Uppmaning.

Jag uppmanar alla att stänga av elen mellan kl. 20:00-21:00 ikväll.
Så nu vet ni det. Alla jag har i min kontaktlista på mobilen vet det också. Haha.

Höll på att få panik nyss. Trodde att jag hade förstört allt. Men det löste sig tillslut. Vilken tur.

Jag mår ganska dåligt idag. Somnade runt kl. 14, sen vaknade jag inte förrän kl. 18. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli i alla fall 22 så att jag kan gå och lägga mig. Är så himla trött. Vill bara sova bort det här. Huah. Så ja, jag har i princip inte gjort ett dugg idag. Imorgon lär jag ju inte heller hitta på så himla mycket. Måste försöka kurera mig till på måndag.

Du är den finaste jag mött.

(Ja, jag måste nästan alltid ha en låt som rubrik. Gillar't).
Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Men har inte suttit vid datorn så mycket de senaste dagarna. Få se, i onsdags så kom jag hem. Tror att jag uppdaterade i bloggen då. Men är lite osäker. Då hittade jag väl inte på så värst mycket. Men igår var jag i Birsta med Annika. Hon skulle köpa lite grejer, medan jag bara köpte ett sånt "register" som man kan sätta i pärmar. Dags att ha ordning på räkningarna, banne mig! Patrik Isaksson var där och sjöng. För det var tydligen "nyöppning" för nu är hela Birsta city klart. Men vi lyssnade väl på två låtar kanske. Sen gick vi vidare. Kom hem och käkade lite och kollade på Du är vad du äter. Nu är det skärpning som gäller. Tre dagar har jag än så länge varit duktig. Ätit frukost, lunch och middag. Och idag blev det en promenad på 1 timme och 10 minuter.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog en ganska tråkig dag om jag inte lyckas hitta på något. Men en promenad ska jag väl se till att ta i alla fall. Ska skicka ett sms nu och fråga om Totte vill hänga på.

Roligare än så är jag inte idag.  


All I ever wanted was Yoou.

Hatar när man hittar bilder på sig själv som man inte har en blekaste aning om när de är tagna. Kollade Tottes bilddagbok. Insåg att jag fan måste varit full när vi åkte bussen från Kajsa till stan. Insåg nu att jag faktiskt inte har nått minne från att vi satte oss på bussen. Kommer bara ihåg att vi kom till Irish och att jag drack en rosa pantern. Allt annat är ganska suddigt. Fast kommer ju ihåg från sen när jag kom hem. Aja. Var ett tag sen nu. Och har bestämt mig för att inte dricka förrän valborg. Usch, låter så extremt fjortis. Men snälla döm mig inte för det.
Idag har jag fotat en del. Försöker lära mig inställningarna. Sen så har jag packat och ätit glass med chokladsås och bananer. Riktigt gott.
Åker hem till Sundsvall imorgon igen, om jag inte sagt det innan. Så nu ska jag tillbaka till livet igen.
På måndag ska jag på möte på Minerva. Får se vad de säger om praktiken. Och sedan på onsdag ska jag träffa min psykolog. Var längesen nu, så jag ser fram emot det.
Nu ska jag och Sofie spela lite spel. Sen är det sängen som gäller för mig.

(Fotade en fisk.)

image71


Ta mig till solen.

Ibland känns det som att jag inte riktigt lever livet. Som att jag begränsar mig själv så himla mycket. Jag blir så förvirrad i mina känslor och vardag. Det är som att jag ibland bara inbillar mig att saker och ting ska vara på ett visst sätt. Jag får verkligen panik över att tänka att livet kanske ska se ut såhär nu för alltid. Det är ju min värsta mardröm. Visst vet jag väl att det kommer ändras på en del plan. Men det finns vissa saker som kanske bara kommer fastna i gamla hjulspår hela tiden. Det om något är skrämmande. Jag vill inte bli den där tråkiga som fastnade i saker och ting för att de är bekväma och för att jag inte vågar med en förändring. Ibland funderar jag på om jag kanske bara borde vända livet upp och ner. Verkligen bara slänga bort allt jag har och byta ut det mot något nytt. Nu menar jag inte "kasta soffan", utan mer livs- och känslomässigt. Liksom, bara försvinn! Samtidigt så är allt bara så bekvämt just nu. Det är Mitt liv. Har ingen aning, och det gör mig ännu mer förvirrad och rädd.

Bingolott.

Spelar lite bingolotto med mamma och pappa. Kanske är en tönt. Men det säger ni inte när jag vinner flera miljoner. Hm. As if liksom. Mår illa. Har ätit för mycket idag. Imorgon börjar "det nya livet". Hoppas jag ska bli duktig. Ska väl åka till Marcus imorgon. Var längesen jag träffade honom, så det ska nog bli trevligt. Sen har jag inte så lång tid kvar med familjen. Åker upp igen tidigt på onsdag, ska bli ganska skönt att komma tillbaka till verkligheten. Längtar till den 31:a då ska jag få veta lite mer om min närmsta framtid, och förhoppningsvis får jag veta lite om hur sommaren ser ut. Så ska jag boka 10-dagars till Pride och så. Känns som att sommaren är väldigt nära. Snart är det höst. Och då måste jag ha kommit på vad jag vill göra. Förhoppningsvis kommer jag in ppå butiksutb. så då behöver jag inte tänka på ett år i alla fall. Hoppas att allt löser sig.

(BiiiingooLooottooo.)

233655-70

Påsk och andra trevligheter.

Var nog några dagar sen jag skrev här senast. Kommer inte ihåg vilken dag. Men påsken har varit trevlig i alla fall. Har umgåts med familjen och så. Igår spelade jag och Sofie kort och Geni. Sen så sjöng vi Sing star, hon jag och Linda. Det var kul, men man får så ont i halsen efter ett tag. Jag stod över drinkarna igår i alla fall. Ska försöka gå den nyktra linjen nu ett tag. I alla fall tills jag fått tillbaka Min kropp så som den en gång var. Några kilon lättare. Får se hur det går med det. Ska försöka hinna med att köra lite på Orbi-teck:en idag. Är en del godis som måste falla från kroppen.
Är ganska tråkig så har inte så myket att skriva här. Kanske blir mer sen ikväll.

(Söta björnar fick jag i mitt påskägg. Så bilden tillägnar jag en viss person som älskar dem lika mycket som mig. Haha.)

233655-69

Promenad.

Jag och Linda har varit ute och gått nu. Nästan två timmar var vi ute. Var jäkligt jobbigt på slutet. Men helt underbart när man kom in och kände att man verkligen hade rört sig ordentligt. Så jag hoppas att detta inte bara är en en gångsgrej. Jag ska försöka att röra på mig varje dag nu. Så kanske jag kommer må lite bättre fysiskt. För just nu är min kondis helt kass! Den finns nog inte ens. Har suttit och nördat för mycket vid datorn på sistone.

Skärpning!

Hon omfamnade min själ och gav den värme. Varmare än så har jag nog aldrig varit.

Okej. Jag försöker verkligen vara nyttig nu! Första dagen dock. Men ja.
10:00 Två smörgåsar och ett glas mjölk.
13:30 En banan.
14:15 Flingor, mjölk och banan.
Och nu ska jag och Linda strax ta en promenad. Wiiie.

God morgon.

Klev upp vid halv 10 idag. Tänkte det var lika bra så jag hann umgås lite med mamma. För nu har hon åkt till Sthlm. Sen ska hon iväg på Ålandsbåten. Kommer nog bli en rätt seg dag för mig. Pappa sover och ska jobba i natt. Linda och Sofie ska iväg till stan ikväll. Så får se hur det blir för mig.
Har i alla fall tränat lite nu. Klev som sagt upp halv 10, käkade frukost, kollade på Våra bästa år. Sen så har jag tränat ett tag på Orbi-teck maskinen. Vet inte om den heter så men, men.
Hade en väldigt underlig dröm om Simone i natt. Tänker inte berätta vad den handlade om. Haha. 
Nä, nu ska jag duscha, sen är det dricka vatten-tajm!  

Vingåker.

Jaha. Då var man hemma i Vingåker ännu en gång. Känns skitbra! Skönt att bara komma bort från allt och alla. Bara tänka på mig själv och min familj. Började min vistelse med att väga mig. Insåg att min våg nog är en önskevåg. För här hemma väger jag 1½ kg mer, och tydligen ska den gå helt rätt. Så jag blev något chockad. Så denna vecka kommer handla om träning, träning och åter träning. Familjen har ju skaffat sig en sån händig träningsmaskin så den ska jag hoppa upp på imorgon och köra järnet! Ska rena kroppen imorgon också. Dricka massa vatten och äta nyttigt. Så sockret försvinner bort! Känns som att detta kommer bli en bra vecka. Ska vara här till på nästa onsdag. Ska försöka få tag i spelet "Lustikurre", så kan jag, Linda och Sofie ha lite sis-night och spela det! Skitkul är det. Eller jag har aldrig spelat det, men sett när andra spelat det.
Får se om det blir en tripp till Marcus också kanske. Får se vad jag orkar och hur mycket min familj är borta.

Ang. min nya header så har jag bara exprimenterat lite. Satt 4 timmar och det blev inte alls som jag ville. Så den där får vara kvar ett tag. Så får vi se vad jag gör åt det.
Tänkte väl strax lägga huvudet på kudden och sova lite.

Fan!

Jag sitter och ska göra om min blogg lite. Men nu så förstår jag mig inte på någonting i kodgrejen längre. Det står inte så som det gjorde när jag redigerade i den sist. Allt är bara konstigt och jag blir jättefrustrerad. Är så trött så jag nästan svimmar! Klockan är snart halv 3 på natten. Jag måste sova snart!

Ethan Bortnick.

Jag måste bara uppmärksamma er på en riktigt duktig pianist. Han är endast 6 år. Riktigt liten och riktigt duktig! Såg honom precis på en sån där kvällsshow på femman. Han spelade något Mozart-stycke. Fick verkligen rysningar. Googla gärna hans namn.

We're all we got in this world.

Jaha. Vet inte vad jag ska sammanfatta helgen med. Den var väl okej. Men blev lite för mycket alkohol stundtals. Sånt som händer antar jag. Det är bara att gå vidare och lära sig av sina misstag. Måste be om ursäkt för vissa smått underliga sms som jag skickade till folk. Jag kan vara normal jag lovar!
På onsdag ska jag i alla fall åka till Vingåker. Känns som att det kommer bli som en liten semester. För nu känns det som att det varit rätt mycket. Så ska hem dit och bara ta det lugnt och ha det trevligt med familjen. Får väl se om jag bestämmer mig för att träffa någon kompis under min vistelse. Ska i alla fall inte festa något. Det får vara bra för ett tag framöver nu.

(Bild från i lördags.)

233655-60

All of my memories.

Jaha. Mår inte sådär jätteprima idag faktiskt. Åkte upp till Härnösand igårkväll. Träffade Tova och ett gäng trevliga människor. Orkar inte skriva så ingående om kvällen. Men var först förfest hos Tina som fyllde år. Sen drog vi till krogen. Vi få som kom in där. Många som var på förfesten var ju runt 17 år. Och jag kände mig riktigt gammal studtals. Som när folk frågade vad jag gick. Och jag fick säga att jag gick ur gymnasiet för två år sen. Haha. Sen så trodde en kille att jag var 16. Kändes ju mindre bra. Eller det beror väl på hur man ser det. Var i alla fall en trevlig kväll. Fick skjuts hem till Kvissle från Härnösand. Riktigt snällt av Jönsson.
Just nu sitter jag och begrundar mina synder. Synder och synder vet jag inte. Men begrundar livet lite grann. Har en del att tänka på idag.
Sitter och tänker tillbaka på hur livet var förut. Saknar allt och alla. Finns så många människor jag gått miste om.
Sitter och tänker på min lilla bebis. Eller inte min, men min guddotter. Jag har bara träffat henne en gång. Och snart blir hon 9 månader.
Vill verkligen bara hem till Vingåker just nu. Hem till familjen och tryggheten!

(Beeeebis!)

image59

Under konstruktion.

Ska fixa ny design nu. Så kanske inte skriver något långt inlägg idag.

Du kan få mig hur lätt som helst,

Jag sväljer mina bekymmer ännu en gång
Med flaskan mot mina läppar
Låter farlig dryck bränna i min hals
Känner klumpen i magen omfamnas av något annat än oro
Huvudet snurrar runt på högvarv
Ett, två, tre allt ska väck
Höga skratt och ord som aldrig annars skulle uttalas
Dansar ner för gator och torg
Du kan få mig hur lätt som helst
Ramlar i det svarta
Faller ännu en gång ner i glömska

Copyright by Frida Bredell


Rädda hopptornet i Nolbybacken!

Ve och fasa. Fick precis ett sms från Linn om att hopptornet kommer rivas! Jag blev seriöst jätteledsen. Det är en helt underbar plats för en picknick. Så jag vill inte att de ska riva ner det. Visserligen förstår jag väl att det är för att det är en säkerhetsrisk. När som helst kan ju tornet rasa av sig själv. Och då vill man inte vara där uppe. Så jag förstår, men jag blir sorgsen. Hade de inte bara kunnat lagt ner lite pengar på att rusta upp det i stället? Men aa. Allt håller inte så som man skulle önskat..
Och jag sitter fortfarande här. Jag skulle ju fixa och dona. Var inne på inredning.com. Så nu har jag fått lite mer inredningsidéer. Tyvärr blir det nog för dyrt med sånt fusk-kakel. Kostar ca 120:- för 6 stycken. och jag behöver 40! Inte värt det. Speciellt inte om jag i höst ändå ska flytta. Men några idéer på inredning till sovrummet har jag i alla fall. Och det blir kanske inte överdrivet dyrt, så det ska jag fixa lite med idag i fall jag hittar det jag ska köpa på stan. Fan min budget om 500 spänn kommer ju spricka rätt totalt.
Nä, nu får det vara bra. Ska fixa i ordning mig nu och käka lite frukost.

30 minuter av dig och mig.

Rubrikerna på mina blogginlägg har ibland inget alls att göra med  det jag ska skriva, som denna gång t.ex.
Sitter och funderar lite över dagen. Ska försöka städa hela lägenheten idag så jag slipper tänka på det sen. För nu är det inte så många dagar kvar tills jag åker hem till Vingåker för att vara där en vecka.
Men jag ska hinna med en runda på stan idag också. Ska köpa vin till imorgon, kanske något på Gina tricot, lite grejer på HM som Sofie gett mig i uppdrag att köpa. Sen så ska jag gå till Clas Ohlson för att se om de har sånt där man kan klistra fast på kaklet i köket så det blir lite annorlunda. Hade tänkt köpa något svartvitt. Är så trött på köket just nu. Funderar nästan på att måla om skåpluckorna också. Men får se. Bara att ändra kaklet kanske ger köket ett helt nytt liv.
Får se om jag träffar Linn en sväng på stan också. Så hon kan få sina grejer som legat hos mig väldigt länge nu.
Snöar och är allmänt fult väder ute just nu. Har inte någon speciell lust att ta mig ut. Men måste man så måste man liksom.

(Såhär ser det ut i mitt kök just nu. Får se om det blir en förändring sen.)

233655-58


Hemma igen.

Nu har jag lämnat de mörka skogarna och återvänt hem. I det stora hela så var det en trevlig vistelse. Lite mycket prat om sex kanske.
Sitter just nu och planerar min ekonomi. Har ca 500 spänn kvar denna månad. Och då har jag en del utgifter. Vet inte riktigt hur jag ska klara detta. Får se till att vara lite smart. Det värsta är att jag nog ska festa både fredag och lördag. Men har 3 cider i kylen, så tänkte att på fredag så behöver jag ju bara köpa lite billigt vin. Så är den dagen kirrad. Och jag KANSKE kan vara nykter på lördag. Leka duktig flicka.
Har fan inte något vettigt alls att säga just nu. Funderar på att städa lite grann. Det kan behövas.
Fan, kom precis på att jag ska bowla eller gå på bio imorgon. Vet inte om jag har råd med det..
Det är jobbigt att vara ett jäkla soc.fall.
Men jag är lycklig, och det är huvudsaken.
 
(Lite kass bild. Men glömde batterier till digitalkameran, så detta var den enda bilden jag tog i helgen. En mobilbild på Tilde.)

image57

Bloggar från urskogen, 2.

Nu har Monika och Daniel kommit hem i alla fall. Jag somnade på soffan två timmar. Blev lite chockad när de helt plötsligt bara var hemma. Jag blev helt yrvaken och glömde vart jag var någonstans.
Klev ju upp vid 4 imorse. Missade nästan bussen då. Höll på att få panik. Fick springa lite. Men ja, jag kom fram i alla fall. När jag kom fram till Falköping så köpte jag cider på systemet och Monika köpte kondomer på apoteket. Tyckte det var något komiskt. Även att det var en lapp på apoteket där det stod "Ta denna att suga på" (eller något liknande). Då blev det lite garv.

Vi är nog trötta allihopa just nu. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu på en gång! Men det ska jag väl inte göra.

Antar att Annika reda har somnat. Sms:ade henne vid 5. Men hon svarade inte. Så hon sov nog redan då.


Skriver mer sen, eller imorgon.


Bloggar från urskogen.

Nu sitter man då mitt i skogen. Tog med mig datorn hit så jag ska kunna hålla mig lite uppdaterad om vad som händer bakom skogen. Är hemma hos Monika och Daniel nu. Har inte träffat Monika på ca 8 månader, så var på tiden att jag åkte iväg för att hälsa på henne. Just nu jobbar både hon och Daniel,så jag sitter ensam i skogen. Men de kommer hem senare ikväll.Så jag får roa mig själv, men det ska nog gå bra.
Igår åt jag lunch med Lisa. Det var trevligt. Vi satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Kändes lite konstigt att vara i deras hus. Se Linns rum igen och så. Bilderna på mig och henne var fortfarande kvar på väggen. Så kände mig lite illa till mods. Känslorna liksom flög igenom mig igen för en stund. Men aa, man vänjer sig ju med tiden. Jag och Lisa ska försöka träffas lite oftare nu. Har saknat henne jättemycket! Ett tag var ju deras hem som mitt andra hem. Jag var där jämt. Har saknat det. Det är liksom som att en del av mig försvunnit lite. Men det ska det bli ändring på.
Nu ska jag väl kolla lite på en gammal säsong av Top model. Skriver mer senare.

Caio!

Emotions and photos.

Ska strax gå ner till bussen och åka hem till Lisa. Vi ska käka lite lunch och så. Var jättelängesen jag träffade henne sist. Måste nästan vara ett halvår sen sist. Känns ganska sorgligt. Vi MÅSTE försöka börja ses lite oftare. Jag ser ju henne lite som en extra mamma. Nu kommer alla minnen tillbaka från sommrarna hemma hos dem. Trevliga kvällar och mycket skratt. Men minnen är endast minnen som man kan spara i sitt hjärta. <3
Nä, ska fixa i ordning mig det sista och sen gå.

(Bild från sommaren 2006 när vi var och besökte den Tailändska paviljongen. Detta är Lisa och Mats(?))

233655-56

You duct-taped my heart back together.

Borde verkligen gå och lägga mig. Men känner inte alls någon lust att sova. Vill bara sitta här hela natten. Fast det kan jag inte göra. För jag ska åka till Lisa om ca 11 timmar. Så borde verkligen gå och lägga mig.
Har precis kollat på The L word. Följer det som en galning. Kommer bli jätteledsen när jag sett alla avsnitt av säsong 5. Har hittat en ny grupp som jag gillar jättemycket också. Freezepop heter de. Låter som någon blandning mellan indie och synth-musik ungefär. Skitbra, verkligen. Så sitter och chillar till deras låtar.
Nä. Sova vore en bra idé. Måste upp i tid imorgon så jag kan städa lite också.


(Ibland får ni stå ut med dessa bilder. Måste ju säga att min bild på en gräddfilsförpackning blev lite bättre. Men vanliga bilder kommer så fort jag får lite inspo att använda min kamera.)
image55

Kom in i min bubbla.

Dags för en uppdatering här tror jag.
I förrgår träffade jag Totte på stan. Vi strosade runt lite. Sen gick vi till "Hemmakväll" och hyrde tre filmer; Dumplings, The nun och Fingersmith. Efter det tog vi bussen hem till henne. Vi lagade mat. Eller vi och vi. Hon lagade mat. Blev en riktigt god middag. Sen kollade vi på film hel kvällen. Fingersmith var lång, men väldigt bra och tänkvärd. Handlade om 1800-talets England. Ja låter tråkigt jag vet. Men den visade sig vara kanon. Dumplings var riktigt äcklig. Handlade om en som ville föryngra sitt utseende. Och hon gjorde det genom att äta 5 månaders människofoster. Hur snuskigt som helst. Fick verkligen rysningar. The nun var väl bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. En nuna som dödade i spökform. 
Igår spenderade jag och Totte i princip hela dagen i sängen. Glodde på tv och sånt. Men en långpromenad hann vi med också. 
idag träffade jag min psykolog. Blev ett lite extra långt samtal. Mycket skratt. Tycker det är så underbart att prata med henne. Känner mig så glad varje gång jag går därifrån. Idag pratade vi om jobb och hur min familj och andra i min omgivning har reagerat på att jag är flata. Egentligen skulle detta varit min sista gång. Men jag ska få fortsätta träffa henne. Kanon!
Imorgon ska jag umgås med ex-"svärmor". Ska bli riktigt trevligt!
Livet lunkar på rätt bra faktiskt. Har saker att göra om dagarna och jag mår väldigt bra!

(Jag och Totte fotade lite i förrgår.)

233655-54


Nya sociala höjder.

Vet inte om det är kläderna eller vad fan det är. Nej kläderna är det inte. Men jag har fått värsta hetsen och vill umgås med massa folk. Har bestämt med Tessan att vi ska ses nått framöver. Hon ska ha inflyttningsfest och så som jag är bjuden till. Sen så har jag och Amina bestämt att vi ska ses nått också. Känns väldigt bra att veta att jag har vänner här uppe. Ska ju träffa Totte på måndag också. Sen ska jag försöka åka upp til Härnösand och träffa Tova 14:e eller 15:e om hon kan. Får se. Känner mig väldigt glad just nu.
Funderar över det där som Anna-Karin sa också. Att lämna in en CV på hennes jobb. Visst det kanske inte riktigt är min grej. Jobba på en resebyrå liksom. Men man ska ta livet som en utmaning. Testa nya saker och pusha sig själv. Jag tror själv att jag skulle klara det om jag verkligen ville. Men det är ju det där med piercingen som var problemet då. Så måste hitta ett mer diskret läppsmycke i så fall. Ska nog inte vara så himla svårt. Ska fundera lite över detta ett tag innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra.
Jag trivs verkligen här uppe i Sundsvall. Trivs med mig själv och med människorna.
Jag vet inte varför men nu bara känner jag mig jättedriven till att börja träna och känna mig glad på det planet också. Ska nog kolla upp lite alternativ och kanske betala för nå gymkort eller annan aktivitet. Allt är bara bra, bra, bra! Längtar till fredag. Då ska jag åka till Monika och Daniel. Ha det trevligt.
Aaaah.
Sova nu.

(Leker med lite eld och ser ut som ett offer som vanligt, men det bjuder jag på.)

image53

Shopping.

Var ju och shoppade igår. Med mycket hjälp av Sofie. Blev ganska mycket fattigare. 2000:- spenderade jag allt som allt.
Det jag köpte var:
- Klänning/Tunika från Gina tricot
- Shorts från Gina tricot
- Guldhalsband från Gina tricot
- Oversize skjorta från Gina tricot
- Guldarmband från Gina tricot
- "Boots" från Nilson
- Ballerinaskor från Din sko
- Foundation från Lindex
- Ögonskugga från Lindex
- Örhängen från Guld fynd
- Sen så köpte jag också mat till Lisen, och alkohol till kvällen

233655-52

En evighet, en kort sekund.

Det blev en bra kväll och natt igår. Först så fixade vi i ordning oss hemma hos mig, jag och Annika. Hon fixade ögonskugga på mig. Och Sofie hjälpte mig med klädvalet. Jag tog en jäkla tid på mig att bli klar. Men tillslut åkte vi och hämtade Simone. Så åkte vi till Skönsmon för att förfesta hemma hos Merja. Hemma hos henne var det lite folk. Kommer inte ihåg vad de hette. För det var mest bara jag, Annika, Simone, Merja och Marina som spenderade kvällen tillsammans. Vi drack och pratade hemma hos Merja. På något konstigt vis blev klockan halv 12. Så då tog vi en taxi ner till stan. När vi kom ner till stan så ställde vi oss i kön till Oscar. Fick stå ganska länge. När vi väl kom in så satte vi och ner och snackade lite. Sen köpte Annika en drink till mig. Rosa pantern hette den. Skitgoo. Sen är det lite suddigt faktiskt. Men fick en shot av någon kille. Fast lite för stark för mig att shota bara. Så fick ta några klunkar. Sen så gick jag ner på dansgolvet ett tag. Dansade runt och kollade om det var några jag kände där. Såg Tessan. Så gled över dansgolvet och över till henne. (Hm det där lät lite kul.) Pratade med henne ett tag. Bytte nummer och så. Så vi ska väl ses något framöver. Kul, kul. Sen så vet jag inte riktigt. Klockan blev kvart i 2 och jag och Annika skulle hämta ut våra jackor för att åka hem. Vid garderoben mötte vi Malin och hennes "Fru". Ska väl försöka träffa henne nykter någon dag. Sen kom vi ut. Och efter ett tag kom Simone också. Något onykter. Stackaren mådde inte så bra. Eller hade inte mått så bra. Vi gick en sväng till Koppers eller BK (?) som det heter nu. Där träffade vi Emma och någon mer. Efter ett tag så gick vi ner till navet där mamma kom oc hämtade oss. Vi skjutsade hem Simone sen körde vi hem Annika till urskogen. Men ja. Jag tycker det blev en lyckad kväll även fast det kändes som att den bara försvann lite för snabbt. Blir kanske Open mind nästa gång också. Nu ska jag chilla lite. Kanske fixa i ordning mig. Sen blir det ett resturang-besök för mig och familjen.

(Bild på när jag blev i ordning fixad igårkväll.)

233655-51

RSS 2.0