Sol, sol, sol!

Ja här är det verkligen vår på riktigt! Jag mår så bra av att känna solen steka mot ansiktet!
Idag har jag, Sofie och mamma varit i Örebro för lite shopping. Sofie kör med: Mamma är banken. Så då gjorde jag väl också det. Ibland tillåter man sig själv att vara bortskämd. Så det blev ett par nya skor, shorts, några vaser och en tavla!
Tavlan är verkligen jättesnygg! Försökte hitta en till som var liknande, för det skulle varit snyggt med två i samma stuk liksom. Men hittade bara en. Fast den kommer inte upp förrän jag hittat en ny lägenhet!
Åt den nya glassen idag också, magnum temptation. Men den levde inte alls upp till förväntningarna. Den var inte god. Då är vanlig magnum mycket godare!
Köpte en massa chokladägg också. När vi kom fram och skulle betala så sa killen i kassan: Jaha.. påskafton imorgon eller? Då började jag och Sofie asgarva som två små fjortisar!
Sen åkte vi hem. Det var så mysigt att sitta i bilen och se bar mark överallt. Och alla tussilago! Då njöt jag verkligen!

Har inte blivit så himla nyttigt den här veckan! Har ätit ute nästan hela tiden! I tisdags var det tacobuffé på biteline, bigmc och co på donken i onsdags, pizza igår och köttbullar från IKEA idag!! Sen till middag så blev det friterade strips!
Mår rätt så illa just nu.. Har ätit kött VARJE dag!
När jag kommer hem till Sundsvall igen så blir det att återgå till min nyttiga vegetariska kost. Samt börja simma igen! Blir så seg i huvudet av dålig livsstil!

Imorgon är det påskafton. Det ska bli mys. Dock ska min ena syster inte komma hem förrän på kvällen, för hon ska på bil-mässa nere i Jönköping.. Men de andra i familjen är hemma. Så blir god påsk-middag!

Nu ska jag nog socialisera vidare med mamma.
Var bara tvungen att uppdatera Er lite om livet här nere i värmen! (Låter som att jag är utomlands, men känns nästan som det!)
Här kan man gå ut utan jacka!

(Första gången jag ätit frukost sen jag var i Malta för två månader sen!)



(Tavlan som jag köpte!)



(Massa chokladägg. 1.6 kg närmare bestämt.)



(Onyttig middag. Majonäs ska det vara till stripsen. Mums!!)


Kommentarer
Postat av: sara

men liiiiite ägg :-O GE MIG :-)



snygg tavla, så coolt att man kan få till ett sånt djup på en platt duk egentligen...



tuva sitter i mitt knä, hon började gråta när hon såg bilden på dig längst upp. haha, hon sa

" aaaaj, titta, lessen" och så nöp hon sig i axeln :-)

2009-04-11 @ 12:08:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0