Kom ihåg mig då.

Var några dagar sen jag uppdaterade här.
Börjar väl att skriva från i fredags. Då blev det en rätt stressig dag. Först så åkte jag och Annika till birsta för att handla lite grejer. Annika köpt bl.a en sovsäck för 550 spänn. Hehe. Sen så åkte vi hem igen. Slängde i oss middag. För att sedan åka ner på stan igen. Besökte min nya arbetsplats och gick sedan på systemet. Åkte hem igen. Duschade. Jag färgade håret. Hade panik ett tag eftersom färgen i flaskan verkligen såg brun ut, och jag skulle färga blont. Det blev i alla fall bra. Så när vi var klara skyndade vi till bussen och åkte hem till Malin och Angelica. Satt där och hade det trevligt. Runt 11 begav vi oss ner på stan. Mötte två tjejer till som skulle med oss på open mind. När vi först kom in dit så var det väldigt lite folk. Så jag och Annika bestämde oss för att kolla runt lite på de andra krogarna. Tog en snabbtitt på Irish, sen mötte vi Amina och Natalie utanför BK's. Så jag stod och pratade med Amina, mendan Annika pratade med Natalie. Sen promenerade vi tillbaka till Oscars. Hade blivit ganska mycket folk. Men jag kände mig inte så himla pepp. Fick ett sms av Bea om att hon var fast i Sundsvall. För hon skulle byta tåg där, men hennes tåg var väääldigt försenat. Så jag och Annika gick till tågstation för att hålla henne sällskap. Efter nån halvtimme eller så kom i alla fall hennes tåg, fast det skulle stå inne i Sundsvall två timmar. Men det var ju nattåg, så det var bara för henne att gå in och lägga sig.
Jag och Annika traskade till macken och köpte lite "fyllemat" (vi var inte fulla). Sen tog vi bussen hem.

På lördagen var vi tvugna att vakna tidigt. För vi skulle iväg och paddla kanot. Helt underbart väder var det! Så vi packade in våra grejer i Helenes bil och drog iväg. Mötte Malin, Danne och Jocke i Timrå. Åkte och käkade lite pizza. Sen bar det iväg med kanoterna. Jag fick paddla med Jocke. Som tyckte det var roligare att dricka öl än att paddla. Ändå så låg vi längst fram hela tiden. Jag måste ha väldigt bra muskler i mina armar. Haha!
Vi grillade, pratade, spelade kort och körde sannings-frågor. En väldigt trevlig dag och kväll måste jag säga.

På söndagen var man lite tärd. Paddlingen dagen innan hade varit på ca 4 timmar. Vi hade 2-3 timmar framför oss att paddla. Men det gick bra. Och även om helgen varit väldigt trevlig så var det skönt att få komma hem och bara ta det lugnt.

Igår så var det tågresa hela dagen. Så nu är jag hemma hos min familj i Vingåker. Ikväll kommer Annika hit.

(Bild från i fredags. Angelica, Annika och jag.)


Sick of love songs.

Tänkte skriva något här. Men nu blev jag för trött. Så jag ska sova nu. Imorgon blir nog en intressant dag.

Godnatt.

Från hjältars röst hörs ingenting, varför är det alltid så?

Jag söker svar fast jag redan vet.

Sitter och bara sitter just nu. Pratar med Marre på msn och skickar sms med Malin.

För att tala om ännu ett M så ska Maria flytta till Härnösand. Jävla stad som bara snor alla.
Har börjat fundera på flytt jag med. Inte till Härnösand dårå. Men någon annan stad bara.
Börjar bli lite less på Sundsvall. Men flytt är inte aktuellt än. Om ett år kanske.

Funderar på att kanske gå och lägga mig strax. Finns ingen anledning till att sitta vaken halva natten.
Har så himla mycket tankar just nu. De flesta skriver jag på socker. Men som vanligt är de inläggen
i princip privata. Så ingen idé att ni snokar där. =P

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar. Sen sova.

Jag vill dansa i neon. Bjuder du upp mig då?

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Vaknade hyfsat tidigt helt av mig själv. Fixade frukost till mig och Ankan. Tittade på några avsnitt av L word.
Senare så fikade vi i parken. Eller vi åt middag där. Pannkaka med sylt och keso! När vi satt där fick Ankan för sig att vi skulle gå på bio. Så vi skyndade hem och kollade om det skulle gå någon bra film. Vi valde mellan Narnia och Mama mia! Insåg att vi mest var på humör för mamma mia! Så den fick det bli. Jag gjorde chokladbollar och poppade popcorn. Sen tog vi cykeln ner på stan. Filmen var totalt crazy, men väldigt bra. Man ville verkligen ställa sig upp och bara dansa loss! Det blev såna lyckokänslor i hela kroppen!

Mörkrädd?

Jag är inte mörkrädd egentligen.. Men det här är första gången sen jag flyttade hit som det är helt kolsvart ute. Det skrämmer mig jättemycket. Har inga gardiner att dra för heller. Så jag inbillar mig att någon är där ute. Måste kolla mot fönstret hela tiden. Känner mig verkligen iaktagen! Sen så måste jag verkligen vara sjuk eller nått. För det snurrar när jag går och förut kändes det som att kökslukan liksom trycktes mot mig när jag stod och diskade. Fy det här är jättehemskt. Fick precis sms, höll på att flyga upp i taket verkligen!

Jag får panik! Detta är läskigt!
Gatlysena är ju för fan inte ens tända!! Jävla skit kommun!

Svimma.

Måste nog lägga mig ner snart. Känns verkligen som att jag ska svimma. Det sticker i hela huvudet och känns jättekonstigt. Det är läskigt. Är ensam. Så då är det ännu läskigare. Känns liksom som att det inte finns tillräckligt med syre här. Ändå har jag två fönster öppna.
Fy, detta är skrämmande.. *Ledsen*

I couldn't care less.

Min mobil har varit av i stor sätt hela dagen. Jag pallar inte leta efter laddaren och ladda heller. Så den får helt enkelt vara av. Vill någon mig nått så finns alltid min hemtelefon. Det är ett stor steg för mig. Att verkligen inte bry mig.

Igår var det 80-talsfest. Eller det skulle vara det. Men det blev så lite folk att när vi kom dit så hade de lessnat och var på väg därifrån. Jag, Maria och Tess hamnade i hamnparken. Skrattade och gungade. Den gungan är läskig när man är full ska jag säga er! Huah! Men det blev en trevlig kväll ändå tyckte jag, även fast planerna inte blev som beräknat. Efter ett tag kom också Annika som varit på krogen en sväng med Totts. Runt halv 1 promenerade jag och Annika hem till mig.
Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag har sågat loss sängstommen. Så nu är det inga problem med att ta sig i sängen. Hehe. Ska strax börja städa. Får se om jag åker till Timrå sen. Har ingen lust. Mår lite illa och känner mig mest trött. Både känslomässigt och rent fysiskt. Så kanske ska ta en promenad och utforska Skönsmon.
Blev inge jobb idag heller. Kände att jag behövde få ledigt en hel helg. För nu framöver blir det inte så mycket ledighet. Det är massa på gång hela tiden verkligen. Och sånt klarar jag inte av. Jag måste tänka på mitt psykiska mående så jag inte hamnar i skiten igen.




Lasse Lindh. <3

Palla att Lasse ska spela i Härnösand i helgen. Snacka om ledsen jag blir. Vill, vill, vill höra honom! Har lyssnat på honom i princip konstant nu i ett halvår. Han är helt underbar, och hans låttexter förtrollar mig.
Nu är jag less, för jag vill så gääääärna åka och se honom.

Ingen ser och ingen vet
hur du lyser och hur du fångar
upp min skugga när jag är svag

Saknad.

"Hur mycket någon än säger att den älskar dig, så kommer jag alltid att älska dig mest."


Katt under täcket.

Snacka om att jag blev chockad. Vaknade kl. 4 imorse av att en katt kröp in under mitt täcke! Liksom en främmande katt som jag aldrig sett förut. Jag hade en liten glipa på täcket. Så helt plötsligt känner jag något mot mitt lår. Då är det en katt som vill gosa in sig hos mig. Jag kan ju säga att det var tur att den la sig hos mig. Eftersom mamma är rädd för katter. Hon hade ju skrikit ihjäl sig om den krupit upp hos henne.

I just want you to know who I'am.

Ännu ett tag sen jag skrev här sist. Helgen blev lyckad. Först så jobbade jag mellan 8-18 på fredagen. Mötte Monika och Daniel vid tåget när jag hade slutat. Vi åkte hem till mig så de fick lämna sina grejer. Sen drog vi ner på stan för att leta efter något bra ställe att äta på. Det slutade med att det blev på Tusen och en natt. Hur god mat som helst! Påminde mig om maten på Heron city. Det var ris, kyckling, sås och tzatsiki. Mumma!! Men det kostar att äta gott. Notan blev på hela 530 spänn för oss tre. Som jag gladerligen lämnade fram mitt kort för. Efter att vi ätit färdigt gick vi till Hemmakväll och hyrde Saw 2. Gick till mc donalds så Monika kunde få kaffe. Sen promenerade vi hem till mig igen. Tittade på film, sedan somnade vi. Annika kom hit runt halv 3.
Vaknade, åt en kanongoo frukost. Sen bar det av till Statoil för att hyra en bil. Vi fick reda på att både systembolaget i stan och birsta var stängda så vi fick åka till Timrå för att köpa våran alkohol. Sen käkade vi lunch på ikea. Köttbullar. <3 Typ 4:e gången för mig denna månad. Gick runt lite på birsta. Sedan kom Frida och Jocke. Så vi handlade på Coop för vi skulle äta tacos på kvällen. Åkte hem till mig och tog det lugnt ett tag. När alla var nyduchade och klara så åt vi och började dricka. Efter ett tag kom Maria och Tova. Men Tova skulle på gatufesten så hon var inte kvar så länge. Malin och Angelica kom också hit. Hade en väldigt trevlig kväll. Mycket skratt. Vi körde någon vuxenversion av sanning eller konsekvens. Det var väldigt kul.
Sen orkar jag inte dra så mycket mer om helgen. Men som sagt, var en väldigt bra helg. Trevliga människor som kom hit och firade min födelsedag.
Jobbade igår. Sen på eftermiddagen kom min familj hit. Så nu ska jag umgås med dem till på torsdag. Sen blir det att jobba torsdag-lördag. Ingen ro eller vila. Bara köra på hela tiden.
Lägger ut lite bilder från helgen sen.

I'd give up forever to touch you.

Var några dagar sen jag skrev här sist. Kan säga att fredagen blev väldigt dramatisk och inte alls så kul som jag hade hoppats på.
Men nu ser jag fram emot fredag! Först blir det praktik, sen dela ut kondomer för rfsl. Efter det kommer Monika och Daniel hit! Ska bli så himla kul att träffa dem! På lördagen kommer Frida och hennes kille. Det kommer bli en helt underbar helg.
Jag har fortfarande inte fått papper ang. KY-utb. Börjar bli lite otålig.
Ska ta tag i bloggandet lite bättre. Men inte idag.

RSS 2.0