Flyttdags!

Idag flyttar jag äntligen! Ska bli skönt! Skönt med riktigt kök. Wiie!
Vaknade utvilad och pigg. Har sovit på badrumsgolvet i natt eftersom jag inte hade någon säng, och inte vågade sova på soffan, efter det där med han som tittade in på mig förra veckan..
Nu ska jag fixa i ordning mig. Sen blir det jobba till kl. 14. Sen flytta!!

(Min sovplats i natt!)


Städa, städa!

Idag har det blivit mycket städande! Men nu är det faktiskt inte så mycket kvar. Känns otroligt skönt! Men jag måste fortfarande få ner lite mer saker i kartonger. Känns som att det aldrig tar slut med grejer! Har hur mycket som helst! Längtar till imorgon kväll då allt äntligen är klart! MEN, då kommer hela arbetet med renovering av lägenheten. Jag har en idé om att det ska bli klart till den 14:e. Men hur jag ska lyckas med det vet jag faktiskt inte. Kommer få bjuda hem folk varje dag som får hjälpa mig! Har i alla fall några frivilliga. Hade snälla frivilliga idag som hjälpte mig med städningen! Tack Sandra och Sara! Utan er hade jag fått städa hela natten!
Men till helgen är det bara att sätta igång! Strukturera upp allt på fredag. Sen bara börja fixa. Slipa, spackla, måla, tapetsera. Oj, oj...

(Sandra, skura, skura!)



(Anonym, haha! Hon är en städtant med okänd identitet!)


Fokusering!

Försöker fokusera på sånt som gör mig glad och sånt som jag brinner för! Orkar inte tänka på saker som är jobbiga.
Så inredning är största grejen för tillfället! För på torsdag flyttar jag till min nya lägenhet. Då ska det bli personlig prägel så det skriker om det!
Hittade precis ett par helt underbara fotöljer på blocket. De var rätt gräsliga egentligen, men de skulle kunna bli jättesnygga i rätt kombination. Jag tänker mig de två och två helsvarta fotöljer som ser ungefär likadana ut. Så ett svart runt bord. Det skulle kunna bli jättesnyggt att ha i köket. I stället för det traditionella köksbordet i furu. Nej usch, sånt gillar jag inte! Tyvärr så finns de där storlarna i Örnsköldsvik. Så jag får vinka hejdå till dem. Men förhoppningsvis kommer det fler chanser. Får hålla utkik på blocket och secondhandbutiker. Kan ju komma in något som jag gillar!
Om någon av Er blev intresserad av fotöljerna så finns de här!


I wanna dance. Dance with you.

Det är inte så roligt att packa och städa. Så jag har tagit paus. En dagslång paus nästintill. Fast en del har jag hunnit med ändå!
Ska köpa två flyttkartonger till och sopsäckar. Så då kommer jag ta ett sista ryck!

Sitter just nu och fixar i photoshop i stället. Det är lite roligare. Dock har jag lite svårt att koncentrera mig då mitt huvud bultar rätt rejält! Har fixat en bild till Sara på hennes barn. Ska skicka in bilder på framkallning så då tänkte jag att jag frågade henne om hon också skulle ha något framkallat. Dela på frakten är alltid bra!

Jag har ett fotoprojekt på gång. Skulle vilja fota alla de människorna som är speciella för mig och ha hemma på väggen. Men vill inte ta helt vanliga bilder! Utan det ska vara något speciellt! Har inte riktigt kommit fram till något koncept än! Får fundera på det.  

Razborka!

Herreguu.. i natt var det inte nådigt med mardrömmar!
Först drömde jag att Sara (alltså andra Sara, inte praktik-Sara) hon kom gåendes mot mig på stan. Och helt plötsligt så börjar folk runt omkring dansa och låten Razborka spelas jättehögt. Så tar hon fram björkkvistar och slår ner mig på marken och slår mig med dem i ansiktet. Och runtomkring skrattar alla människor och ser jätteglada ut.
(Fattar inte hur Razborka kom in i drömmen för den har jag inte hört på jättelänge...)
Sen så drömde jag att jag skulle åka en karusell. Och ni som känner mig vet att jag verkligen hatar karuseller. Men jag skulle åka ändå! Och det var även en sån som man kan styra själv om man vill åka längre upp i luften. Det var som plan man satt i som snurrade runt. Och jag drog i spaken så jag for högt upp i luften. Och min andra rädsla är höjder! Så jag satt där med paniken i magen.
Sen helt plötsligt var jag på jobbet. Hade ont i mina ögon av någon konstig anledning. Och det åskade som tusan ute. Helt plöstligt gick strömmen när vi alla var nere i källaren! Och där blir det verkligen mörkt när allt är släckt!
Så ja, jag har inte haft en trevlig natt!!

(Här kan ni lyssna på Razborka!! Hemsk låt att ha i en dröm. Men annars rätt svängig.)


Abstrakt.

Har suttit och fixat i photoshop i säkert 3 timmar nu! Har glömt bort att äta idag igen! Så blir sen middag!
Men det är så skönt att göra något annat så man slipper tänka så mycket jobbiga tankar.
Jag har lagt upp bilderna på facebook så ni får titta där om ni vill se dem. Blev extra nöjd med min "abstrakt" bild!
Känner att nu när jag flyttar vill jag sätta en väldigt personlig prägel på nya lägenheten!
Så nu ska jag bara skicka bilderna på framkallning! Och fundera ut om jag ska ha ramartill dem eller göra på något annat sätt!

Men nu ska jag laga middag!

Something absurd.

From the abstraction to something absurd
and to not knowing you at all
Falling from clear sky
Tearing my heart out and leaving a bleeding hole
Getting into my brain
Crawling trough scissors
Losing myself and hating you

Lover
Enemy
Friend?


Kommentar:
Brukar inte skriva dikter på engelska. Men nu blev det visst en ändå. Massa tankar och känslor just nu. Behövde få ut lite i ord. Gillar första meningen skarpt!

I'm tired of this!

Idag är det ingen bra dag! Känner mig allmänt less.
Hade sett fram emot att träffa en speciell person idag. Men tydligen var det fel av mig. tydligen pressar jag henne.
Så, ja. Lose that thought.
Sitter och är jättetrrött. Känner att Angelicas förslag om att åka iväg är jättejättelockande nu!
Skulle vara skönt att losa alla tankar och bara vara ett tag.
Har tänkt FÖR mycket idag. Allt är en enda stor kaosboll i mitt huvud.
Men jag måste försöka ta mig samman. För jag vet att det är massa saker som måste fixas inför flytten. Men den energin finns inte riktigt här just för tillfället.
Skulle bara vilja köpa en stor påse godis och äta tills jag spyr. MEN det ska jag inte göra. Ingen fara.
Måste finna energin på något sätt!

Tänker alldeles för mycket!

Har suttit och funderat och tänkt hela morgonen.. Det är inte bra. Jag vill se klarhet inte bara en massa dåliga saker.
Tur det finns människor som orkar lyssna på mina tankar i alla fall.


"Du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål." - Sonja Aldén

Renovering.

Sitter och tittar på lite tapeter på nätet. Har hittat en favorit som jag skulle vilja ha i mitt kök. Hade först tänk att måla det helvitt. Men den här tapeten har jag verkligen fastnat för!

(Finns att köpa på rusta!)


Darling, go home.

Vet inte vad det är, men mitt huvud har fått för sig att drömma mardrömmar de senaste nätterna. Och tyvärr har Johanna en stor del av de drömmarna... Usch!

Vaknade i morse kl. halv 4 av att någon skrek som en galning. Blev ju livrädd först. Men sen hörde jag att det var några som bråkade här utanför. Så då somnade jag om igen.
Tänkte sova länge idag. Men vaknade 9 och kunde inte somna om! Har vaknat idigt varje morgon den här veckan. Känns jätteskönt faktiskt.

Ska snart fortsätta med mitt packande.

The headless game.

Oj, oj.. Håller på och packar för fullt! Har haft så mycket för mig att jag till och med glömt bort att äta! Så ska strax bege mig till coop och köpa nått gott.
Känns som att jag verkligen är före schemat just nu. Har packat ner jättemycket! Kommer nog faktiskt bli klar med packningen imorgon! Så då kan jag i lugn och ro börja med städningen. Är väl det som kommer ta tid. Man måste ju vara så noga.

Nu ska jag gå till coop!




Skänka bort halva mitt hem.

Okej kanske inte halva mitt hem, men nästan hela mitt förråd. Gjorde rensning där igår. Var en hel del måste jag säga! Sandra kom hit med bilen så vi proppade hela den full och körde iväg till Erikshjälpen. Sara kom också och fick med sig lite saker!
Skönt att bli av med massa onödigt. Man samlar på sig så himla mycket under åren som man ändå inte behöver!
Har dock lite mer saker som behöver köras till Erikshjälpen. Vi ska se om de går in i bilen så ska Sandra köra iväg dem idag.

Själv så ska jag jobba några timmar idag. Sen blir det till att packa hela dagen! Det är mycket att göra. Flyttar om 5 dagar!

Glaaaaad!

Var och tittade på en lägenhet igår, och jag fick den! Gillar den jättemycket. Ska bli så skönt att äntligen ha ett riktigt kök. Känns verkligen kanon!
Så idag är jag glad. Kunde inte somna om när jag vaknade 7:30 imorse. Så det var bara till att kliva upp!
Jag måste ju flytta på en vecka nu. Hoppas att jag hinner fixa allt bara. Får lite småpanik. Men det ska nog kunna lösa sig.
Nu sitter jag och fixar med lite papper och söker jobb. Sen ska jag fixa Lenas iPod med låtar så hon blir glad!
Solen skiner så det är verkligen en underbar dag!
Sara ska bjuda på kycklingsallad till lunch. Gott!

Måste berätta en hemsk sak också!! Inatt när jag och Annika skulle sova så märker jag hur någon lyser in med en ficklampa. Och jag såg klart och tydligt hur det stod någon utanför fönstret. Jag blev verkligen livrädd!! Kändes helt sjukt att någon stod där utanför.
Fick panik och låg stel som en pinne i sängen.
Helt plötsligt fick jag ett sms. Blev livrädd för ljudet av den. Men då avdamatiserades allt lite. Så då vågade jag gå ut ur sovrummet och titta ut genom fönstret om det var någon där ute. Men kunde inte se någon. Så då somnade jag tillslut. Skönt!

Och idag är man uppe med tuppen!

Kill your darlings.

Började på en kurs idag. Det var så otroligt roligt och intressant.
Det började med att Ulla (hon som håller i kursen.) sa att alla ska till banana-land. Det är målet med kursen.
Det betyder i princip att man ska ta sig till möjligheternas land, där man kan halka hit och dit på bannskal.
Sen fick vi presentera oss själva med namn, positiv egenskap och humör.
Efter det pratade hon ett tag. Sen delade hon in oss i tre grupper. Då fick vi i uppgift att brainstorma fram idéer kring vad man kan göra med en miljon plastmuggar. Idéerna sprudlade och det var allt från en flotte, blomkrukor till partyhattar. 
En annan grupp kom på att man kunde ha dem som kondomer. 
Vi fick välja en av våra idéer. Komma på produktnamn, målgrupp och slogan. Riktigt kul var det! Gjorde ju mycket sånt där på gymnasiet. 
När vi var klara med det ritade hon upp ett upp och nedvänt flygplan på tavlan. Så sa hon: Kom på positiva saker med att landa ett flygplan upp och ned. 
Jag tyckte att då kan det ju vara roligt om man får ramla ut ur planet med huvudet neråt. Haha! 
Men i alla fall, att använda sig av en sån teknik för att komma på idéer kallade hon för kill your darlings. För man vet ju hur saker och ting ska vara. Men att ett plan landar upp och ned blir ju helt fel i huvudet, så då dödar man alltså tankesättet om hur det borde vara. 
Skulle kunna skriva massor om vad vi gjorde mer. Men det får räcka sådär. Var i alla fall jätteroligt som sagt. Ser fram emot nästa tillfälle. 

Igår tog jag tag i och rensade under sängen. Hade en massa saker där under som påmimnner mig om Linn. Men nu har jag slängt bort dem. Skönt att få avsluta det kapitlet ordentligt. 

Nu ska jag väl städa lite grann. Sen möjligtvis vila. Är helt slut i huvudet. 
Men ska kanske festa ikväll.. får se om jag orkar det! 

(Bara för att det alltid måste finnas en bild på mig själv i alla inlägg, visst Sandra? Haha!)

 

(Skänka bort massa rosa saker!)



(Slängde några ahlegrensbilar som jag haft sparade sen min och Linns tid. Vi tyckte de såg roliga ut... Hm!)



(Ut med det gamla och in med det nya.)


Pank..

Då var man pank igen då. Och det har sin förklaring. En massa godis, cola och mcdonalds. Jag måste skärpa mig.
I helgen har det verkligen varit förjävligt!
Åt på donken i fredags, lördags och idag. Sen så har det blivit en massa godis. Och säkert 2 liter cola. Det är för mycket. Inte bra för varken plånboken eller hälsan.
Så den här veckan blir det till att snåla. Jag måste äta havregrynsgröt varje morgon för jag har inte råd att äta någon lunch. Sen så får jag hoppa över basketen på fredag. För det har jag faktiskt inte heller råd med.
Blir nog en rätt tråkig helg. För jag kan inte hyra några filmer eller göra något alls.
Det får bli saker som är gratis som jag får hitta på. Ge mig några exempel på sånt? För jag kommer inte på något. Blir bara less.
Och nyss fick jag spendera 110 kronor för att lägga ut en lägenhetsannons på blocket. Som kanske inte ens ger något svar. Vissergen kommer inte det på räkningen förrän nästa månad. Men ändå. Känns inte sådär jättekul.
Har några pantfaskor sen i lördags. Kanske för 15 kronor eller så. Kan köpa några nudelpaket för det!
Känns dumt att Annika kommer hit på onsdag, men jag kommer inte kunna ge henne någon mat..
Och Malin har hejdå-fest på onsdag. Kommer inte ha råd att gå ut direkt.
Nej nu känner jag att jag klagar lite för mycket. Har säkert något här hemma som jag kan sälja så jag kan leva lite denna vecka.
Kan inte någon fixa en gratisbiljett till basketen?
Kan någon mata mig?

*Går ut och samlar pantburkar*

Shine with me.




För jag kan inte flyga.

Så var helgen över då, och Linda har åkt hem igen.
Har haft en väldigt bra helg!
I lördags blev det grillkväll. Var riktigt mysigt. Känns bra att allt gick så bra då!
Igår fick jag lite dåliga nyheter ang. lägenheten jag tittade på förra veckan. Men jag hoppas att det ska lösa sig ändå!
Ska precis lägga ut en annons på blocket om att jag söker lägenhet. Hoppas att det ger något svar!
Idag har jag fixat lite med håret. Måste alltid förnya mig!


Du får inte riva mina murar.

Var ett tag sen jag skrev något sist nu! Men har haft ganska fullt upp de senaste dagarna.
Har också mått rätt dåligt så har inte riktigt känt för att sitta här och skriva.

Kom upp till Sundsvall igen i tisdags. Blev rätt less när jag såg all snö som finns kvar här. Är absolut inte vår!
Jobbade några timmar. Sen så gick jag och Annika till ICA i Nacksta och handlade lite grann. Sen blev det god middag.
Igår så hade jag jätteont i magen, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Låg mest och tittade på L word hela dagen.
Idag har jag också varit hemma från jobbet. Sen så kom Linda hit kl. 14. Jag lagade middag till oss efter att vi varit på ICA och handlat lite.
Sen vid kl. 18 åkte jag iväg för att titta på en lägenhet. Föll direkt för den. Verkligen välplanerad! Så jag vill ha den! Hoppas på att det blir så också. OM det blir så har jag inte alls lång tid på mig att packa! Så känner mig lite stressad!
När jag hade kommit hem så kom Sandra och Charlien och hämtade mig och Linda. Så åkte vi till Bredsand för årets första dopp. Var dock bara Sandra som badade lite. Vi andra kände inte att det var så lockande när snön till och med låg kvar på stranden! Så vi skrattade bara åt en huttrande Sandra!
När jag och Linda sen kom hem så tittade vi på Pleasentville. Jättebra film! Om ni inte sett den borde ni göra det tycker jag!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Tänkte börja jobba kl. 10 imorgon.
Är jättetrött!






Påskdagen.

Idag har hela familjen varit ute i Eriksberg. Det var jättemysigt. Grillade, gick i labyrinten och hade det riktigt trevligt. Tror att alla uppskattade att jag kom på idén att vi skulle åka dit! Det är så skönt att vara utomhus när det är såhär fint väder. Jag hoppas att det blir vår i Sundsvall snart!
Men man blir verkligen trött av att vara utomhus. Speciellt att vara vid sjön. Så nu är jag riktigt trött!
Men jag ska strax sätta igång och laga lite middag. Blir mina speciella baguetter idag. Vet att alla som smakat dem gillar dem grymt mycket!
Sen ska jag tvinga Linda att hjälpa mig med mina ögonbryn!
ska lägga i färg i håret sen också. Den vanliga. Men var en månad sen jag färgade sist, så har blivit dags att bättra på!

(Vacker vy.)



(Burn, burn.)


Påskkärring.

Åh! Har legat ute och solat i några timmar. Superskönt! Fått lite fräknar på näsan också. Rena rama äkta påsk-kärringen! Snart så är det dags för påskmiddag. Är riktigt hungrig! 
Man kunde till och med ligga ute i shorts och t-shirt när jag solade. Blir glad som tusan av det här vädret! 

Igår så bokade jag ett rum via mitthem. Så hoppas de ska höra av sig nästa vecka för visning. Det är visserligen bara på 13 kvm. Men det duger väl! Jag kan leva på liten yta. 

Har kommit massa blommor här också!! 

(Älskar krokusar!)



(Vet inte vad det är, men jag gillar den här bilden på nått sätt!)


 

Sol, sol, sol!

Ja här är det verkligen vår på riktigt! Jag mår så bra av att känna solen steka mot ansiktet!
Idag har jag, Sofie och mamma varit i Örebro för lite shopping. Sofie kör med: Mamma är banken. Så då gjorde jag väl också det. Ibland tillåter man sig själv att vara bortskämd. Så det blev ett par nya skor, shorts, några vaser och en tavla!
Tavlan är verkligen jättesnygg! Försökte hitta en till som var liknande, för det skulle varit snyggt med två i samma stuk liksom. Men hittade bara en. Fast den kommer inte upp förrän jag hittat en ny lägenhet!
Åt den nya glassen idag också, magnum temptation. Men den levde inte alls upp till förväntningarna. Den var inte god. Då är vanlig magnum mycket godare!
Köpte en massa chokladägg också. När vi kom fram och skulle betala så sa killen i kassan: Jaha.. påskafton imorgon eller? Då började jag och Sofie asgarva som två små fjortisar!
Sen åkte vi hem. Det var så mysigt att sitta i bilen och se bar mark överallt. Och alla tussilago! Då njöt jag verkligen!

Har inte blivit så himla nyttigt den här veckan! Har ätit ute nästan hela tiden! I tisdags var det tacobuffé på biteline, bigmc och co på donken i onsdags, pizza igår och köttbullar från IKEA idag!! Sen till middag så blev det friterade strips!
Mår rätt så illa just nu.. Har ätit kött VARJE dag!
När jag kommer hem till Sundsvall igen så blir det att återgå till min nyttiga vegetariska kost. Samt börja simma igen! Blir så seg i huvudet av dålig livsstil!

Imorgon är det påskafton. Det ska bli mys. Dock ska min ena syster inte komma hem förrän på kvällen, för hon ska på bil-mässa nere i Jönköping.. Men de andra i familjen är hemma. Så blir god påsk-middag!

Nu ska jag nog socialisera vidare med mamma.
Var bara tvungen att uppdatera Er lite om livet här nere i värmen! (Låter som att jag är utomlands, men känns nästan som det!)
Här kan man gå ut utan jacka!

(Första gången jag ätit frukost sen jag var i Malta för två månader sen!)



(Tavlan som jag köpte!)



(Massa chokladägg. 1.6 kg närmare bestämt.)



(Onyttig middag. Majonäs ska det vara till stripsen. Mums!!)


Bostadslös?

Nu är det bara att inse sanningen här. Jag försöker att förtränga det. Men på grund av en del dumma val. Jag tänkte för mycket med hjärtat och noll med hjärnan, så kommer jag inom en väldigt snar framtid bli bostadslös. Jag försöker förtvivlat hitta en ny lägenhet. Men jag måste säga att det är oerhört svårt. Jag hade bara tur när jag hittade min nuvarande. Och så var jag så himla dum att jag sa upp den! Nu står jag här med paniken som väller upp i mig!
Om någon har tips på nån ledig lägenhet så säg till! Eller vet någon privat uthyrare. Eller kanske till och med själv har ett rum att hyra ut. För nu börjar det krisa ordentligt faktiskt. Min värsta mardröm är att bli tvungen att flytta hem till min familj igen. För då är jag rädd att falla ner i min depression igen.

Sökes; lägenhet i Sundsvall!

Du som tog mitt hjärta.

Har blivit lite dålig uppdatering här de senaste dagarna. Så nu är det väl dags igen då!
Har ju faktiskt inte blivit så mycket internet-tid alls de senaste dagarna. Har haft fullt upp!
I måndags var jag som sagt i Härnösand. Var en del väntade föreläsningar, men också en del oväntade.
Som när en tjej står där och kommer med frågan: Vad är en blogg?
Ja, då blev det ett föredrag om bloggar. Frågan läser någon här Blondinbellas blogg kom också. Dessvärre vågade jag
inte riktigt räcka upp handen.. Så det var endast Harriet som gjorde det. Men inte så konstigt kanske att ingen annan
läst hennes blogg med tanke på att de flesa där var 50+. Kanske läser de bloggar, men blondinbellas är nog inte
riktigt deras grej.
Dagen gick rätt fort i alla fall! Bussresan hem var rätt hemsk i början. Men sen fick jag byta plats och sätta mig bredvid
Robin. Då blev det bättre. *Skratta*
På kvällen kom Annika över. Jag lagade middag och senare kladdkaka. Som blev väldigt god!! Har nog aldrig ätit en så god kladdkaka förut! Hade marabou daim i den!
Igår så mådde jag inte så bra, så det blev inge jobb. Men sen på kvällen hade huvudvärken försvunnit. Så det blev middag på biteline! Alltid lika trevligt.
Sen så tittade jag på showen som Sandra var med i. Superbra verkligen! Gillade budskapet!
När jag var påväg hemåt fick jag veta att Dragons hade vunnit över Dolphins. Så då blev jag riktigt glad! Nu är det final som gäller. Borde ju bli nån hemmamatch. Självklart kommer jag gå på den om jag kan!
Idag så har jag jobbat. Bara jag, Harriet och Emma på jobbet.. Så var lite halvsegt. Inte för att de är tråkiga eller så! Men det är lite mer liv och rörelse om det är fler där! Fick sms av Lill-Sara om en lunchdejt. Självklart var jag på!
Så vi lunchade på mcdonalds. (Min ranson av kött varje vecka..)
Sen jobbade jag vidare tills kl. 17.
Nu har jag ganska precis kommit hem. Ska laga lite mat. Sen blir det att städa och packa.
Imorgon ska jag åka hem till min familj. Jag hoppas på fint väder och ingen snö!
Har inte varit hemma hos dem ordetnligt på 4 månader!!!
Ska bli skönt att få lite distans till allt också. Bara tänka på mig själv och min familj. Inte alla oroligheter runt omkring!

(Kladdkaka. Goooott!)


Härnösand.

Känner mig inte riktigt som människa just nu. Är skapligt trött och seg!
Men jag har i alla fall lyckats kliva upp!
Blev väl 5 tmmars sömn i natt... Inte fullt tillräckligt!

Men snart ska jag gå till bussen, sen blir det en tripp till Härnösand.
Var väldigt längesen jag var där..

Blond.

Hittade några bilder då jag har kort blont hår! =P






Sluta snöa!

Nu snöar det igen.. jag blir så less på det!
Men kollade SMHIs hemsida. Och då står det att det kommer vara +14 grader i Vingåker på torsdag. Vilken tur att jag ska åka ner dit då! Yay!

Det ekar i huvudet.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Är så himla trött efter allt tänkande idag. Tror inte att jag kom fram till så mycket dock. Är nog mer förvirrad nu än vad jag var förut. Men jag tror på att allt kommer lösa sig.
Ska snart hem till min familj. Ska bli så otroligt skönt! Och när jag varit där kanske jag och Angelica bara ska dra iväg någonstans. Det vore också skönt.
Jag vet att jag under de här senaste månaderna bara susat fram i världens fart. Så det är lite jobbigt att behöva stanna upp nu och tänka. Jag trodde faktiskt att saker och ting skulle vara enklare. Man har liksom en bild i huvudet. Men som allt annat i livet ska det alltid vara komplicerat och jobbigt.

Men sängen var det ja! Imorgon ska jag och Lill-Sara gå en långpromenad! Ska bli skönt!

Självdestruktivitet.

För ett tag sen visade Sandra en tjej på bilddagboken som har fotat riktigt hemska bilder. Bilder som berör så otroligt mycket. Bilder på sin självdestruktivitet. Nu har den här tjejen fått sina bilder visade på ett galleri här i Sundsvall. Jag vet inte riktigt om det är något bra eller dåligt. Tyvärr så leder publicitet och uppmärksamhet ofta till att andra börjar tycka att sånt beteende är något häftigt. Något som ska efterliknas.
När boken Vingklippt ängel av Berny Pålsson kom ut så föll Sverige ner i någon slags svacka. Helt plötsligt skulle massa småflickor färga halva håret blont och andra halvan svart, och det var massa tjejer (kanske även killar) som började att skada sig själva. Det blev en slags trend.
Vi ska självklart inte gömma undan psykiskt sjuka människor. Men är det verkligen bra att nästan glorifiera dem?
De där bilderna visas på galleriet för att få människor att se att det finns ett problem. Men gör vi inte promblemet större genom det? Finns det inte något annat sätt att upplysa om det?
Jag blir faktiskt orolig. Att se vad Vingklippt ängel hade för påverkan. Jag kan inte se detta som något positivt faktiskt.
Jag tror dock att för Elin, hon som fotat dessa bilder av sig själv och får dem visade, så kan det säkert vara ett bra sätt att bearbeta allt.
Men för unga påverkbara människor, så kan det bara bli katastrof.

Årets första grillning!

Först måste jag bara säga att min musik verkligen uppskattades idag på jobbet! Jag hade lagt in Il divo på mp3:n som jag spelade upp i högtalarna på jobbet. Kom fram flera kunder och frågade vad det var för musik! Dock kanske de flesta var runt 60+. Men det hör inte till saken! Kul var det i alla fall!
Fick ett sms av Sandra också där hon skrev att de skulle äta grillat hemma hos henne, och att jag fick komma om jag ville. Självklart bangar man ju inte på grillat! Supergott ju! Så då har man fått lite vårkänslor! Och det var trevligt att träffa Sandra och få skratta lite som vanligt! Tittade först på Jungelboken. Sen blev det Nalle Puh.

Nu har jag precis kommit hem. Ska diska och städa lite. Lukten av fiskbullar slog emot mig när jag öppnade dörren. Kändes inte så värst trevligt. Sen blir det nog bara lite mysig musik och kanske nått spel på datorn eller någon film!

Tag und nacht.


Herz an Herz 
hörst Du Mich
S.O.S.
Ich liebe dich
Du und ich
Immerzu
Ich und du
Herz an Herz
Tag und Nacht
Immerzu daran
gedacht
Bist du auch
So verliebt
Wie ich

Ugh!

Min soffa luktar äckligt! Och allt är Lill-Saras fel! Hon fick mig att bli sugen på fiskbullar. Och sedan att spela robinsonspelet samtidigt som jag åt. Då hände det en olycka! Så nu sitter jag här i stanken. Inte så fräscht!

Blir en riktigt lugn kväll. Har spelat lite spel. Nu funderar jag på vad jag ska göra.. är lite uttråkad!
Jag borde nog dränkas i syndafloden så mycket som jag syndat idag! Först blev det två cheeseburgare på mcdonalds. Sen fiskbullar. Och nu lite "påsk"godis, cola och ostbågar. Kommer antagligen spy innan kvällen är slut! Men det kan det ju vara värt kanske.
Jag måste ju ha nått fel. Idag har jag gråtit, skrattat, gråtit lite till, för att nu sitta här med världens leende. Tror jag är lite för känslorsam för mitt eget bästa ibland!
Men alla som känner mig tycker ju att jag är rätt knäpp, men att det har sin charm och att det är jag helt enkelt.
Nu känns det mest som att jag skriver lite för skrivandets skull. För att jag har tråkigt kanske. Brukar inte vara ensam på fredagar! Var väldigt längesen jag var ensam en hel helg! Men blir nog så denna helg. Känns inte så läskigt. Lite tråkigt kanske. Men, ja tiden brukar ju gå ändå. Fast ja, jag ska ju antagligen gå en promenad med Lill-Sara nått i helgen så då går väl några timmar i alla fall! Bla, bla, nu känns det som att jag babblar massa. Ska kolla om jag hittar nått annat roligt spel!




Pank..

Har inte fått någon utbetalning än.. så det blir till att leva fattigt i helgen.. de verkar ha gått på semester. Massa som inte fått sina pengar.. känns jobbigt! Men, men ska ändå inte göra något speciellt på hela helgen. Men det känns hemskt att inte ha nästan några pengar alls. Har ju skulder som måste betalas tillbaka!


That girl is so dangerous.

Varit på bristningsgränsen hela dagen. Inte roligt alls.. Är otroligt mycket tankar i mitt huvud just nu.
Jag vet inte alls hur jag ska göra med något.
Men jag behöver distans till allt. Tänker hålla mig mycket för mig själv i helgen. Och sen kommer jag bara längta tlls det blir torsdag och jag får komma hem till min familj! Saknar dem jättemycket! Mamma, pappa, Linda, Sofie och Pepsi!! <3

Ska göra någon god middag, och sen äta massa godis ikväll! Se på bra serier och bara vara!

Prone to cling and waste these things.

Sucker love is known to swing.
Prone to cling and waste these things.
Pucker up for heavens sake.
There's never been so much at stake.

I serve my head up on a plate.
It's only comfort, calling late.
Like the naked please the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.

All alone in space and time.
There's nothing here but what here's mine.
Something borrowed, something blue.
Every me and every you.
Every me and every you.

Daltons.

Skulle gått på O'learys ikväll, men det var proppfullt med folk. Så vi gick till Daltons i stället! Men vi menar jag Sara och company! Hade det trevligt. Tittade på fotboll. Dock var jag väl inte så intresserad. Det var bara träningsmatch också så det är inte som att det spelade så stor roll heller! Drack två cider. 36 kr styck! Det tyckte jag var billigt!
Men sen så skulle de till O'learys vid kl. 10. Då bestämde jag mig för att ta en promenad hemåt i stället! Jag ska ju jobba imorgon. Och jag hade massa tankar som jag kände att jag ville promenera bort. Dock kanske det inte gick så bra. Men det var skönt ute i alla fall!

Nu ska jag fixa lite med disken. Sen är det nog dags att sova!

Allt som är ditt.

Jag vet inte om jag är redo! Jag har väntat 10 veckor på detta. Men vet inte om jag klarar av det.
Det känns bara läskigt och konstigt. Kunde du inte stannat kvar i Afrika för alltid?
Finns inget sätt att förbereda sig på heller. Det är bara att vara.

Har jätteont i magen..

En stressklump i min mage.

Var på basket igårkväll. Var en sjukt spännande match! Har nog aldrig känt mig så inne i en match som igår. Dock är jag ju inte en sån som ställer mig upp och skriker som en galning. Som tur är! Sundsvall vann i alla fall mot Norrköping!

Jag är otroligt stressad över allt nu. För jag hann inte få reda på i tid om jag fått ny lägenhet eller inte. Så nu kunde jag inte säga upp mitt bredband, vilket betyder att jag kommer att få betala det till sista juli! Vilket är två månader extra än vad jag kommer att bo här. Känns väldigt jobbigt..
Vart jag ska bo om två månader är väldigt osäkert. Om jag inte hittar en lägenhet kommer jag bli tvungen att flytta hem till mina föräldrar ett tag.. Vilket jag inte alls känner för. För om jag väl flyttat dit så känns det inte så lockande att flytta upp hit igen.
Jag önskar bara att allt kan lösa sig! Det är inte alls kul att gå runt och vara stressad hela tiden. Det tär otroligt mycket.
Men om det är något jag lär mig så är det att man aldrig ska göra något för att man är kär. Men jag har helt och hållet mig själv att skylla. Ibland är jag för impulsiv. Men jag ville verkligen flytta till Gbg för att Annika skulle flytta dit.
Men nu får jag skärpa till mig och fokusera på mig själv och inte låta någon tjej försöra min fokus. Men man får ändå inte det man vill ha om man kämpar till 100%.
Nu ska jag inte sitta här och vara bitter!

på något sätt kommer allt lösa sig! Längtar till den dagen. Så jag slipper känna den här klumpen i magen..

RSS 2.0