Weei.

Har snabbat på och städat rätt mycket nu. Vill inte behöva komma hem till en stökig lägenhet sen.
Åh. Min t-shirt som jag hade på mig igår, vill bara dofta på den hur mycket som helst. Den luktar så gott! Jättestark goo parfym! Riktigt tjejig luktar den. Hihi.

Nu ska jag se om jag hittar min externa hårddisk så jag får in lite musik på min mp3 så vi har nått att lyssna på när vi kör upp till Östersund!

Sommarvärme!

Nu har man gått i flera månader och längtat efter värmen, och när den väl är här på riktigt så tycker man
att det är FÖR varmt. Haha. Aldrig är man nöjd.
Det är verkligen tropisk värme ute. Så jag sitter nog inne ett tag till. Det är jättesvalt och skönt i min lägenhet.
Om ett tag kommer Angelica hit! Eller om ett tag, om nån timme eller två kanske. Vet inte exakt när hon kommer. Då ska vi i alla fall åka en sväng till birsta! Sen drar vi upp till Östersund!

Jag har ett problem.  Har inga sommarkläder... Just nu har jag på mig baggybyxor som jag dragit upp en bit, en topp och väst. Det var det mest avklädda jag kunde hitta!

Kanske borde städa lite och packa det jag ska ta med mig till Östersund.

Trevlig kväll!

Nu är klockan 4 på morgonen och jag har precis kommit hem!
När jag slutade jobbet kl. 15 så kom Sara och Alfons (hennes son) och mötte upp mig så gick vi till Hemköp och handlade lite mat. Sen gick vi hem till Sara för att förbereda maten.
Så satt vi ute och grillade, jag, hon, hennes kille och barnen. Jättemysigt! Sara gjorde drinkar. Som vi fortsatte att dricka när Dan och barnen hade somnat. Satt ute till run kl. 12. Då beslöt vi oss för att gå ner på stan och se om det var nå folk vi kände där. Träffade Amina och Mohammed. Sen var det någon kille som kom fram till mig och sa: Fyfan vad chackad (stavning?) du är! Konstig snubbe! När vi suttit utanför Oscars ett bra tag och sett diverse slagsmål m.m. så beslöt vi oss för att gå runt ett varv till, sen gick vi till mcdonalds. Där fick vi sällskap av ett gäng killar som snackade om massa konstiga saker.. Det var tydligen "respekt" att Sara hade barn i alla fall. När vi gick därifrån så kom det några killar som kallade mig för emo!! Det blev jag lite upprörd över. För jag vill inte att folk ska se mig som det. Men kanske ser jag ut som ett. Tvåfärgat hår, piercing i läppen, tajta byxor och vita hängslen.. Ja, okej jag kanske kan förstå varför de sa som de sa. 
Det har i alla fall varit en kanonkväll och natt! Detta får gärna göras om. 

(Tog bara kort med mobilkameran, så ursäkta den dåliga kvalién. Drinkar!)







(En av killarna vi mötte på mcdonalds.)

 

Chefen Frida.

Idag var min första dag då jag får riktig lön! Känns underbart skönt! Har inte haft nått jobb sen 2006 så detta är ju kanon!
Yvonne och Harriet var lediga idag så det blev jag som fick vara ansvarig för butiken. Det gick jättebra!
Jag inser ju verkligen hur mycket jag vuxit! Hade det här varit för ett år sen hade jag aldrig klarat att ta på mig ett sånt här ansvar. Då skulle jag fegat ur. Men nu kan jag ta mig ann stora uppgifter! Lyckan känns i hela kroppen!
Dock var ju den här dagen lite ledsam också.. Det var Saras sista dag i butiken! Hon fick en present av oss som jag hade varit och köpt. En mugg med en ko på som hon kan ha på Telia. Och så fick hon ett kort som såg ut som korv med bröd! Haha. Två tior fick hon också. Så hade jag skrivit: Om du saknar oss för mycket kan du altid gå till donken.
Hon bjöd på kladdkaka. Så jag, hon och Angelica satt ute i solen och fikade innan butiken öppnade. Mysigt värre!
Lunchen spenderades också ute i solen. Idag har det verkligen varit sommarvärme!
Nyss har jag ätit nästan ett halvt kilo jordgubbar.
Blir alltid så energilös när jag kommer hem till min röra.. Vill verkligen inte ha det såhär mer! Måste komma igång med renoveringen. Det säger jag hela tiden. Men jag måste!!

Ska nog ta en promenad strax. Eftersom ingen ville dricka vin med mig eller umgås med mig. Minns inte ens sist jag  umgicks med någon efter jobbet. Tragiskt..

Förresten så går det jättebra med mitt ätande nu. Äter mellan 300-1000 kalorier per dag. Och jag märker redan hur det gett resultat. Plus träningen. Det är kanon!

(Jordgubbar! Sommarkänsla! Har dock inte tagit årets första mjukglass än! Måste göras snart.)


It's a little too late.

Jobbat idag! Och det gick väl bra som vanligt!
Efter jobbet gick jag, Robin och Sara och åt lunch. Eller först gick Robin och köpte ett playstation 3. Så när vi skulle gå in på mcdonalds vågade han inte riktigt bära det för han tyckte att det skulle förstöra hans sociala rykte. Haha! Så jag fick bära det.

Jag har börjat att räkna kalorier. Så istället för att dricka cola blev det vatten! Jag kanske är en galning just nu och kollar varenda liten grej. Men det lär ju bli en normal nivå sen.
Jag blir bara chockad över vissa saker som man trycker i sig. Man behöver ju äta, helt klart. Men vissa gånger äter man ju tusentals fler kalorier än vad man gör av med.
Så jag tycker personligen att det är bra att vara medveten om hur mycket kalorier det är i saker och ting. Jag äter ju hellre en stor god middag än en chokladkaka liksom. Har varit inne på en massa hälsosajter de senaste dagarna. Tänker inte skriva allt här om vad jag tagit reda på. För det viktigaste är ändå att äta så man blir mätt och motionera ordenligt samt UNNA sig godsaker när man känner för det. Inte leva någon strikt diet. Kom ihåg det!

Nu ska jag fortsätta med tvätten.
Dock skulle jag vilja gå en promenad.. Har bara gått 5 km idag. Och det tycker jag är för lite.
Men jag ska i alla fall göra mina 100 stycken på magtränaren strax!

(McChicken och McBean är de bästa alternativen på Mcdonalds. Då har jag dock inte jämfört respektive sockerinnehåll. Men om man endast tittar på kalorierna.)

Klicka här för att själv titta vad just din favorit innehåller!


Förr eller senare.

Nu börjar jag bli riktigt less på renoveringen.. För det är så svårt att komma igång på riktigt!
Jag själv har blivit första prioritet den senaste veckan.

Idag så har jag jobbat 9-14. Sen gick jag och Sara till subway och åt lunch. Gott!
Jag börjar bli lite nervös över fredag när jag ska ha ansvaret i butiken. För nu visade det sig att Jenny inte heller kommer vara där. Så jag hoppas Sara, Robin, Angelica, Sara-Maria och Lena kommer då! Jobbigt om vi är för få..
Hade ju gärna gått ut och käkat med Sara och Robin eftersom det är Saras sista dag på butiken.. Kommer bli tomt i butiken utan henne! Men vi får luncha ibland ändå!
Har gått 5 km idag. Ska strax gå ut och gå lite till så jag kommer upp i 1 mil. Mina 100 stycken på magtränaren är redan klara!
vad duktig jag blivit!

(På min vägg satt det två hyllor.. och jag vill inte ha dem där, så jag tog ner dem..)



(..Jag förstår varför killen som bodde här innan målade runt hyllorna!..)



(Det var metallpluggar i väggen som inte gick att få bort snällt.. med våld kom de ut, likaså en massa gips,
så nu kan man se isoleringen.. Kommer bli mycket arbete för att få det där snyggt..)



Trampar i kvicksand.

Känns verkligen som det.. som att jag står i kvicksand. Och ju mer jag kämpar desto djupare sjunker jag.
Nu är det väl inte meningen att jag ska skriva deppiga inlägg hela tiden. Men det blir lite lätt så när sinnesstämningen ligger på den nivån.
Har precis kommit hem. Cyklade till Willys för att köpa lite mat. Var hungrig när jag åkte, men nu har jag tappat aptiten igen. Hoppas den ska komma tillbaka.
Det är 5 km till willys. Så jag har alltså cyklat 1 mil idag. Duktigt. Gick ju faktiskt 3 km också tidigare idag. Plus mina 100 stycken på magtränaren. Det blir bra träning för en dag!

Funderar på att ta en filt och bara lägga mig på gräset med mp3:n.


Var det du?

Vem stal mitt hjärta?
Kan inte finna det någonstans
Läste igenom alla gamla brev
Hittade dikten du skrev
Följde stigar vi så ofta vandrat på
Tittade till och med under min säng

Doften av din parfym trängde in
Smakade på vårens sötma
Drömde mig bort en stund
Kände värmen från dina fingertoppar mot min hud
Drack mig berusad på minnen

Var det du,
Du som stal mitt hjärta?




Har varit ute och gått nu! Blev endast 40 minuter. Men bättre än inget, helt klart!
Känner mig helt seg i kroppen.. Vill inte ta mig för något alls. Fast jag vet att jag borde.
Alla dessa borden. Känner man inte ibland att de hopar sig?
Men nu ska jag vara glad! Försöka åtminstone.
Handla var det ja.

Aldrig att jag tänker låta något ont hända dig.

Sådär! Tror jag är klar med alla dagens viktiga bestyr!
Har fixat en namnskylt till min dörr. Lite snyggare än en handskriven..
Anmält flytt av bredbandet till bredbandsbolaget.
Skrivit ut massa papper till soc.
Mailat Therese om renoveringen.
Skrivit ett brev till mormor.
Ja, tror det var allt som skulle göras idag.
Fick ta en ny tvättid också eftersom någon tvättar på min tid. Jag har inte hjärta att slänga ut den personens tvätt.

Annars då? Funderar på att kanske gå och simma idag. Men tror att det kanske får bli en promenad i stället och simma imorgon.
Ska nog gå till fyndlagret snart och se om de fått in nått kul. Sen måste jag handla lite mat!


If you don't mean it..

Kvällen har varit kanon! Har verkligen mått jättebra! Den där promenaden gjorde susen för hela mig. Blev pigg av den. Så nu har jag kommit igång med lägenheten igen. Och jag är peppad inför att få klart på vardagsrummet. Är peppad över att försöka träna varje dag också. Med träna menar jag inte hårdträna, för det skulle jag inte klara av att göra varje dag. Men långpromenader, magtränaren, simning, cykla. Ja, ja jag är på G.
Tittade på X-men; The last stand nyss. Var längesen jag tittade på en hel film ensam. Men den var jättebra. Älskar när de får till små detaljer i filmer!

Vad händer i veckan då? På torsdag ska jag till UC och skriva på papper inför min sommaranställning på Återkommande mode. Skönt att få det på papper så man vet att det verkligen blir så! Och att få veta hur mycket jag kommer få i timmen.. Spännande!
På fredag kanske man skulle grilla lite? Någon som är på?
Sen vet jag inte om det blir lördag eller söndag. Men någon av de dagarna i alla fall så åker jag upp till Östersund.
Ja, och på fredag och lördag är det jag som är ansvarig i butiken! Jag som ska låsa upp, räkna pengarna, se till att inget går fel och sedan låsa. Känns bra att få ett sånt stort ansvar!

(Rensade kylen förut, fick slänga massa mat... :( Hatar när det händer. Känns som sånt slöseri..)




(Klicka på den här bilden! Molnen var konstigt långt ner igår...)


Solsting!

Nu har jag precis kommit in. Var ute och gick i precis 1 ½ timme! Nu känns det nästan som att jag ska svimma! Tål inte solen så bra.. och den brände på bra. Vågar inte ens titta i spegeln. Lär ju vara jättefräkning!
Så nu sitter jag här och dricker en massa vatten. Det bultar i kroppen..

Rythm divine.

Kom hem för en stund sen. Var skönt att komma bort från min lägenhet ett tag. Får se om jag har energin till att göra det sista idag innan renoveringen kan påbörjas på riktigt!

Har precis gjort 100 stycken på magtränaren. Och nu ska jag strax gå ut och gå. Undra om det är säkert att gå elljusspåret ensam.. Man vet ju inte vad för typer som kan lura i skogen.. Vill gå minst 1 ½ timme i alla fall!
Är sjukt fint väder ute! 15 grader enligt smhi. Ska tydligen bli 19 på tisdag!


Jag lyckades.

Efter mycket om och men lyckades jag ta mig till jobbet idag.
Men är jättetrött. Somnade inte förrän runt 5 imorse. Sen låg jag och halvsov till klockan 12. Då bestämde jag att jag var tvungen att kliva upp! Testade massa olika kläder, för det kändes inte som att något passade. Tillslut fick det bli; Svart skjorta, mörka jeans leggings, vita hängslen och en hatt! Så då kände jag mig lite fin i alla fall.
Har träningsvärk i hela kroppen idag. Gjorde ju 100 stycken på magtränaren igår. Och det känns!
På jobbet kändes det som att jag skulle spy.. ville bara att timmarna skulle gå snabbt!
Min kropp är i uppror mot mig just nu. Har inte tagit så bra hand om den som jag borde..
Hoppas att jag ska kunna ta tag i mig själv. Är dock lite rädd att jag bara kommer ligga i sängen söndag och måndag.
Men får försöka ta promenader i alla fall!
Längtar till nästa helg. Då ska jag åka upp till Östersund. Dock är jag lite orolig för hur det ska kännas att vara där uppe igen... men förhoppningsvis går det bra!

Nu ska jag försöka städa lite, gå till ica och köpa hårfärg. Sen ska jag till dalgatan!

Ciao bella!





Balkong rasade.

Tittade nyss på nyheterna. En balkong rasade ner i Skellefteå!
 Usch det har alltid varit min mardröm när jag haft balkong, att den förr eller senare ska braka ner. För uppenbarligen kan det hända. Nu blir man ju lite nervös.

Tryck här för att läsa mer om det!

Fredagsmys. Nu blir det fredagsmys.

OLW's nya reklam sätter sig på huvudet. Riktigt irriterande faktiskt! "Fredagsmys. Nanananana. Fredagsmyyys."

Var på Coop förut. De har inga vegetariska produkter kvar?! Jättekonstigt. Varför slutar man med sånt?? Och ostbågar har de inte haft på en vecka. De två sakerna som jag inte klarar mig utan!

Nästa helg ska jag åka upp till Östersund! Hoppas det blir bra.

Imorrnkväll ska jag umgås med Dalgatan. (Ja du kallas så nu.) Sitter och funderar på om vi kanske ska grilla lite innan Robinson... Måste ju använda min grill nu när jag köpt en! Ska bli så skönt att äntligen umgås med någon.
Skulle egentligen varit med Totte ikväll, men hon dissade mig för någon kille.. 

Nej om jag skulle ta och klippa håret lite kanske! 
Jag och Dalgatan ska dela på en förpackning röd hårfärg imorgon, billigare! 

Gjorde 100 gånger på magtränaren förut. Har världens träningsvärk nu! 

Här kan ni titta på OLW's jobbiga reklam!

 

Konstgjord andning är till för mig.

Kul att sen jag gjorde om designen på bloggen så har jag tappat en massa läsare. Trodde ni skulle tycka att det var bättre med lite färggladare.
Men antar att jag har deprimerade läsare som gillar svart!

Sitter här som en nörd med båda mina datorer igång. Lyssnar på musik och är inloggad på msn på den enda, och på denna, min vanliga stationära sitter jag och fixar i photoshop. Ska trycka t-shirtar! Tänkte göra det ikväll. Men det blir bättre att jag gör det på söndag när jag inte har så mycket att göra. Åtminstone två stycken ska jag fixa. Ni får se resultatet då!

Satt och googlade runt lite förut, hittade dessa sjukt snygga skor! Hur grymt vore det inte att ha såna?
Han som gjort dem har målat dem för hand! Och han la ut dem på eBay där priset trissades upp snabbt.
Klicka här för att se hur han gjorde dem!


EU-valet.

Fick frågan idag om jag tänker rösta i det kommande EU-valet. Mitt svar blev att jag råkat kasta min valsedel, samt att jag inte är det minsta insatt. Jag visste knappt vad EU-valet innebar.
Känner ändå att man har ett ansvar som vilar på sina axlar. Så därför sitter jag nu och tittar igenom vad varje parti har att säga. Vad de vill förändra och vad deras största frågor är.
Jag finner en röd tråd i vad alla har att säga. Och det är klimatfrågorna. Alla partier som jag granskat än så länge har sagt att de vill ha klimatsmart-mat, fler el-bilar osv. Dock säger de också att jorbruket måste bli mer ekologiskt. Något som jag tycker är otroligt bra. Men vad händer med de bönder som inte kan ändra sina gårdar till ekologiska? För en sådan förändring kräver otroligt mycket pengar. Pengar som säkerligen inte finns eftersom det är svårt i dagens samhälle att driva ett jordbruk med stor vinst. Egentligen borde jordbrukspolitiken drivas framåt med synsättet att få gårdar att bli mer lönsamma. Minska kostnaderna och öka inkomsterna! När det är gjort, ja DÅ  vi kan titta på det här med ekologiska jordbruk. Ett av partierna säger dessutom att det läggs för mycket pengar på jordbruket. Jag blir orolig. För de bönderna vi har idag kommer inte klara av nedskärningar. Jag är rädd att hjärtat som finns i lantbruket kommer försvinna. I och med att allt blir mer datoriserat  så kommer det inte behövas fysiska människor som tar hand om lantbruken. En dag så sitter nog bara kostymklädda människor på ett kontor och trycker på knappar.
Jag vill finna ett parti som lägger tyngd på frågor som;

- Bättre djurhållning
- En ökad jordbruksbudget
- Mänskliga rättigheter

Så mina granskningar av partiernas tyngdpunkter fortsätter...


Okej.

It's all about us.

Du måste radera henne ur ditt liv.
- Jag vet.

Sitter här med en klump i magen och är tillbaka på precis samma ruta som jag var för 4 månader sen.
Allt jag byggt upp har raserats. Min styrka, mitt mod, min lycka.
Den finns där längst inuti fortfarande, självklart. Personen som man är försvinner inte helt och hållet.
Men det finns saker som gör att jag blir någon jag inte vill vara.
Jag är livrädd för mitt gamla jag. Ändå kan jag inte hjälpa mig själv när jag faller in i mönstret.
Det kräver ansträngning för mig att hålla mig uppe, men det är så lätt att bara släppa taget och åka
med strömmen neråt igen.
Samara brunnen (som Monika kallar det) känns nära.
Och jag måste äta något snart, innan både min psykiska och fysiska energi försvinner helt.



Kommentar till mamma;
Oroa dig inte.

Blott alvedon.

"O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån" - Lars Winnerbäck

Har inte varit en bra dag idag! Känt mig ledsen nästan hela dagen och
ögonen har fyllts gång på gång.
Men när jag nästan inte stått ut längre så har jag tänkt på att jag kommer
bli glad på lördag.
Så då har det gått lite bättre.
Nu ska jag börja träna igen. Jag måste göra det.
Det var enda sättet för mig att få undan all ångest när en viss person var i Afrika.
Så min sommar kommer bestå av jobb och träning!
Jag överlevde ju förut, så jag kommer överleva igen.
En person kan inte utgöra mitt mående.
Jag har faktiskt mitt liv i mina egna händer!!
Och jag tänker må bra! Så det så.

(Satt i parken och funderade lite tidigare idag.)



(Smygfotade folk som åt glass!)



(Var jättefint väder så jag satt och njöt.)



(Dock kom jag hem några timmar senare och var jätteblöt för regnet öste ner!)


Ben & Jerry's

Har aldrig testat den där Amerikanska versionen att äta glass direkt ur en burk när man är ledsen.. Men det gjorde jag nyss! Först gick jag en promenad. Var så himla skönt att få frisk luft och rensa tankarna. Sen så åt jag massa glass! Riktigt gott!
Men nu har jag ont i huvudet. Blir så när känslorna sprutar ut. Ska nog sova snart. Börjar jobba kl. 9 imorgon!


Nya Daim Cool Breeze.

Hissa eller dissa?

Nu har jag smakat den nya daimen. Den smakar defenitivt mycket citron! Så den är rätt fräsch. Dock så passar den smaken bättre in på en halstablett än i choklad. Så den får endast 1 poäng av 5.
Men för någon som gillar spännande smaker passar den nog perfekt!
Jag dissar den dock.


Hjälte utan mod.

Funderar på om jag borde sova kanske.. Klockan är snart 12.
Känner hur jag vill glömma det gamla och bara gå vidare. Nu är det dags att få bort den där obehagliga klumpen i magen!

Jobbdags imorgon igen. Känns skönt! Bara två veckor kvar att njuta innan jag börjar jobba heltid. Är lite nervös faktiskt. Men hoppas på en kanonsommar! Ska umgås med alla underbara vänner! Och förhoppningsvis kommer familjen upp och hälsar på lite också. 

Nej nu ska jag försöka sova innan jag blir galen!

Viral trafik.

Vill du ha fler besökare till din blogg? Besök viral trafik.


Nyrenoverat kök!

Nu kommer de utlovade bilderna på mitt kök. Dock är det inte inrett än, och kaklet ska eventuellt få lite svarta inslag. Men annars så är det klart! Är verkligen jättenöjd med det. Vill inte slita mig ifrån det. Hoppas att mitt vardagsrum kommer bli lika fint. Har börjat dra ner tapeterna idag!

Före:










Efter:




En längtan.

Ute ser det rätt trist ut idag.. jag vill ha sommar på riktigt snart! Våren har känts rätt obefintlig med tanke på hur länge snön låg på marken..

Men nu ska jag inte skriva om såna tråkiga saker..
Mina systrar har varit här hela helgen. Har haft väldigt skoj! I fredags så gick vi på stan lite grann efter att jag hade jobbat. Åkte sen hem och åt potatisgratäng. Gott! Kikade lite på Talang, men det var inte så skoj. Så slutade med att jag målade klart köket i stället!
På lördagen var jag ledig! Så då tog vi en sväng ute till Birsta. Jag köpte en grill! Jättefin är den.
När vi sen kom hem fixade vi i ordning oss, knäckte våra cider och startade grillen! Runt 8 kom Sandra och Charlien. Satt först ute ett tag på en filt. Men det blev så kallt så vi gick in och satte oss på mitt köksgolv! Spelade ölspelet och det blev en massa skratt! Sen kikade vi på esc också! Dock var det inte så kul, så jag somnade runt halv 12, men vaknade sedan av att jag fick en cider rakt över mig! Inte trevligt! Jag var så sjukt trött. Dagen innan hade jag klivit upp 7:30 för att jobba. Sen natten till lördagen babblade Linda så mycket så jag inte kunde sova, även fast jag bad henne vara tyst. Så då blev det bara 5 timmars sömn. Inte underligt att jag då somnade!
Sen igår vaknade man och var pigg. Så det var ju skönt i alla fall! Gjorde inte så mycket alls. Tittade mest på tv och åt lite onyttigheter. Men sen vid kl. halv 10 på kvällen fick vi för oss att gå en promenad! Hittade ett elljusspår som vi gick in i.. Vi gick, och gick. Visste inte vart vi skulle komma ut. Men så helt plötsligt kom vi ut vid sidsjöbacken. Och jag hade ingen aning om vart vi var. Jag visste ju att sidsjöbacken fanns, men hade aldrig varit där. Så visste inte vart vi skulle. Men insåg sen att vi faktiskt var på sidsjövägen så då var det inte så svårt att hitta hem. Blev i alla fall en 1 ½ timmes promenad. Riktigt skönt! Dock att det var kallt så jag satte min sjal på huvudet och såg ut som en pirat hela vägen!

Idag ska vi inte göra så mycket heller. Städa och fixa lite. Kanske gå en promenad. En mjukglass på stan vore mysigt om det blir varmare. Sen kl. 6 ikväll åker systrarna hem!






Köket nästan klart!

Nu har jag vita väggar i hela köket! Så sjukt fint! Så det är bara kaklet kvar nu. Kommer bli kanon verkligen!

Mina systrar kom upp till mig idag! De ska vara här till på måndag. Trevligt!
Så på lördag blir det inflyttningsfest. Roligt. Hoppas alla kommer bara!

Juste, jag har fått jobb också! Så roligt! Kommer dock jobba heltid, HELA sommaren.. men jobb är jobb. Och pengar är PENGAR! Så jag är glad ändå. Får klämma in roliga saker på mina lediga dagar! Känns skönt att ha ett konstant schema i alla fall. Där jag vet att jag jobbar tis-lör varje vecka!

Haha, kunde inte ta en bild på min rosa apa. Men den liknar denna lite. Det är min älskling som sover i sängen varje natt! För jag älskar ju rosa! Får somna i hans armar i natt.

Nej nu är jag bara konstig. Ska nog gå ut en promenad med Sofie strax! Kanske köpa lite godis...


Har du dött?

Nej jag har faktiskt inte dött! Är ytterst levande. Men måste säga att de senaste dagarna nästan fått mig att hamna i koma. I lördags öppnade jag en påse ostbågar och satt vid tv:n hela kvällen. Helt ensam. Det är nästan så man börjar prata med sig själv för man känner ett starkt behov att använda sin röst någon gång.
Söndagen var också rätt seg. Annika kom vid 3. Sen kom Emma lite senare. Så jag satt bara och lyssnade när de tränade inför sina framträdanden. Så då blev det ju inte heller att prata så värst mycket.
Och igår var jag på Birsta. Också där ensam. Då började jag nästan få fnatt faktiskt!
Ska bli så skönt nu om 1 ½ timme att jobba! Träffa vännerna igen och socialicera!! 
Och förhoppningsvis har Annika tid för mig ikväll så kanske vi kan gå en promenad.
Sen på torsdag kommer Linda och Sofie upp och stannar till på måndag. Skönt! 

Har förresten börjat måla om köket nu! Tror det kommer bli riktigt snyggt! 
 

Persikofärgade väggar.

Jag tycker att det är jätteviktigt att vara kreativ och verkligen få uttrycka det.
Ju fler idéer och projekt man har desto bättre. Om man sedan bara förverkligar en av tio idéer så gör det faktiskt inget.
För hjärnan har ändå fått arbetat. Antagligen så har man redan sett alla sina projekt i färdig form i sitt huvud.
Folk skrattar alltid åt mig och mina idéer.. Förstår faktiskt inte varför. Jag har gjort en del saker i mitt liv som jag är väldigt nöjd över!

Nu till rubriken på mitt inlägg.. Väggarna i mitt kök är persikofärgade. De ska målas om! Ska måla dem vita!
Har en del andra idéer också. Men tänker inte säga för mycket nu! Ni ska få före- och efterbilder.

Naku penda A.

Går lite trögt med städningen eftersom jag inte mår så bra. Blev inge jobb idag. Synd.. För jag tycker om att jobba. Men vill ju inte stå där och försöka vara trevlig mot kunderna när jag inte alls mår bra.

Har hittat ett intressant jobb som jag gärna skulle vilja ha! Får se om jag får något svar ang. det.

Längtar jättemycket till ikväll!

Nej, nu ska jag försöka fixa i ordning mig, och kanske ta ett sista ryck i städandet...

Nötter.

Tror Sara kommit fram till svaret. Överkänslig mot nötter.
Det är däför jag mår som jag gör! Det är ju det mest rimliga! Alla symptom stämmer ju. Tur att jag inte fick värsta allergichocken eller nått... Hade varit läskigt nu när jag är ensam..
Då vet jag att jag inte ska proppa i mig så mycket choklad i framtiden!!

Men får stå ut med mina illröda kinder och röda ögon just nu... det mesta av illamåendet har i alla fall lagt sig... har jätteont i huvudet. Så nu ska jag verkligen tvinga mig själv att försöka sova.
Kul att jag har jätteläppar... (Men kan säkert vara mysigt att kyssa mig just nu...Någon som vill testa?)

Överkänslig mot socker?

Jag mår verkligen jättedåligt just nu! Åt några hundra gram godis förut och drack cola. Nu har jag mått dåligt i 4 timmar.. Det går verkligen inte över! Och mina kinder hettar jättemycket.. Börjar fundera på vad som är fel. Kan man vara överkänslig mot socker? Nu kanske ni bara tycker jag låter extremt hypokondrisk. Men jag brukar inte klaga om jag inte mår riktigt dåligt.
Kanske hjälper om jag dricker en massa vatten.. För att dryga ut mitt maginnehåll så att säga..
För om det ska hålla på såhär så kommer jag inte kunna sova.. Jag som tänkte kliva upp kl. 8 imorgon...

Kan någon förklara detta för mig??

The world is in our hand.

Påklädd och fixad. Så ska strax bege mig till jobbet.
Sen har jag x-antal samtal som jag verkligen måste göra nu! Har skjutit upp det för länge.. Så det ska jag banne mig ta tag i.
Sen ska jag vara med Sandra efter jobbet. Kanske få i ordning lite mer i lägenheten. Kul att hon får komma hit och städa..
Jag skulle verkligen vilja få tag i ett köksbord till på fredag. Men det känns nästan omöjligt. Om det inte är ett lätt. Så jag kan bära det själv! Kikade lite på Fyndlagret igår. Men vet inte om jag hittade något bra. Och det känns lättare att köpa på IKEA då det är nedpackat. Lättare att bära det då. Annars får jag väl ta med någon som kan bära med mig.
För anledningen till att Sandra inte kan bära är att hon opererade sig igår. Hon tog bort tumören. Så hoppas att allt ska bli bra nu!

Nej nu måste jag springa!

Kom lite närmre.

Nu är det snart dags att sova. Har haft världens sug efter godis hela kvällen. Men jag har stått emot. Det tycker jag är duktigt. För det är så enkelt att bara gå ner på Coop och köpa godis. Men nej!
Blev tacos både till lunch och middag idag. Imorgon blir det nog samma sak. Inte tacos. Men pannkaka både till lunch och middag. OM jag orkar göra pannkakor innan jobbet. Skulle ju vara bra. För jag tänker sluta slösa pengar på att köpa lunch varje dag. Blir faktiskt en stor kostnad i längden. Blir runt 400-500 kr i månaden. Och det är ju pengar jag skulle kunna lägga på något annat!

Nej nu håller jag på att somna! Godnatt!

Sundsvall vann!!!!

Sundsvall vann SM i basket!!!!!! Shit vad spännande det var. Jag satt och lyssnade på sändningen över radio. Trodde jag skulle flyga ur soffan flera gånger på slutet. Det var så sjukt spännande. Och när det var klart så började jag gråta!! Tur jag inte var där, då skulle jag ju skämmas.
Nu vill jag äta godis för att fira. Haha! Åh. Så sjukt bra att de vann!

Allmänt less.

Det är inte bra för mig att vara ledig. Inte ens två dagar. Jag blir rastlös, men tar mig samtidigt inte för någon. Både igår och idag har jag i princip mest bara suttit vid datorn och tv:n och inte gjort något speciellt alls.. Jag hade kunnat göra klart fotona i photoshop, eller gjort klart i lägenheten.
Och detta gör att jag blir orkeslös inför kursen och jobbet imorgon. Jag har jättestor lust att strunta i kursen. Den är inte obligatorisk liksom. Bara en kul grej. Jag vet att jag tyckte den var jättekul sist. Så jag förstår inte varför jag inte vill gå på den nu..
Jag borde jobba varje dag. Då kanske jag inte hamnar i den här sinnesstämningen. Då kanske jag håller en normal nivå hela tiden.
Just nu känner jag mer för att stå i kassan på jobbet än att gå på kursen. Men får se hur jag känner imorgon. Jag ska ju alltid göra det som jag tror att jag mår bäst av.

Men jag pratade i alla fall med söt i telefon ikväll i en timme. Då blev jag glad. Du är finast!

88 lediga jobb.

Nu är det verkligen illa. När jag flyttade upp till Sundsvall för 2 ½ år sen så fanns det ca 200 lediga jobb på ams.se
när jag kikade in på hemsidan idag så insåg jag att det endast finns 88 lediga jobb. Det är knappt något alls! Igår fanns det 95 jobb. Det sjunker hela tiden. Självklart så vet jag att om man vill hitta ett jobb så måste man söka på andra ställen också. Man måste gå direkt till arbetsplatser och verkligen visa upp sig själv.
Men ja, jag har en plan B och en plan C. Så på något sätt ska det lösa sig ändå. Om inte annat får jag väl ta hand om hundar hela sommaren. Skulle kunna ge en fin liten inkomst. Kanske finns annat man kan göra också för att få in pengar. Kanske ska starta min egna lilla doggy-walk service. Men då måste man skaffa F-skattsedel osv. Men det kan ju vara en idé  så länge. Tills jag hittar något annat.

Sjukt tråkigt väder!

Jag vill knappt titta ut genom fönstret idag. Det är bara grått och trist..

Jag har en massa samtal som jag måste göra idag. Har ingen lust med det egentligen. Men jag måste!

Ikväll blir det ev. att åka till Birsta med Sandra om hon har bil. Ska köpa lite nödvändigheter till lägenheten. Kanske till och med kan hitta ett köksbord på IKEA.

Nu ska jag äta frukost och titta lite på tv.

Svin influensan.

Hade en jättetrevlig kväll igår! Och jag är glad att jag grillade vegetariskt. Sandra och Charliens kött såg inte så aptitligt ut.
Jag har gjort stora framsteg i lägenheten också. Behöver nog bara idag sen är allt i ordning! Men jag har bestämt att jag inte ska renovera förrän efter min inflyttningsfest den 15:e. Slipper det bli så himla stressigt!

Nu ska jag äta lite frukost, läsa lite om svin influensan eftersom jag inte vet något alls, sen fortsätta fixa!


I hate the color green.

Nu har jag varit och jobbat. Skulle egentligen gått hem direkt efter och städat. Men jag fastnade på stan med Sara och Tuva. Gick en sväng, sen åt vi på mcdonalds. Mums! Sen gick jag till Clas Ohlson och köpte en antennsladd. Ibland gillar jag inte att vara vuxen för då måste man köpa så jobbiga saker.. Haha!
Nu sitter jag och väntar på Sandra, Charlien och Karin. De ska komma hit och vi ska grilla. Men först ska jag tvinga dem att hjälpa mig att bära upp massa saker på vinden! Så kanske jag äntligen kan organisera min röra lite grann. Yay!

I hate the color green.
I hate walking by the basketball court.
I hate...
..hate 
 


Godmorgon världen.

Vaknade kl. 5 imorse och kände mig verkligen jättepigg och utvilad. Men jag kände att det skulle varit för sjukt att kliva upp så tidigt, så jag tvingade mig själv att somna om!

Har fortfarande inte kommit i ordning i lägenheten än. Men det går framåt! Köket är det bara lite småsaker att göra. Och i vardagsrummet har jag fått ihop soffan och sängen i alla fall! Så det är bara att kämpa på.
Var duktig och handlade igår. Först gick jag på Coop och handlade för 300 kr, men de hade inte allt jag behövde där. Så jag gick hem och lämnade kassarna, sen gikc jag på ICA och handlade för 200 kr. Så nu har jag lite mat så jag klarar mig ett tag. Har till och med handlat så jag kan äta frukost. De ni!

Idag blir det att jobba några timmar. Sen kanske jag ska vara med Sandra och Charlien ikväll. Har inte bestämt mig för om jag orkar eller inte än. Har så ont överallt och känner mig smått stressad över att jag vill få i ordning så fort som möligt. För jag vill komma igång med renoveringen så snart det bara går!

Men nu ska jag ta en dusch! Med shampoo! I torsdags fick jag ta diskmedel för jag hittade inte något annat i röran!

(God frukost. Det mörkaste brödet de hade på affären, smör, ost, rädisor och groddar. Mums!)



(Gjorde jättegod middag. Vegetarisk såklart! Ugnstekt potatis, quornfilé, tzatziki och en sallad på gurka, sallad och rädisor.)



(Undra om man tvunget måste ha gardiner. För jag vill inte skymma utsikten. Sov till och med utan att dra ner persienerna i natt för det är så härligt med stora fönster!)


Jag dricker min pucko.

Sitter här under täcket och dricker pucko. Men jag har faktiskt börjat packa upp en del saker. Tre kartonger är jag klar med. Men det är verkligen tråkigt att packa upp..
Jag har kommit på att jag nog gillar "riktiga" lägenheter bättre. Då man bor en bit upp, och har lite utsikt. Sen är det faktiskt jättemysigt att köket här påminner mig om mitt kök i Kvissle. Då tänker jag tillbaka på när jag och Annika började träffas! Mysigt.
Så den här lägenheten känns bra även fast min förra var jättemodern. Men jag gillar nog inte modern. Så det är bra!
Det är helt underbart väder ute, så det är ju lite tråkigt att jag är fast här och ska fixa i lägenheten hela dagen.. men, men. Får se hur långt jag kommit ikväll så kanske jag går ut och tar en promenad.

Ont..

Jag har verkligen jätteont. Det är nog inte hjärtat direkt. Men det är något innanför bröstet i alla fall. Det hugger till då och då och när jag andas så gör det jätteont. Undra vad det kan vara för något...

Vaknade 8:30. Kunde inte sova vidare. Så jag har legat vaken. Känner mig lite småbakis och kanske inte så jätteinspirerad.

Flytten då? Jo flytten gick bra igår. Om inte Sandra och Dan hade burit, burit och burit. Så hade det aldrig gått. Så tack så himla mycket!! 
När flytten var klar vid 9 på kvällen så fixade Sandra god middag!! Potatisgratäng och kött. Det var verkligen extra gott också för jag var superhungrig. 
Runt 12 någongång gick vi ner till stadshuset. 
Vid 2 var jag redan less. Så jag promenerade hemåt! 

Nej ska försöka ta tag i mig själv snart!   

Forsta natten i nya lagenheten.

Gar inte att skriva de sista bokstaverna i alfabetet pa den har datorn. Sa det far bli lite konstigt for tillfallet. Kanns som jag ar utomlands eller natt!
Men ja. Har precis kommit hem fran stadshuset. Var studentfest dar. Kanske inget for mig alltsa. Men var val ratt skoj anda!
Jag har sjukt ont i hjartat just nu. Vet inte vad det beror pa. Men jag plagas verkligen! Maste kolla upp det om de fortsatter sahar...

Orkar inte skriva sa mycket mer. Ska nog forsaka sova nu. Sen kopplar jag in min dator imorgon. Da blir det ett riktigt blogganlagg! Sitter just nu vid barbara. Men det var ju bekvamt nu i borjan. Tradlost internet ar det ocksa. Nice.

Nu SKA jag sova.. Hoppas mitt hjarta slutar gora ont snart....

RSS 2.0