket riktigt skulle han köra förbi Timrå. Så kvinnan vinkade på damen som med staplande steg gick mot bussen. Kvinnan gick då fram och gick armkrok med henne. Hon hjälpte damen att komma upp på bussen och de kramades som att de känt varandra flera år. Jag fick nästan tårar i ögonen. Att bara vara så medmänsklig. Att strunta i sitt ego ett tag för att hjälpa någon annan, det är sällan man ser det. Visst, det var inte världens mest ansträngade sak kvinnan gjorde, men man såg verkligen att damen blev uppriktigt glad. Jag blev också glad. Sånt där värmer.
Och det blev vist inte bara en liten notis. Men nu hör ni vilken mjukis jag är.  

Homo och chokladpudding.

Haha. Linn påminde mig om nått "kul", fast egentligen är det nog mer tragiskt än kul. För några år sen. När vi precis hade börjat lära känna varandra så satt vi och diskuterade på msn. Vi diskuterade väldigt ofta då faktiskt. Jag var nog mest provocerande, och tyckte kanske inte ens vissa saker ibland. I alla fall då diskuterade vi om homosexuella. Vi hade båda väldigt bestämda åsikter. Linn var för och jag emot. Och så sa jag typ: Men jag kan upplysa dig om att jag är inte och kommer aldrig att bli gay. Jag har för mycket oförståelse för dem för att jag skulle kunna tycka om dem.
Det som nu är det roliga med detta är ju faktiskt att jag idag är väldigt gay. komiskt, väldigt komiskt.

(Bild som Linn gjort. Jag tycker den är väldigt fyndig.)

233655-99

Ännu ett lägenhetssök.

Hittade ännu en lägenhet på blocket idag som jag skickade mail om, fanns inget nummer att ringa, så var tvungen att maila. Dock är lägenheten på endast 17 kvm. Vilket är lite mindre än mitt nuvarande vardagsrum. Känns lite jobbigt. Så helst skulle jag nog inte ens vilja ha den. Men får väl se om jag hör nått därifrån. Annars så går sökandet vidare. Jag borde egentligen kliva upp runt 7 varje morgon och kolla blocket ständigt. Det borde finnas som ett larm man kan ha i fall det dyker upp något intressant. För jag vill verkligen hitta en lägenhet i stan!

image98


Godmorgon!

Blev ingen bio igår. Vi kände helt enkelt inte för det. Så det blev att kolla på Andra avenyn i stället. Lika bra det. Helt underbar serie tycker jag. Blir lika exalterad varje söndag, och längtar till nästkommande helg.
Idag blir det Birsta city för lite shopping. Jag ska leta efter ett par nya skor. Känner att det är dags för en uppdatering på det området.

Skriver mer när jag kommer hem!

Ben & Jerry's

Satt och läste en blogg igår, och då skrev hon i bloggen om glass från Ben and Jerry's. Jag har faktiskt inte testat den glassen, även fast folk sagt att den är väldigt god. Så jag tänkte vara lite mindre ekonomisk någon dag i veckan och testa. Finns en med smak av chokad och med browniebitar i. Den verkar jättegod. Så det blir till att bryta matkassan lite. Men det kan det vara värt ibland. 

(Bilden är tagen från Ben&Jerry's hemsida.) 

image97

Tips nr. 2

image96

Bio.

Blev en sovmorgon idag med. Måste skärpa mig med detta.
Ikväll blir det bio! Har inte bestämt vilken film än. Fast vi funderar på 10.000 BC. Någon annan som har nått bra förslag?

(Denna filur tänkte jag gå på bio med.)

233655-95

TÄVLING!

image93

Snabb middag.

Har ett litet tips på en middag som går väldigt snabbt att göra. Åt det precis själv. Tar ca 15 minuter bara.
Couscous, bacon och purjolök och ev. en klick gräddfil/cream fraish kan man ha för att piffa till det lite.
Först så steker man bacon så det blir knaperstekt. Sen tar man ur dem ur stekpannan och torkar av ev. överflödigt fett. Sen så skär man purjolök i småbitar och steker det. Fast inte för länge. Det ska bara få en fin grön färg. Samtidigt så kokar man couscous enligt beskrivning på förpackning. När det är klart blandar man ihop couscousen, baconet och purjolöken. Sen är det bara att lägga upp på en tallrik och njuta.
Smaklig måltid!

233655-83


No reason why.

God morgon. Eller det är väl snarare eftermiddag egentligen, men jag har nyss ätit frukost. Så för mig är det fortfarande morgon. Sitter och försöker komma underfund med min och Linns relation till varandra. Vet inte riktigt vart vi står egentligen. Jag vill jättegärna vara vän med henne. Men det verkar vara svårt att ens komma henne nära. Det gör lite ont faktiskt. För en gång var hon ändå hela min värld. Och jag vill gärna ha henne som en del av mitt liv fortfarande. Men, men. Inte upp till mig faktiskt.

Kvällen ser ut som följande: Sitta hemma ensam och titta på tv. Ev. gå ut och gå lite. Men så kan det vara ibland.

Vill verkligen desperat ha en lägenhet i stan nu. Lite enklare att hitta på saker med folk på kort varsel då. Och då är det roligare att kanske ta en promenad eller så.

Fy, läs inte ens detta blogginlägg. Jag låter bara deprimerad. Vill inte sänka mina läsare.

Nått roligt? Ja, jag ska kolla biljetter hem till Vingåker för den 13:e juni. Få se om det finns nå med bra pris. Skulle vilja träffa familjen nått innan dess. Men det kommer nog inte hinnas med faktiskt. Tyvärr kanske det inte blir något av att åka till Lycksele den 23:e maj heller. För Monika har gjort av med för mycket pengar denna månad, så hon kan ev. inte åka. Så då får jag bara se fram emot min födelsedag i stället. Då får jag i alla fall träffa Monika och Frida. Förhoppningsvis fler folk. Men det är viktigast att de kommer! :D Får se om jag ska fira det i Vingåker eller här. Det känns som att jag får se hur det blir med lägenhet. Om jag har en ny lägenhet till dess som ligger väldigt centralt så vill jag nog fira här uppe. Men självklart ska jag åka hem till Vingåker runt min födelsedag också. Men kanske kan få hit lite folk till dess. Skulle vara ganska kul. Både få fira med mina Sundsvalls-vänner och andra vänner. Super!
Funderar på om jag ska sätta mig och rita lite. Var väldigt längesen. Måste ju se om jag har någon talang kvar.
Åh. Patetiskt detta inlägg blir. Jag blir bara arg.


Tiderna förändras.

Sitter och tittar på Talang 2008, dock missade jag första 40 minuterna. Glömde bort att det skulle vara idag. Tror det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll. Är sjukt trött och inte alls sugen på att sitta här.
Testade lite ny choklad förut. Premium Dark milk. Var riktigt god. Och kanske lite nyttigare än vanlig choklad faktiskt. Så tror jag bara ska äta sånt hädan efter, bättre än vanligt godis, och det viktigaste är ju att man inte kan äta så mycket. En vanlig marabou kan man ju äta massor likaså när det gäller lösviktsgodis. Så detta är bra. Men har fortfarande inte tränat på magtränaren idag. Ska göra det när Talang 2008 är slut.

233655-82

Ingen lycka än.

Ringde på den där lägenheten nyss. För att höra i fall det var någon som hade fått hyra den än och om det skulle vara någon visning. Tydligen hade hon haft en visning, och det var jättemånga som hade ringt på lägenheten, så det ser ju lite mörkt ut. Men jag får kämpa vidare. Finns säkert fler lägenheter att ringa på framöver. Så inte ger jag upp! Någon gång ska jag kunna flytta till stan. Och jag ska inte vara för kräsen. Men vill ju helst ha en tvåa, fast finns det inte så kan jag bo i en etta. Nu ska jag kolla blocket.se igen.  

Fredag = kul dag?

Var några dagar sen jag skrev här senast. Har inte riktigt haft någon inspo till det, eller har väl inte haft så mycket att berätta.
Idag är det fredag, vilket brukar kännas ganska kul och bra. Men inte idag. Ikväll ska jag sitta ensam hemma, likaså imorgon och på söndag. Har desperat försökt hitta någon hygglig människa som vill hitta på något med mig nån timme i alla fall. Men nä, jag får sitta hela helgen och tycka synd om mig själv i stället. Dags för lite självreflektion också antar jag, det är det jag brukar hålla på med när jag har några dygn för mig själv.
Det har inte gått framåt med praktiken heller. Hoppas på ett möte på ungdomscentrum nästa vecka.
Ringde på en lägenhet för några dagar sen också. Skitbra läge och allt. Vill verkligen ha den. Men känns som att jag kanske inte har så stor chans till det. Fast ger inte upp. Ska ringa henne igen senare idag. Se om tjejen som har lägenheten blivit frisk än så man får kolla på den, OM hon inte hyrt ut den redan. Får se. Skulle bli ett ordentligt lyft för mig att bo i stan! Dock blir hyran lite högre, men det ska jag väl se till att klara.
Annars då? Har börjat träna med magtränaren varje dag nu. Gör 80 stycken, vilket motsvarar ungefär 4 minuter. Har träningsvärk som fan, men det är det värt! Sen så håller jag på och byta ut godiset mot mörk choklad. Jag och Annika åt sån mörk choklad med apelsin igår. Det var riktigt gott. Så ska bara äta sånt hädan efter. Och eftersom det är lite dyrare blir det ju inte att man köper värsta ofta och mycket heller. Sen måste jag försöka ta tag i motionen också. Rör mig inte så mycket  som jag skulle vilja. En promenad varje dag skulle göra så himla mycket. Ännu en grej som skulle vara bra med att bo i stan, det skulle vara roligare att gå promenader och förhoppningsvis lättare att hitta någon som vill promenera med mig. Just nu har jag ju Annika, men vi peppar inte varandra så mycket. *Skratt* Men ja, jag har som mål att gå ner 5 kg till sommaren. Vet inte om jag kommer klara det. Men eftersom att jag har lite extra fett här och där så borde det kunna gå rätt bra. MEN då  är ju kruxet att verkligen börja röra på sig. Men ja, så småningom. 
Är pepp på lite shopping, så antingen ska jag åka till birsta ensam imorgon. Eller så åker jag med Annika på måndag. Får se. Ska köpa nya skor. Fick ett litet bidrag av mormor till det. För att min fot ska bli bra igen så behöver jag verkligen gåvänliga skor. 
Nä nu ska jag göra lite annat. Skriver mer sen om mitt ytters intressanta liv. *Ironi* 


Tips nr. 1

Först ett litet tips till er hårälskare där ute. Satt och läste dagens reklam precis. Och då upptäckte jag detta! Hårvård från Björn Axén för endast 29:90 kr/st på Rusta! Inte trodde man väl att Rusta hade sådant. Björn Axén kostar egentligen runt 100 kr/st. Så detta är VERKLIGEN ett klipp! Hade jag haft mitt kontokort just nu hade jag nog åkt till Rusta. Men tyvärr. Hoppas jag får koden imorgon. Då blir det nog en tripp. Fast dock tror jag att många kommer köpa det så det kommer ta slut.

image81




Sen över till något helt annat. Eller ja, fortfarande mitt liv, men ändå. Vill verkligen gå ut och gå idag. Men vill inte göra det ensam. Skickade ett sms till Linn förut och frågade om jag kunde gå med henne från Bydalen och ner till stan, men inget svar på det än. Annars så kommer Annika hem runt 16. Men hon har jobbat hela dagen och är jätteförkyld, så jag tvivlar på att hon vill ge sig ut i kylan. Så kanske får bli en innedag för mig ändå.
Har förresten fått mail från min handläggare på samordningsförbundet. Hon hade pratat med de på Ströms zoologiska. Och det hade tydligen inte funkat att jag skulle få vara där. Så nu sa jag att jag kunde vara på Djurmagazinet eller Djurkompaniet. Så jag hoppas att hon ringer dit snarast, så får jag se hur det blir med det. Skulle vara grymt skönt att få göra något igen! Är snart ett år sen jag hade någon slags "aktivitet" för mig. Så håll tummarna för mig gott folk!

Fett pepp!

Är fett pepp på att flytta in till stan. MEN det finns några hinder ivägen faktiskt. För det första så ligger den hyran på nästan 5000 spänn. Vilket jag tvivlar på att soc. vill betala åt mig. Sen så har jag den här lägenheten också som jag i så fall måste betala i tre månader till. OM inte 1. Annika vill bo kvar och vi kan komma på någon lösning med att hon betalar ca 2000 spänn eller nått. 2. Att jag lyckas hitta någon som vill ta över kontraktet. Jag funderar på om soc. fortsätter betala lika mycket som de gjort nu. Och jag betalar mellanskillnaden då skulle det kunna gå. Har suttit och pysslat med lite uträkning. Om pappa eller mamma går med på att låna mig ca 1500:- nu i tre månader då skulle jag faktiskt klara hyran och efter att ha handlat mat och sånt ha 500 spänn kvar att lägga ner på annat. Och sen efter att de här tre månaderna har gått. Och jag slipper den första hyran, då behöver jag inte låna av mamma och pappa längre. Utan då kan jag se om jag kan betala tillbaka till dem. Så jag skulle kunna klara det. Men då gäller det bara att kämpa. Finns säkert folk i Sundsvall som behöver hjälp med diverse saker, gå ut med hunden t.ex. Jag får väl börja kämpa och inte glida med så mycket. Jag KAN klara det här om jag bara vill! MEN det största men:et just nu är nog att få Annika att bo kvar de där tre månaderna. Mycket hänger på henne just nu känner jag.
Så blir det flytt till stan eller inte? Det är frågan.
Och, vad händer om jag ska börja plugga i höst? Kan en fattig student betala en hyra på 5000 spänn.
Jag måste ringa mamma imorgon!!

Nakenkatt.

Jag är sjukt sugen på att köpa en sphynx. Skulle vara så himla skönt med lite sällskap här hemma. Lisen är ju inte så trevlig direkt. Och då kan mamma ändå komma och hälsa på eftersom hon annars är allergisk mot katter med päls. Så det vore rätt bra. Jag skulle mycket hellre vilja ha en hund. Men jag är rädd att till hösten så kanske jag inte kommer ha tid för den. Om jag inte bor i stan förstås. För då kan jag ju åka mellan på lunchen i fall jag jobbar eller pluggar. Men får se, just nu är jag som sagt sugen på en sphynx.
 
Föresten, läste precis att det är någon som måste sälja sin katt pga allergi.. Så man kan tydligen vara känslig mot dem ändå. Måste kolla upp det där.

(Bilden är tagen från blocket.)

image80

Här i min ensamhet.

Jag har släppt Lasse för dagen. Idag är det Patrik och Sarah som gäller, med låten Du som tog ett hjärta. Har snart lyssnat sönder den totalt. Men lyssnar på Youtube så måste ju klicka på replay hela tiden.
Jag börjar fundera på om jag gjort något dumt. Det är ingen som svarar mig på msn. De är aktiva på andra sidor, men de svarar mig inte. Lite konstigt. Men, men.
Har fortfarande inte börjat med städningen. Orkar verkligen inte. Fotade lite nyss. Är man ensam så får man ha kul för sig själv. Haha. Va patetisk jag är egentligen. Men aa, tog kort när jag hoppade i sängen och slängde massa vitt runtomkring mig som skulle föreställa dun. Blev väl nån bra bild, men den lägger jag inte upp.
Nu ska jag bara sitta här och vänta på att telefonen ringer innan jag börjar att prata för mig själv. Huah.

Lättare sagt än gjort.

Jahaja. Sitter och ska beställa en närbildslins till kameran. Men måste fråga Mattias om lite hjälp först. Annars går det väl åt skogen.
Dagen idag ska väl spenderas som följande, städa, städa och städa. Plus fota lite. Har fått några utmaningar av Maria, på sånt som jag ska fota.  
1. slingrande
2. barnsligt
3. former
4. Grönt
5. beslutsamt
Får se hur det går då.
Imorgon kommer Annika hem från Falun. Så då blir det väl att spendera dagen med henne.
Och på tisdag ska jag på fikadejt med Jazz! Så någon form av liv har jag väl. Hehe. 
Nu ska jag klä på mig, sen fota lite.  

Jag vet att det inte är tillräckligt.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Är sjukt trött, så borde väl gå och lägga mig egentligen. Men har så svårt för att ta mig i kragen och verkligen göra det.
Massa konstiga känslor som snurrar runt i skallen på mig. Fast är väl ingen idé att tänka på dem just nu. Lika bra att lägga det åt sidan.
Jag har fått en sjuk besatthet av Lasse Lindh. Måste lyssna på hans låtar nästan hela tiden. Är verkligen galen. Sitter och ska beställa hans skivor.
Imorgon lär det bli en väldigt lugn dag igen. Ska väl i princip inte göra nått alls. Jo städa, för det orkade jag inte göra idag.
Jag har 50 spänn löst nu. Och kan inte få ut nå mer pengar om jag inte går till banken. Men då måste jag åka in till stan. Så nu får jag försöka klara mig med de pengarna jag har fram till att jag får mitt nya kontokort. Tärt, men kan vara bra för ekonomin också.
Började garva lite förut för jag hittade en sajt där man kan beställa pizza ifrån. Onlinepizza.se. Asså fatta, nu behöver man inte ens ta upp luren och ringa längre. Bara att knappa in beställningen på internet och sen kommer de med maten, vad kommer härnäst? Att man kan skriva en inköpslista på ICA t.ex och sen kommer de hem med varorna, skulle inte förvåna mig faktiskt. Herre guu. Vart är världen på väg?

(Min trötta hund i ungkarlssoffan.)

233655-79

Du som tog mitt hjärta.

Den som tar ett hjärta
borde veta vad som sker
När man säljer sin lögn
för att bota sin ensamhet

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet.
 
</3

Härnösand.

Kvällen igår blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den började trevligt dock. Åkte hem till Totte vid halv 4. Käkade en jättegod middag. Hon hade tänd ljus och gjort det så mysigt. Kollade på Top model och The hills. Sen fixade jag i ordning mig för att dra vidare mot Härnösand. Väl där mötte jag upp Tova och några av hennes kompisar. Sen gick vi ner på stan en stund, och efter det hem till Tova. Jag trodde att det skulle vara fest hemma hos Tova hela kvällen, men när vi kom hem till henne fick jag veta att vi skulle dra bara en halvtimme senare. För det skulle vara rave nere på Jenny's. Så jag skickade sms till Linn och frågade om jag kunde kommma över till henne ett tag, för jag var inte så sugen på att betala 100 spänn för att dansa röven av mig. "Jag dansar aldrig nykter". Jorå det gör jag, men hade sämsta skorna att dansa i. Så som sagt, kom hem till Linn. Eller hem och hem, till hennes rum på Lyan. Ganska mysigt faktiskt.
Jag drack några cider och vi pratade. Sen så började det dra ihop sig lite, så jag skulle gå därifrån. Jag vet inte hur, men på något sätt hittade jag till Volontären, där Tova bor. MEN jag visste inte vilken lägenhet hon bor i. Försökte ringa henne, men hon svarade inte. Det regnade som fan också, som tur var hade jag med mig ett paraply, som dock blåste sönder rätt rejält. Hade lite panik ett tag. Men Annika ringde mig och sa att hon ville ringa Linn. Så jag gav henne nummret och hon ringde henne så jag fick komma tillbaka till henne. Spenderade natten på hennes golv. Lite hårt, men bättre än inget alls. Så nu sitter jag här vid hennes dator. Ska åka hem med ett-bussen. Hem och bara ta det lugnt. Mår sjukt illa och har ont i huvudet.
Ska köpa mig lite grejer så jag kan göra varm smörgåstårta! Fick inspo när Linn åt det imorse. Mums!
Hem och städa sen. Städa i ordning, tända lite ljus ikväll och bara ta hand om mig själv! Ska faktiskt bli sjukt skönt att bara vara hemma. Och få lyssna på min älskling Lasse! <3
Fixa mig lite nu, sen dra hemåt.
Linn var i alla fall underbart snäll som lät mig sova här! Det tackar jag tusen gånger så mycket för!

Karolina Bergman.

Fick ett sånt sött sms av Totte nyss. Blev tårögd. Är så glad att jag har henne. Hon förgyller verkligen mina dagar. Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Vi har haft våra upp- och nedgångar. Hoppas på att det ska vara en ganska rak väg framöver. Värdesätter verkligen hennes vänskap högt. Fanns en tid då vi trodde att det skulle vara Vi, men jag tror att vi funkar bäst som bara vänner. Hoppas att vi kommer få massa roliga stunder i framtiden. Ser redan fram emot årets piratpicknick!

Jag älskar dig Karolina Bergman! <3

(Bild från Augustibullret 2007)

233655-78

En tid för längesen.

Sitter och funderar lite. Funderar över tiden som varit. På hur saker och ting kan ändras så himla plötsligt. Ena stunden var det på ett sätt, och nästa så är det på ett helt annat sätt. Det skrämmer mig lite grann. Sen det där med att man är så himla utbytbar. Ena dagen kan man vara någons allt, nästa dag så är man inte ett skit. Det gör mig illamående. Jag vet att jag ibland har varit en sån person. Som trott att man kan byta ut männikor hit och dit eftersom att just de inte passar en viss dag. Man kan likna det med att byta kläder flera gånger på en dag. I ett visst ljus kanske jag gillar mig själv i den där blåa tröjan, men sen när jag kliver ut genom dörren så inser jag att jag hellre ville ha den röda tröjan på mig. Riktigt såå extrem har jag nog inte varit, men ni förstår själva grejen. Det är riktigt hemskt. Jag är inte en sån person längre, som tur är. Men jag känner mig väldigt övergiven av vissa människor. Eller just nu pratar jag om En speciefik människa. Ska inte nämna namn här. Jag övergav kanske henne förr, men jag försvann inte på riktigt, jag fanns alltid hos henne. Men just då kunde jag inte finnas till 100% med tanke på mina känslor. Hon sa att hon alltid skulle finnas här för mig. Men nu, när hon hittat andra vänner. Då är det som att jag inte spelar någon roll längre. Jag blir rädd att hon kanske bara hade mig i sitt liv för att det inte fanns någon annan just då. 
Jag blev utbytt  helt enkelt, den hemskaste känslan som finns.

(En bild från en svunnen tid.)

233655-77


Långt bortom allt, i evighet.

Nä. Ska nog ta och fixa i ordning mig lite. Fixa lite nya pics. Sist jag skulle göra det så slocknade jag ju på sängen i stället. Så det var ju inte så himla kul. Nu ska jag vara lite seriös, eller mindre seriös. Hehe. Låter som att jag verkligen inte har något annat liv. Som att jag bara sitter här och skriver varje dag och plåtar mig själv hela tiden. Antingen är jag lite speciell av mig själv eller så pass egocentrisk att jag faktiskt inte kan umgås med andra människor. Make your pick.
Oh. Annika sa att Anna-Karin skulle göra högskoleprovet på lördag. Snacka om att jag fick flashbacks! Det var ju underbart kul när jag gjorde högskoleprovet, 2006. Nu känner jag mig gammal. Eftersom jag gjorde det för TVÅ år sen. Huah. Men det var riktigt kul. Och massa trevliga människor. Kommer ihåg söt-tjejen som jag åt lunch med. MInns inte vad hon heter. Bara att hon var riktigt söt. Tror till och med att jag har en bild på henne någonstans på min dator. Ja, ibland blir jag väldigt uppslukad av tjejers utseende. Det går liksom inte att bara vara helt oberörd. Vissa fastnar liksom där, och vissa behöver förevigas på bild också.
Det blir nog piratpicknick på valborg i alla fall. Hade fått inbjudan på helgon. Och bara av att läsa den så tänkte jag tillbaka på förra året. Vilken kväll det blev alltså. Visserligen kanske inte den bästa i världshistorien. Men ändå en kväll att komma ihåg och dra stor lärdom av. Verkligen.
Lyssnar på lite Carola och bara låter tankarna sväva iväg.
Ska sluta skriva innan jag blir för egen och ni för rädda.

Sick and twisted.

Fixade lite med designen på bloggen igår. Det går framåt, men är inte klar än.
Jag är jättesugen på att fota massa. Men vädret är inte alls trevligt och jag har inte så mycket insperation. Vill bara ha en massa söta modeller som vill bli plåtade. Det skulle vara kul. Typ extrema sminkningar och sånt.
Nu ikväll verkar det bara bli att sitta hemma och se på tv. Fixa med lite grejer på datorn också antar jag.
Imorgon blir det nog först gå på stan och köpa lite nya kläder, sen hem till Totte och efter det åka till Härnösand. Men har inte riktigt bestämt mig än. Vet inte om jag är så fest-sugen.
Funderar på om jag kanske ska ta en promenad snart. Vore ganska bra för mig.

The trick is to keep breathing.

Såg nyss på tv att det var en reklam för hårfärgning för män. Något sånt har det inte varit förut va? Bra att de visar att det inte bara är kvinnor som färgar håret hela tiden. Män bryr sig ju om sitt utseende de också.
Igår var jag och såg basketmatchen mellan Sundsvall och Norrköping. Sundsvall vann. Var väl inte så jättespännande match eftersom att Sundsvall låg i ganska stor ledning hela tiden. Men det var trevligt att komma ut lite.
Jag har ett nytt projekt på gång nu också. Med Annika som min "side-kick". Får se hur jag ska göra med hela den idén. Tror att det kan bli ganska bra. Så får jag något att göra också.
Det är skitväder ute nu! Igår var det så underbart fint. Men nu är det tillbaka till sunkväder igen. Knappt så man vill dra upp persiennerna ju.
Helgen kommer nog bli rätt trist. Någon som vill hitta på något på lördag?

Äntligen!

Nu funkar bloggen igen, har nästan känt mig lite handikappad utan den. Men bara Nästan.
Idag är det första april. Har redan lurat Annika. Hon gick på det också. Var lite kul.
Igår var jag på ett möte på MInerva. Det gick väl sådär. Får se hur planeringen ser ut. Som det är nu så är det väntetid till hösten. Men jag hoppas att jag ska kunna gå förbi det på något sätt. Lena skulle försöka hjälpa mig med det i alla fall. Så det ska nog bli bra.
Innan den här veckan är slut så ska jag skicka in min ansökning till KY-utb. Så kanske en liten tyngd släpper från mig. Får se om jag ska vara lite såhär i sista minuten och kolla om det finns någon chans för sommarjobb fortfarande. Men vet inte riktigt vart jag ska söka. Ska kanske ta mig ett litet snack med Tova ang. det.
Kanske ska kolla på basketmatchen ikväll, Sundsvall-Norrköping. Skulle vara trevligt.

(Bara för att jag inte har någon roligare bild så får ni en kaktus-bild.)

233655-72

RSS 2.0