Ljug för mig älskling.

Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna
Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för
Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör

Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek

/Lisa Ekdahl

Blott alvedon..

Och du somande den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
Och om någon som vill ge dig varme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

/
Lars Winnerbäck.

Second hand.

Vill inte hålla på och skriva om mode och kläder eftersom det redan finns för många såna bloggar. Men när det gäller second hand så känner jag att det är bra att upplysa om det. För det är så himla bra att folk handlar där! För er som bor i Sundsvall kan jag berätta något kul. Imorgon så är det rea på butiken där jag jobbar. Hela 50%! Jag ska själv se om jag kan fynda något. Brukar för det mesta hitta något. Men titta gärna förbi under veckan!


I see the city light die.

Ibland undrar jag verkligen, hur hade livet sett ut i fall jag aldrig hade träffat henne? Och om hon aldrig hade träffat mig. Hade våra liv varit bättre eller sämre. Jag visade henne ändå kärleken. Som fick henne att våga se den i andra också. Ingen av oss hade nog varit tillsammans med tjejer om vi inte träffats. Vi hade nog haft varsin kille och kanske inte alls gillat livet så mycket. Jag hade säkert fastnat i Vingåker eller Katrineholm. Vilket inte hade haft så bra effekter på mitt måande skulle jag tro. Att jag ändå är så pass stark som jag är idag har ju allt med Sundsvall att göra, inget alls med henne att göra, bara med Sundsvall och människorna jag lärt känna här. Trodde aldrig att jag skulle komma såhär långt. Jag har faktiskt ett liv jag trivs med. Det är sjukt. Oavsett om vi någonsin kommer vara vänner, hon och jag, så kommer jag alltid att klara mig. Jag har lärt mig att leva utan henne. Att utvecklas ensam och finna min plats i livet. Visst finns det tuffa dagar då sängen känns mer lockande än jobbet. Men jag tar mig igenom alla såna dagar, för när jag går och lägger mig på kvällarna så finns alltid tanken där om att få vakna och starta en ny och spännande dag. Mitt synsätt är väldigt annorlunda. Vilket nog gör att hon inte skulle passa så bra i mitt liv.

I see the city light die
But I never close my eyes
I'm no longer afraid
Afraid to see the real me
I see the city light die
And I watch the perfect stars instead

/ Frida 080929

The end of this chapter.

Nu har jag fått någon slags förklaring i alla fall. Så jag kan väl vara nöjd för denna gång..

(Do you want a piece of me?)


Funderingar..

Vissa människor har man högre tankar om. Människor som har visat sig ha hög moral och bra värderingar. Sen när det väl gäller då är personen i fråga bara omogen och kan inte alls stå för sina principer. Det stör mig enormt mycket. Jag kan inte säga att jag alltid är världens bästa människa direkt, men jag får inte mig själv att framstå som det heller. Och i vissa fall borde väl ändå åldern göra lite. Äldre och vis. Men inte i detta fall.
Antar att jag får sitta här och bara fundera över vad som är fel, för jag kommer nog inte få något svar på det..

Nu är alla små stjärnor.

Sovmorgon idag. Eller det har jag väl i princip varje morgon. Men idag blev det en extra lång. Och ÄNTLIGEN hade de satt upp en lista för oktober i tvättstugan! Så imorgon blir det att tvätta!
Nu har jag precis ätit brunch i form av havregrynsgröt, gott gott.
Helgen då? Jo i fredags kom Annika hit. Vi tände lite ljus och hade som en picknick på vardagsrumsgolvet. Nördigt, men mysigt. Sen tittade vi på Andra avenyn. Diskuterade massa om fair trade-produkter och ekologiskt. Finns ju hur mycket som helst! Men jag tror att än så länge kommer jag vara så pass duktig att jag bara äter fair trade-choklad, köper ekologisk mjölk och svensk kycklig och kött. Lite gör ändå mycket! Och min ekonomi skulle inte räcka till om jag skulle lägga ner några kronor extra på ALLT jag köper. Men så jag har gott samvete ändå.
På lördagen mådde jag inte alls bra, så jag gick inte till jobbet. Sov ut ordentligt i stället. Sen runt 3 kom Sandra och hämtade mig. Så åkte vi till deras stuga någonstans-jag-vet-inte-vart. Kovland åkte vi förbi.. och såg en skylt där det stod Stöde 3 mil på.. Så någonstans ute i ingenstans var vi. Fick god middag när vi kom fram. Satt och tittade på Postkodmiljonären med hennes farmor och låtsas farfar. Efter det blev det film och morots- och gurkstavar med dipp.
På söndagen blev det massa Idol-tittande sen åkte vi hem. Då blev det en massa städande för min del. Sen på kvällen kom Annika över. Då åt vi godis och tittade på Andra avenyn.

Idag har jag någon slags tomhetskänsla i mig.. Vet inte vart den kommer ifrån. Men det ska nog bli bra.
Funderar på att åka och simma sen. Skulle behöva det.
Fast imorse när jag stod på våge så såg jag att jag faktiskt gått ner lite till. MEN jag står väldigt still runt ett visst kilo hela tiden. Så behöver verkligen röra mig mer. Maten är ju ändå okej. Har inte blivit så mycket sallad på sistone. Men jag äter regelbundet och inte något onyttigt på vardagarna.

Nu ska jag fixa i ordning mig lite och kanske ta en promenad.
 
(En fin höstbild jag fotade häromdagen.)


Tågbiljetter!

Det är massa tågbiljetter som ska bokas. Det blir helt snurrigt i mitt huvud! Biljetterna för att åka till Sthlm den 3-5:e november är i alla fall bokade. Sen så är det för att åka 21-23:e november. Men där har jag inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka hem till Vingåker en liten tripp också. Alltså bara 1 dag kanske. Känns lite, men kan ju vara värt det. Efter det är det biljetterna hem över jul. Men de kan jag inte boka riktigt än. För de ligger fortfarande jättehögt i pris. Men tror de ändrar sig till den 29:e. Alltså imorgon. Så ska kolla i natt kl. 12. Det är alltså massa biljetter, vilket också betyder mycket pengar. Jag trodde att oktober skulle bli en bra månad, men där hade jag allt fel..

Zombie.

Känner mig halvt som en zombie faktiskt. Vet inte om jag är jättepigg eller bara väldigt trött. Blev inget jobbande för mig idag. Kände mig inte alls pigg. Så jag sov till ungefär kl. 14. Men drömde en massa hemska drömmar!
Nu ska jag koka ägg. Sen ska jag ta tag i att gå ut och jogga en runda. Men vet inte riktigt om det finns några bra rundor här. Får se helt enkelt. När jag kommer in ska jag skriva mail till min hyresvärd och fråga honom lite frågor ang. att göra om i lägenheten. Måla och sådär. Sen senare ikväll ska jag hem till Sandra.

(Underbart fint väder, helt blått på himlen!)


Djungelfadder.

Nu för tiden är det så mycket snack om att man ska vara fadder till barnen i Afrika osv. Men djuren då? De behöver också våran hjälp. Tycker vi är skyldiga dem det eftersom det är vi som förstört för dem.
Fick faktiskt idéen att bli djurfadder när jag läste Sandras kompis Snuffs blogg. Så nu har jag också blivit fadder, jag blev en så kallad "djungelfadder", det är för bergsgorillorna. Har alltid, sen jag gick på mellanstadiet, haft en förkärlek till dem. Så det blev det självklara valet!

(Bilden är tagen från WWFs hemsida.)


Alla viktiga bloggar?

Vart finns alla viktiga bloggar? De som inte bara handlar om egoistiska och utseendefixerade människor, bloggar som inte bara tar upp mode, utan skriver om saker som berör ALLA. Vart är de någonstans?
Jag vill inte sitta och titta på "dagens outfit" hela tiden. De bloggarna som har jättemånga läsare och faktiskt når ut till folk, varför skriver de inte om samhällets problem? Ett sånt inlägg om året räknas faktiskt inte..
Så varför gör inte jag en sån blogg, utan bara sitter och klagar på andra? Kanske för att jag faktiskt inte är intresserad av att ha många läsare, så jag skulle ändå inte nå ut. Men visserligen kan jag skriva för mig själv. Jag kan hålla mig själv uppdaterad.

Palmolja.

Hade ett intressant samtal med Annika nyss. Hon pluggar uppe i Östersund på "Afrikalinjen". Där diskuterar de mycket om naturen och globala problem. Så vi började prata om återvinning och palmolja. Jag hade glömt bort det där med palmoljan, för när jag gick på gymnasiet diskuterade vi ganska mycket om det. Det är ett stort problem. Om jag inte missminner mig är Gibbonapan hotad pga att regnskogen tas bort för att göra plats till stora plantage för att ta fram palmolja. Det är hemskt. Hemskt att djuren ska drabbas för människans småsinthet att finna billiga produkter. Ni som inte är så pålästa ang. palmolja så är det något som finns i många produkter, det står som vegetabilskt fett. Finns i t.ex choklad, chips, tvål m.m. Är nästan omöjligt att ha sitt hem helt fritt från palmolja. Men jag funderar på att ta reda på om det är palmolja i de produkter som jag använder mest. 
Så nu ska jag surfa runt lite och se om jag får fram något vettigt.  

Jag kan inte ens stå utan din luft i mina lungor.

Snart dags att sova. Har varit en ganska seg och tråkig dag. Hoppas att det blir bättre imorgon. Har fått massa tips om vad jag kan använda för färg när jag ska måla. Så ska köpa lite sånt när jag får råd. Sen blir det till att exprimentera lite.
Imorgon ska jag fota hösten. Då ska jag försöka att göra en ny header hit också. Tiden går så himla fort när man sitter och fixar i photoshop.
Måste ge mig ut och jogga så fort min hals har blivit bättre! För det här fungerar inte. Måste bli ännu mer noggrann med vad jag äter också Har varit duktig i nästan en månad. Måste fortsätta detta om reslutetet ska hålla i sig. Står still på min vikt nu. Så det är dags för träning.

(PS experiment.)


What have I done to fall so hard for you?

Glömmer bort bloggen då och då så det går några dagar mellan mina uppdateingar. Har oftast inte så mycket kul att skriva ändå. Helgen har varit bra.
Gjorde lite ärenden i fredags, sen så hämtade jag Ronja vid tågstationen, för jag skulle vara hundvakt hela helgen. Tycker det är rätt dumt att man måste betala extra för att ta hunden på bussen.. När nu alla med barnvagn för ta den gratis. Lite konstigt system. Men jag har ju ingen hund permanent så jag behöver inte bry mig så mycket ändå. När jag kom hem städade jag lite och tände massa ljus i lägenheten. Sen så kom Annika runt halv 8. Så då fixade jag i ordning tacos som vi åt. Sen låg vi mest och bara pratade resten av kvällen. Det var väldigt trevligt.
På lördagen kom Sandra hit runt 11. För hon skulle vara hundvakt medan jag jobbade. Så skjutsade hon mig till jobbet. Var helt sjukt fint väder. Så när jag hade slutat jobbet så satt jag och solade på en bänk ett tag tills jag blev hämtad av Sandra. På kvällen hyrde vi film och fixade lite god middag. Måste säga att Saw 3 är den äckligaste av alla Saw-filmerna. Fy..
På söndagen åkte Sandra hem rätt tidigt. Efter några timmar kom Annika hit. Vi kollade på Saw 4 och bara tog det lugnt. Sen så promenerade vi ner på stan och mötte Malin som skulle hämta Ronja. Sen blev det Hemköp för att handla lite grejer. Så kom vi hem, lagade middag, gjorde kladdkaka och tittade på One tree hill. Så jag kan definitivt inte klaga på min helg. Har haft det kanoners!
Fast jag glömde bort premiären av Andra avenyn! Så det måste jag kolla på när jag får tid.
Klev upp ganska tidigt imorse. För jag skulle på en söka jobb-utbildning. Det var faktiskt ganska intressant. Annars så brukar de där vara väldigt tråkiga, men han som pratade var rolig och hade mycket bra att säga.
Kom hem för nån timme sen, ska strax börja tvätta. Sen så ska jag ner på stan och träffa Erica. Funderar på om jag ska ta med kameran och köra en fotopromenad med henne. Det är ju så väldigt fint väder!
Mer än så har jag inte att säga för den här gången. Jo jag ska börja måla tavlor. Har fått massa inspiration nu. Så detta ska nog gå bra.

<3

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me when ever I fall

Sleeping sun.

Fy, jag borde gått och lagt mig för längesen. Klockan är redan 3! Men det blev att jag började diska och städa lite. Sen så har jag skrivit mat-lista inför den kommande veckan. Så jag blev sysselsatt. Och med tanke på hur mycket jag har segat idag så är det inte konstigt att jag är pigg nu. Typ nördat vid msn hela kvällen. Suttit med en 1 ½ liters cola som tog slut! Känner mig som en riktig nörd. Men det är nice det också. Behöver inte alltid vara så jäkla seriös. Bara få koppla av. Har skrattat massa idag, och svurit lite med. Spelade spel via msn och förlorade hela tiden. Grr!
Imorgon, eller egentligen idag, är det en ny vecka. Var nyss ute och kollade att jag bokat tvättstugan mellan 8-14. Så det betyder att jag måste kliva upp tidigt. Något jag inte orkar egentligen. Sen så ska jag handla lite inför veckan. Införskaffa mig ny hårfärg och sådär. Måste till banken också. Så dagen kommer nog gå hyfsat fort.

Nej nu känner jag mig lite seg faktiskt. Så ska nog försöka sova.

A reason to start over new.

Nu börjar man komma upp i varv! Klockan är halv 4. Men vi kör på singstar som fan! Det som är roligast är att jag endast druckit en cider ikväll. Jag kör nyktert. Nu låter det som att jag aldrig testat det. Men det var så himla längesen att jag nästan glömt hur flumm man kan bli av att bara vara lycklig och ha kul med sina vänner!
Det är jag, Malin, Tessan och Sandra. Blev en jäkligt kul kväll i alla fall!
Först så tittade vi på film. Jag, Sandra och Karro. Men sen var hon tvungen att dra hem. Klockan blev väl nästan halv 12 när Malin och Tessan kom hit.
Men aa. Kul som fan! Jag ska vara nykter oftare. Det lovar jag! Slipper man känna av något dagen efter. Kanoners! 
Nu blir det väl snart att sova. Hoppas jag i alla fall. För jag är så jäääkla trött.

Falling into you.

Lite sliten idag igen. Fyfan. Måste skärpa mig lite med festandet, samt få en normal dygnsrytm.
Hade i alla fall kul igår. Fick slappna av och glömma det som är jobbigt för ett tag.
Jag vill köpa ett nintendo Wii. Sjukt kul var det! Så först spelade vi det. Sen så lyssnade vi på musik och kollade lite på Achmed the dead terrorist. Runt halv 12 drog vi ner på stan. Mötte Maja vid vängåvan, så vi följde med henne till.. ehm, minns inte vad stället hette, satt där ett tag. Men det var så jäkla dött. Så vi drog till Irish. Sjukt irriterande brud som jobbade där. Jag kände att jag hade lite inre aggressioner som jag hade kunnat ta ut på henne. (Jag vet att du läser detta mamma, bli inte rädd, jag är inte så aggressiv av mig. Haha.)
Vi var inte där så jättelänge. Så när klockan blev runt halv 2 så skulle Anki och Elina (?) på subway och äta. Så jag och Malin drog hem till henne. Gick och la oss typ på en gång. Men det var sjukt svårt att sova för hon andades så jäkla snabbt samt pratade och rörde sig i sömnen. Men efter ett tag så somnade jag i alla fall.

Nu är man pepp inför en ny dag.

Paaarty.

Jag skulle verkligen inte festa ikväll. Men sen så tokringde Malin mig och jag kunde inte riktigt hålla mig ifrån. Pallade inte sitta hemma och deppa. Fast skulle kanske hellre vara med sötnosen. Men det är som det är. Nu ska jag dricka och bli pepp som fan. Sen blir det irish och dallan. Yay! Eller kanske inte så mkt Yay, men det löser sig alltid. Fyyy..

Early winter.

Nu efter vissa förvirringar ska jag försöka sova. Men jag sover inte bra nu för tiden. Det börjar bli som förr, då jag aldrig sov på nätterna. Jag kunde inte göra det för jag hade ingen ro i kroppen. Lite den känslan är tillbaka. Det är så svårt att sova ensam. Ingen som helst trygghet. Otroligt jobbigt..

Jag saknar min Lis. Vill träffa henne snart om jag kan. Nu var det för längesen. Det kanske är konstigt att ha en kanin som husdjur. Men hon är min lilla ögonsten. Synd att det är så långt att åka för att träffa henne..

På tisdag kommer Staffan hit! Sjukt trevligt kommer det bli. Men jag måste kliva upp rätt tidigt.. Men inget som varit nå problem förut. Så det blir oboy för hela slanten plus vårat kontrakt. Sjukt!

(Min bebis! <33 Foto: Linn)


Is it a lie?

Tror att jag tänker för mycket just nu. Det blir som ett jävla garnnystan i min skalle.  Ett helt virrvarv av trådar. Oftast blir jag anklagad för att inte tänka alls, att bara vara impulsiv och göra saker utan en tanke på konsekvenserna. Det var ett tag sen det var så. För nu bara tänker jag hela tiden. Det verkligen snurrar i hela skallen på mig. Egentligen skulle jag nog behöva vara helt för mig själv ett tag. Låsa in mig i en stuga i fjällen och bara vara. För det blir för mycket på en gång. Jag vill så gärna känna att jag är lycklig just nu, att jag är nöjd med hur saker och ting är. Men jag vet inte om jag kan vara det. Om det verkligen är så saker och ting ska vara. Igår stod det i mitt kinesiskatecken: Ta ett beslut först. 
Det är knappast vad jag har gjort, är rädd att det kommer straffa sig i längden. Fyfan jag orkar inte. 

Imorgon ska jag i alla fall till Östersund. Får se om det reder ut vissa knutar. 
För jag vill verkligen kunna vara lycklig just nu!  

Real to me.

Jag är väldigt rädd för att göra fel beslut. Är verkligen livrädd. Men man ska väl alltid följa sin känsla? Kanske inte just sitt hjärta. Men känslan som man känner inombords. Den tänker jag följa i alla fall. Om jag har rätt kommer detta plåga mig ett bra tag. Men det ska nog gå över och bli bra tillslut.
Det är inte meningen att det ska vara lätt att vara människa, tvärtom, livet är fullt av hinder. Hinder vi behöver för att bli starka. Kanske är det som Darwin säger "Survival of the fittest". I djurriket gäller det vem som kan springa snabbast, har bäst kamouflage eller vem som har bäst jaktteknik. För oss människor kanske det mest sitter i huvudet. Vem är bäst lämpad för den mänskliga världen rent mentalt. För här får vi allt serverat. (I alla fall om vi tittar på I-länderna). Vi behöver inte jaga. Allt finns framför oss hela tiden. Men det där mentala då? Där ser vi hinder. Kärlek, vänskap, familj. Vi behöver hitta en balans. För annars, ja då mår vi dåligt. Vissa klarar det inte. De skjuter sig själva i skallen, om vi ska vara riktigt brutala. Och det är vad vi kallar survival of the fittest. Vad ville jag få ut av detta? Jo att jag vill vara en av de som står kvar. En av de som lämpar sig bäst som människa. Men för att lyckas, då måste jag finna min mening med livet.

(Ikväll blev det mys med massa ljus.)


Förvirrad.

Jag vet verkligen inte vad jag håller på med längre. Tror att hjärnan spelar mig ett spratt. Varför måste det alltid bli dåligt när saker och ting är som bäst för? Jag trodde verkligen att det skulle lösa sig den här gången. Allt kändes så fantastiskt. Men jag gör alltid bort mig. Måste ha nått medfött fel..
Det värsta är att den här gången tror jag inte att det löser sig. Jag har nog förstört saker och ting en gång för mycket för att det ska gå att reparera skadan. Floden får nog brista. Och kvar står jag och spolas bort. Men det kanske inte är så hemskt. Att bara följa vågen och se vart den leder mig. Må det bära eller brista, som man brukar säga.
Ödet har nog runnit ur mina händer. Finns ingen tråd jag kan fånga upp. Inte en smula hopp. Jag får stå och vänta med spänning och rädsla på min dom.

Känslan kommer alltid finnas där.

Why'd you have to be so cute
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go



Give me your love!

Shit vilken helg! Började i fredags med att jag mötte Maria vid bussen kl. 10. Först blev vi lite osäkra på om det var den bussen vi skulle åka. Busschauffören var allmänt grinig och gav lite konstiga svar. Men vi klev på ändå. Sen när bussvärdinnan klev på så frågade vi henne och fick lite bättre svar. Runt 12 någon gång knäkte vi vår första cider. Satt och skrattade och lyssnade på musik. Hade det allmänt trevligt medan de andra på bussen mest verkade trötta. Men det var inte många av dem som skulle till båten, så inte konstigt att det inte var nå partystämning. Vi fick upp vår egen stämning i alla fall! Var lite udda att gå på toa typ 5 gånger, folk kollade lite konstigt. Men, men. Klockan var väl runt halv 4 när vi rullade in på terminalen. Men vi kom inte hela vägen till båten, så vi fick ta en taxi. Vi delade taxi med två tjejer, och då sa jag att vi hade druckit lite, och då klarnade de för dem varför jag gått på toa så ofta, för de hade tydligen börjat undra! När vi kom fram till hamnen, eller vad det nu heter så mötte vi min familj där. De var pepp och redan på't! Sen blev det lite väntandes innan vi kunde kliva på båten. Efter någon timme var det i alla fall dags. Vi kollade hytten och fick in våra grejer där. Drog ganska snabbt till taxfreen, insåg att våra kort inte funkade, i alla fall varken Marias eller mitt eftersom vi kör med meastro! Blev rätt less. Men mötte mamma och fick pengar av henne. Så vi kunde köpa en flaska. Började dricka lite. Sen runt halv 9 var det dags för buffé. Väldigt god mat! Blev inte som jag hade planerat, att äta mest sallad. Men struntade i efterrätten i alla  fall. Det skulle blivit för mycket. Drog tillbaka til hytten. Förfestande med Sofie och Julia. Körde lite högre och lägre. Blev en del skratt och glada miner. Linda, Paulina och Bella satt med oss ett tag också. Runt 11 eller något sånt drog vi från hytten och gick runt lite. Jag blev indragen på dansgolvet av Sofie och Julia. Så vare sig jag ville de eller inte så dansade jag. Men efter ett tag släppte jag loss så då kändes det bättre och jag dansade rätt mycket. Blev lite dansande på dansmattan också. Och snackande med udda typer. Var en kille som tog tag i mig och höll om mig ett tag. Fick lite panik för han höll så hårt och var så himla full. Men jag dissade honom och gick. Träffade en deprimerad kille också.
Han: I belive in fags, but i can´t belive in lesbians. You are lesbians just becuse you haven't found the right guy.
Maria: I don't belive in you!
Han: I wan't some pussy!
Jag: Go out and find yourself some pussy then.
Han: No I can't. No one wants me.
Jag: If you flirt with some girls and act charming you will get yourself some pussy.
Han: No...
Jag: Oh my fucking god. Stop being so fucking depressed!
Han var bara jäkligt störande..
Sen dansade vi lite mer och bara hade en jäkligt kul kväll!
Gick och la oss någon gång mellan 3-4.
Kan ju säga att jag var bakis hela dagen igår. Fy!
Nu sitter jag här och är väldigt hungrig. Ska snart ta mig iväg till willys och handla lite mat. Vill ju inte hungra ihjäl.

(Nyduschad och äntligen fräsch!)


For you I'll die.

Långtråkig dag på jobbet. Och precis när jag skulle gå hem så kom det massa kunder, så himla typiskt. Men jag funderat på att gå upp i timmar nästa vecka. Känner att jag är redo för det. Men jag får se vad de säger imorgon, för då är det uppföljning. Men jag kan inte tänka mig att det kommer sägas något negativt om mig.
Håller på och tvättar lite nu. Funderar på att kanske ta en sväng till city gross. Fylla på mitt lager av sallad och frukt. Jag ger mig verkligen fan på detta just nu. Jag vill få bukt med vikten. Ska köra magtränaren varje morgon också. Funderar på att simma på torsdag.
Känner att det kommer bli en del hälsosnack i bloggen framöver. Men tror ingen misstycker, det är väl mycket sånt som är på tapeten just nu. Byta tips och sånt.

Nej nu blir det nog att slänga in en ny tvätt sen åka till affären.

(Tyvärr verkar bildfunktionen inte fungera just nu, så lägger in bilder senare.)

Pengabekymmer.

Nu var det en vecka sen jag uppdaterade här senast. Så kände att det var på tiden att något hände.
Kan ju berätta lite om de senaste dagarna.
I fredags så mötte jag Annika vid tåget kl. 16. Sen när vi skulle ta bussen hem till mig mötte vi Maria där, som också var påväg hem till mig eftersom det skulle bli fest senare på kvällen. Så vi åkte hem till mig, trötta allihopa. Maria lagade mat till oss, och sedan fixade vi i ordning oss inför kvällen. Runt halv 8 kom Totte hit. Ganska snabbt började vi köra våghals. Det roligaste måste varit när Maria fick konsekvensen: I en timme framöver är dina ben helt ur funktion. Haha! Kul när hon skulle försöka gå på toa..
Sen så kom vi på att vi ville sjunga singstar, så jag gick över till grannen och lånade hennes. Så började vi sjunga för fulla halsar.
När klockan närmade sig 12 ringde jag till en taxi, Annika som inte mådde så bra eftersom hon var förkyld valde att stanna hemma, men vi andra drog ner till stan. Först blev det mc donalds för Maria var hungrig. Sen så gick vi in på Irish.
När vi tröttnade och skulle gå till bussen så kom jag och Maria på att vi skulle gå fram till någon tjej och säga: Tjena kexet sitter du här och smular? Men vårat offer som vi valde ut såg så himla rädd ut när vi satte oss vid henne att vi inte riktigt vågade. Men det blev riktigt mycket skratt ändå!
Sen åkte vi hem och somnade som stockar.
På lördagen var det jobbdags för mig. Så tog bussen ner till stan halv 12. Maria åkte hem till Kramfors och Annika gick iväg på stan.
Det gick kanon att jobba, jag var inte direkt trött eller något.
Resterande delen av dagen spenderades med Annika. Vi lagade god mat och tittade på film.

Nu är det måndag, ny vecka, nya pengabekymmer. NY månad! Och jag har endast 1000 kr på mitt konto. Detta ska då räcka i 26 dagar.. Vet inte hur det ska gå ihop. För på fredag drar jag och Maria ner till Sthlm för att åka en tur med ålandsbåten med mina syskon och min mamma. Då kommer man ju antagligen behöva köpa något att äta på bussen både på fredagen och lördagen. Men om jag är lite smart så fixar jag en sallad som jag kan äta på bussen på fredagen. Så slipper jag i alla fall slösa nå pengar på det. Allt går ju alltid på något sätt. Det gäller bara att vara lite klurig. Men det blir nog till att leva väldigt fattigt resten av månaden. Sånt har jag klarat förr.  

RSS 2.0