13 månader.

Hann aldrig skriva innan klockan hann bli över 12. Men kände att jag ville ju säga att igår. Den 26:e så blev det 13 månader för mig och Annika. Tyvärr kunde vi inte fira dagen tillsammans! Men det tar vi igen om några timmar. Visst baby? En helt underbar vecka kommer vi få tillsammans! Har inte träffats på två hela veckor. Så nu äntligen kommer hon hem igen! <3 Har saknat dig så himla mycket, ord kan inte beskriva. Så jag hoppas jag får visa det för dig när vi ses i stället.

En oändlig kärlek. <3

Stark mat!

Bra dag idag. Trots en äcklig illerpäls...
Ätit frukost, lunch och middag! Gjorde jättegod middag idag. Kyckling, currysås och olika wokgrönsaker: Bambu, vattenkastanjer, lök, morötter. Det blev väldigt gott. Och väääldigt starkt! Mamma klagade lite, men jag sa att det är bra för ämnesomsättningen. Det kickstartar den liksom.
Vi gick hem idag också från stan. Så idag har jag varit väldigt duktig!

(Wok.)


Gott, gott, gott!

Idag mötte jag mamma vid tåget 10 över 2. Så gav jag henne min nyckel så hon kunde ta sig in i min lägenhet medan jag jobbade min sista timme.
När jag kom hem blev det först smörgåstårta sen lite fika med kakor. Smörgåstårta är ju bland det godaste som finns!
Sen så blev det en massa möblering. Fick testa lite olika tills jag tillslut kom fram till en lösning. Dock skulle jag nu behöva en kabel från datorn till tv:n. Eftersom man inte kan se datorn från soffan. Men det löser sig nog! Men så jag ska köpa ett soffbord och ett lågt bord samt en massa kuddar! Tavlor och annat kul att sätta på väggarna behöver jag med! Blir väl att ta lite från sparkontot igen. Men det är det värt för att få en mysig lägenhet!

(Goooott!)


I think I took too much.

Nu är det definitivt dags att sova! Annars orkar jag inte med jobbet imorgon. Men ska ev. fråga om jag kan sluta en timme tidigare, så kan jag kanske jobba in den timmen en annan dag. Vore ganska skönt. Så kan jag möta mamma vid tåget och sådär. Men ja, sova nu.


♥ Sov gott allihopa!

Äter choklad och fotar i denna sena timma.

   Gott!


Baka.

Det blev en riktig bakar-kväll! Först gjorde vi, eller vi och vi, jag bakade och Sandra satt vid datorn och kollade på blocket efter ormar.. Huah! I alla fall, först gjorde JAG chokladsnitt sen blev det kolakakor och även en kladdkaka. Kladdkakan åt vi varsin bit av medan vi tittade på Generation fett. Fy vad äckligt det var. Eller jag vill inte kalla en annan människa för äcklig. Men situationen hon hade satt sig i var ganska äcklig. Kändes lite udda att sitta där med kladdkakan när man såg hur hon verkligen frossade i all mat!

(Chokladsnitt, dock utan pärlsocker eftersom jag inte hade det hemma..)



(Kolakakor, mums!)



(Kladdkakan. Mättande som fan! Blev illamående av EN bit. Men kan ha med den tjocka kvinnan att göra också..)



(Och ramlösa har blivit ett måste i mitt liv nu! Måste vara granatäpple!)


Yay!

Har pratat med min hyresvärd ang. att jag ville tapetsera om i sovrummet. Och då visade det sig att han har tapeter hemma som jag skulle kunna få gratis! Enda kravet var att jag betalar den snubben som ska tapetsera. Men jag skulle inte tro att det blir så dyrt! För på trastvägen tapetserade de ju om hela vardagsrummet och skickade räkningen till mig. Då blev det 1800 kr. Fast då var det ju tapet inräknat. Så nu måste det bli billigare eftersom tapeten redan finns och eftersom rummet är mindre!

(Kolla vilka fula tapeter jag har nu!! Gräsligt!)


Inte meningen att det skulle bli fel.

Jag kanske lägger mig i för mycket ibland. Men jag vill bara väl. Mitt hjärta är gott. Och jag vill vara en bra människa.

Think twice.

Jag blir väldigt less! Här försöker jag att visa att jag faktiskt bryr mig. För så många gånger som hon hjälp mig så anser jag henne som min vän. Även om vi aldrig skulle kunna bli bästa vänner eller så och träffas massor så ställer jag självklart upp. När någon blivit min vän så sviker jag inte. Jag är inte sån. Visst, som ni läst i tidigare inlägg så blev jag först arg, för jag tyckte det var egoistiskt det hon gjort. Men samtidigt så förstår jag ju att det inte kan ha varit ett lätt val. Och hon vill säkert att det ska bli bättre nu. Det känns ganska dumt att jag öppnat mig så himla mycket för henne. Och när jag nu frågar rätt ut om det ligger till så som jag tror, då får jag en lögn rakt i ansiktet. Jag vet vad som har hänt. Hon behöver inte ljuga. Det ser ju bara väldigt dumt ut. Men det är väl upp till henne att ljuga om hon känner att det är det bästa. Trodde inte att någon kunde bli irriterad över att man bryr sig om den.
Och sen att en person som är hur ärlig som helst får skulden att ha berättat för mig gör mig väldigt förbannad! Tror du verkligen att HON skulle berätta det för mig? Hon skulle aldrig svika ett förtroende. Till och med jag som inte känner henne så väl vet att jag kan lita på henne. Säger jag något så antar jag bara att det stannar hos henne.
Så snälla skärp dig, sluta bete dig som en subba, okej att du mår jättedåligt över din situation. Men du kan inte anklaga oskyldiga personer!
Och snälla inse att jag faktiskt förändrats. Jag frågar för att jag verkligen bryr mig. Inga dolda avsikter.

Pucko!

Alla som känner mig vet att jag älskar pucko. Det är verkligen hur gott som helst. När jag, Monika och Frida eller Johanna hade varit på bio i Nyköping köpte jag alltid en pucko på det enda lilla snabbmatsstället som var öppet efter kl. 21. Så satt jag där och bara njöt! Eller när jag är på centralen i Sthlm sent på kvällen, helst efter kl. 22. Då köper jag mig en pucko. Så gott! Det gäller att uppskatta småsaker i livet helt enkelt.
Så nu har de börjat med en ny smak. Som det är apelsin/choklad. Jag är lite skeptisk om det verkligen kan vara gott. Men så fort jag får chansen så ska jag köpa en .

(Bilden är tagen från http://capdesign.se)


Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

Nu har Linda, Sofie och Paulina åkt hem! Det känns otroligt tomt. Tycker om att ha mina systrar här. Nu är det bara tystnaden kvar. Känns väldigt konstigt. Men så blir det alltid när de har åkt. Ett stort hål i mitt hjärta..
Men nu längtar jag till att mamma ska komma på torsdag! Ska bli trevligt att bara umgås vi två! :D
Sen om en vecka kommer min älskling hem igen! Saknar henne som tusan! Nu vill jag bara blicka framåt. Se våran framtid. Inte tänka på det som varit. För vad någon än säger så är det henne jag vill dela mitt liv med. Hon gör mig hel och är det bästa som hänt mig. Trodde aldrig att jag skulle lyckas älska någon så här mycket igen! Men det gör jag.
En vecka får vi tillsammans! En underbar vecka.
Jag kommer gå under när hon ska åka till Afrika 2 ½ månad. Det kommer göra ont! Men nu är nu och jag ska leva i nuet!

A never ending love. <3


Cause' I love you.

Gårdagen blev bra. Lyckad fest ändå. Kanske spårade ur lite eftersom det blev väldigt mycket folk. Var väl som mest 25 pers skulle jag tro. Så det var mycket. Hade väldigt trevligt. Runt halv 1 så åkte jag, Linda, Paulina och Malin ner till stan för att gå på krogen. Men folk blev tydligen inte så glada över det. Även fast alla faktiskt visste att jag bara skulle ha förfest. Jag tyckte jag var schyst som lät alla vara kvar i min lägenhet när jag åkte. Att jag kunde lita på folk. Men tydligen när jag hade dragit så började skitsnacket. Och jag blir så jävla sur över att folk lägger sig i mitt käleksliv! Det är min ensak och ingen annans. Jag tänker inte göra något "val" pga att folk tycker jag ska vara med någon annan. Nej! Snälla lägg bara av.
Nu vet jag inte om det blir någon halloweenfest. För jag tycker inte om när folk är respektlösa. Men vi får se..

Tack Sandra för att du tog hand om allt!

Du är oförstörd för mig.

Vissa saker är så himla svåra att förstå. Hur mycket och länge jag än tänker så kan jag inte få in det i min hjärna. Började precis diskutera denna händelse, så därför jag kom att tänka på det just nu.
Jag kan inte förstå hur man med gott samvete kan göra så mot en annan person. Okej, jag säger inte att jag är en ängel, abolut inte. Jag har gjort mycket dumma val i livet. Men jag har aldrig utsatt en människa för något så hemskt som hon gjort. Visst, jag borde ha överseende, för hon mår ju dåligt. Ja, men ska det vara ursäkten som dagens samhälle använder sig av? Att saker och ting blir rättfärdigade bara för att någon mår dåligt? Då får man bete sig hur som helst utan att ens tänka på vad för konsekvenser ens handlingar har. Nej jag blir bara arg, eller nej, jag blir ledsen. Mest bara väldigt ledsen. Och jag känner en stor sorg för de människor som är inblandade. Är glad att jag aldrig föll så långt att jag gjorde så mot någon. Nej aldrig. Aldrig att jag skulle klara det. 
Jag ber om ursäkt på förhand i fall någon tar åt sig av detta. Men jag säger bara en sak, fly, fly medan du kan. Spring så långt det går. Se dig inte om igen. För du vet, lika bra som mig, att denna saga inte kommer få ett lyckligt slut.  


Dålig uppdatering.

Tror visst att jag glömde uppdatera igår. Det var inte riktigt meningen. Men var en massa annat som hände så jag hade inte riktigt tid.
Idag blev det inte att jobba förrän kl. 14. Så fick en ordentlig sovmorgon! Det behövdes kan jag säga. När jag hade jobbat klart så mötte jag Annika vid tåget. Så åkte vi hem och åt kinamat och bara hade det mysigt hela kvällen. Tittade på Aktuellt och Debatt (mysigt va?) Nej men jag ville verkligen titta på Debatt eftersom att Blondinbella skulle vara med, ville höra hennes version av allt som skrivits om henne och hennes alkoholvanor. Fast det var väl mer intressant att höra om våldet inom politiken som diskuterades efteråt.
Jag har insett att jag måste bli lite mer informerad, eller göra mig själv mer informerad rättare sagt. Jag vet så himla lite om vad som egentligen pågår i dagens samhälle. Känner att om en sån diskussion kommer upp har jag inget alls att tillägga. Och det är ju bra om man intresserar sig lite grann åtminstone. Så nu blir det att titta på nyheterna lite oftare och läsa "smarta" tidningar, såna som inte tar fram saker bara för att locka läsare, tänker inte nämna vilka tidningar jag syftar på då.
Har funderat på att lägga upp "dagens nyhet" här varje dag. Så jag och Ni håller er uppdaterade.
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig faktiskt.

(Jag hittade en bild på mig från då jag hade kort hår!)


Stalker?

Någon är läskig.. Har inte så många läsare. Men har dock många sidvisningar. Så någon av de där läsarna kollar min blogg vääääldigt många gånger på en dag. Det är ganska sjukt. Skaffa bloggkoll.se i stället. Så slipper ni kolla den i onödan!


Inredning.

Sitter och funderar lite över hur jag skulle kunna göra min lägenhet ännu finare. För måste verkligen få upp mer grejer på väggarna. Har kommit på att jag vill ha en svart plastklätterväxt som ska gå upp på höger sida om barbordet. MEN då måste jag köpa en och spreja svart. För det lär ju inte finnas svarta att köpa.. Och då är ju kruxet vart jag ska befinna mig när jag sprejar den. Vill ju vara någonstans där det inte gör något om det kommer svart färg lite här och där. Så borde egentligen vara utomhus. Men vart?
För det skulle verkligen vara skitsnyggt! Ska köpa lite tavlor också samt framkalla några bilder som jag själv har fotat. Sen så ska jag ju byta ut kuddarna i soffan mot lite mer färgglada. Funderar på att köpa en ny matta också. Såg precis ett rum som var som mitt, gult, och de hade en röd matta. Var faktikst väldigt snyggt. Så det ska jag nog testa.

(Kan ni ungefär förstå hur jag menar att växten ska sitta?)


Ingen vind kan blåsa omkull oss nu.

Har inte skrivit så mycket om mina matvanor och vikt på ett tag nu. Vad finns det att säga om det? Äter inte riktigt lika bra nu som jag gjorde för några veckor sen. Men det blir i alla fall ingen läsk eller godis på vardagarna. Så det sköter jag kanon. Maten jag äter blir det som finns kvar i frys och kylskåp. Som idag, då blir det bacon, makaroner och cream fraiche. Riktigt gott, men kanske inte så jättenyttigt. När jag varit och storhandlat blir det nyttigt igen!
Vikten är väl någorlunda stabil. Har gått 7 veckor sen jag började ändra mina vanor, lyckats med 5,3 kg än så länge. Har hamnat på en vikt som verkligen inte vill gå längre ner. Men som jag skrivit förut, beror ju mycket på att jag faktiskt inte rör mig mer än min vanliga vardagsmotion som innebär gå runt i butiken och gå hem från jobbet vissa dagar.
Ska verkligen börja röra mig mer. Så jag får mer reslutat. Det vore riktigt kul. Men kanske ska haka på Sandra i hennes projektarbete och vara nyttig jag med. Får se.

You keep makin' me ill.

Kom på en bra fotoidé. Så precis ringde mamma. Men när jag hade pratat med henne så kunde jag sätta igång och fota lite. Tyckte faktiskt att resultatet blev väldigt bra. Tolka dock inte in så mycket i bilden! Den är inte meningen att vara så deppig som den kanske ser ut. Jag tyckte mer att det kunde bli ett bra resultat. Och ja, som sagt det blev det. Önskar att jag hade någon annan att fota än mig själv hela tiden. Börjar kännas lite tråkigt faktiskt. Får väl se om jag kan få någon annan att ställa upp! Har faktiskt några idéer som jag inte kan genomföra helt själv.

(Vad tycks?)


Du behöver aldrig mer vara rädd.

Alltid, alltid att jag kommer vaka över dig. Jag finns i varje steg du tar. Så du behöver aldrig mer vara rädd.

Nyss ätit två bullar. Gott! Måste baka lite mer. Kanske baka lite så jag har hemma när Linda, Sofie och Paulina kommer hit. Bara 8 dagar kvar nu faktiskt. Ska bli ritkigt kul! Och när de åkt hem är det inte så lång tid tills mamma kommer och hälsar på mig!
Sms:ade Monika idag. Hon ska på ultraljud på torsdag. Jag blir nästan nervös för hennes skull! Men det ska bli spännande att få veta om det bara är en bebis där inne och om allt är som det ska. Har faktiskt smält tanken om att hon är gravid nu, i början kändes det hemskt och jobbigt eftersom hon ändå är väldigt ung. Men nu känns det bra. Är glad för hennes och Daniels skull.
Jag kanske borde hälsa på min lilla bebis snart. Lilla Thelma. Inte träffat henne sen hon var en månad.. Så det är definitivt dags!
Funderar ju på att köpa en biljett för att bara åka ner till Katrineholm en helg, träffa mormor och morfar, och då kanske träffa lilla Thelma också.
Får se hur min ekonomi ligger till när denna månad är slut.

Ikväll blir det att träffa Sandra och att titta på desperate housewives!

(Jag måste verkligen klippa mig snart.. Gick förbi en salong idag där de bara tar 149:- kanske ska testa där..)


Your just like a pill.

Åkte hem till Sundsvall idag. Träffade Lisa (Linns mamma) på stan. Hon verkade må bra. Det kändes bra. Saknar henne väldigt mycket! Men det har jag sagt förut också. Men det är liksom som ett hålrum i mig. Jag får ta och åka dit någon dag och äta middag eller så.

Just nu sitter jag och håller på att frysa ihjäl! Det är verkligen jättekallt. Och det känns inte alls lockande att gå ut.. men jag måste, för ska ta bussen till Sandra.
Fattar verkligen inte hur den där personen kan göra som hon gör mot henne. Jag blir sjukt ledsen och framför allt arg. Det finns verkligen inte några som helst godtagbara ursäkter. Skärper hon sig inte kommer hon förlora henne, det måste hon inse! Helt sjukt är det..

Den här veckan har jag en gräns på 250:- som jag får spendera. Ska försöka att klara det! För vill så gärna kunna spara lite pengar när denna månad är slut.

Nej, nu ska jag fixa mig lite sen åka.

Har ni förresten tittat något på Andra avenyn? Vad tycker ni om denna säsong än så länge?

(Höstbild, fotad av Annika och redigerad av mig.)


Östersund here I come, eller jag är redan här..

Östersund i helgen. Först jobbade jag imorse. Eller i förmiddags kanske man säger. Det gick bara bra. Så nu är jag hos Annika på internatet. Känns inte lika skrämmande denna gång faktiskt.
Men vi får se hur allt går..
Blir bara ett kort inlägg nu.

Girlfight vs. Mr Duva.

Nu har jag två riktigt roliga saker att berätta. Eller egentligen är inte någon av dem direkt roliga. Men de var väldigt skrattretande. Det första som hände ägde rum i butiken är jag praktiserar. Ett par skor hade råkat hamna på två olika ställen. Så var det två kvinnor som hittade VARSIN sko. Båda två var fast beslutsamma om att just DE skulle ha skorna. De började bråka. Mohammed som stod i kassan visste inte vad han skulle göra så han skickade dem till mig. Så de stod på varsin sida om mig och försökte övertyga mig om att just DERAS version var den rätta. Efter ett tag brister jag ut i skratt för jag tyckte att det var en så bisarr situation. Har inte varit med om att det hänt innan. Efter ett tag gav i alla fall den ena kvinnan upp. Och de som kommit till butiken som vänner gick därifrån som bittra fiender. Men jag tvivlar på att de kan fortsätta vara ovänner för all framtid om ett par skor..

Sen så nästa incident var en väldigt hungrig duva. Jag hade lunchrast så jag gick till ICA och köpte mig en yoghurt. Tänkte att det var så skönt ute så jag skulle sätta mig vid fontänen och äta den. När jag kommer dit ser jag en gubbe som sitter och matar duvorna, och flera duvor har flygit upp och sitter på hans armar. Jag blir lite reserverad och sätter mig en bit ifrån honom. När jag satt mig ner kommer helt plötsligt en duva mot mig. Men den går bara runt på marken vid mina fötter. Sen så kommer nästa duva. Och den tittar konstigt på mig, sen flyger den upp och sätter sig på min väska som jag har bredvid mig. Min första tanke var: Nejmen vad söt. SEN så var den inte lika söt längre för då flyger den rakt mot mig och min yoghurt. Jag slår till duvan så den landar på marken. Men galen som den var flyger den mot mig igen. Så jag slår igen. Sen börjar jag asgarva. Folk stirrar på mig. Och jag går snabbt därifrån. Ville inte riskera att vara tvungen att slå ner duvan en gång till.
Hela vägen till butiken går jag och skrattar för mig själv.

Vad tycker ni var roligast girlfighten eller duvan?

Om ja söker sanningen, får jag den?

Jag är glad! Bara glad och glad! Vet inte riktigt varför!
Dock så måste jag vara lite prinsessa och säga att varmvattnet tog slut när jag duschade! Trodde verkligen inte att det kunde hända i hyreshus. Jag duschade inte ens länge. För jag gillar inte det. Känns bara jobbigt att stå där. Jag kanske är lite konstig.
Imorgon ska jag göra tacopajer och kanelbullar. Det är ju faktiskt kanelbullens dag på lördag. Wow, onödig information.
Hittade på någon ny maträtt idag. köttfärs, tacosås och keso blandade jag i en stekpanna. Blev faktiskt väldigt gott. Men kanske inte någon favoriträtt direkt. Men ja, gäller att använa det som finns i frysen. (Fast keson hittade jag inte i frysen..)
Nu borde jag sova.

(Massa tågbiljetter! Blir en fullspäckad höst/vinter!)


Immortality.

Superbra dag idag! Tiden bara försvann iväg. Hade riktigt roligt på jobbet! Det är så det ska vara. Mycket kunder och mycket att göra.
Var onyttig idag och åt på mc donalds på lunchen. Hade inte tänkt äta någon lunch idag egentligen eftersom jag faktiskt hann med att äta frukost imorse. Men kändes som att det behövdes för att vara på topp tills jag slutade.
Annars då? Köpte en tröja idag. 28.50:- Rena rama fyndet! Så nu börjar min garderob faktiskt bli komplett. Behöver inte så mycket fler kläder. Måste nog däremot åka till Bydalen och lämna massa kläder. För annars funkar det inte. Ska kasta en del trasiga kläder också.
Funderade på att simma idag, men blir nog inget av med det. Känns som att jag aldrig kommer att komma igång med träningen. Men maten är väl viktigast. Även fast det blivit lite si och så med den nu senaste dagarna. Men ska försöka komma igång med sallader igen och nyttig lunch.

(Nya tröjan, nytt halsband också. Ska försöka se lite gladare ut på mina bilder någon gång..)


You wanna rip my clothes of and touch my body with your hands.

Ja, hm. Som vanligt kanske inte alltid rubriken speglar inläggets innehåll. Brukar oftast vara en låt jag lyssnar på för tillfället som får bli min rubrik. Fantasilöst? Kanske.
Måste städa, orkar inte riktigt. Funderar på att köpa något riktigt gott att äta till middag idag. Nu när man fått pengar. Måste ju lyxa till det någon gång.
Köpte en jättesnygg väska idag, endast 63 spänn. Ett riktigt fynd må jag säga! Men måste nog hålla i plånboken den här månaden och bara köpa sånt som jag verkligen behöver. Fast, jag ska faktiskt beställa en eller två t-shirts. Men annars så. Behöver faktiskt inget alls i klädväg just nu. Eller jo, en ny sportbh ska jag köpa! Måste komma ihåg att göra det imorgon! Goodie.

(Min nya väska!)


Nu tar vi och målar en glad smaajlgubbe tycker jag!

Känner att det börjar bli lite för dystert i bloggen nu, och det är verkligen inte meningen!
Var väldigt intressant på jobbet idag. Naturskyddsföreningen hade skänkt lite material till oss. Foldrar där det stod fakta om giftig bomull och lite affischer som var väldigt upplysande. Jag och Yvonne började prata lite om det här med bomullen. Jag tycker att det är jättehemskt att flera tusen människor dör varje år av att de får i sig massa kemiska bekämpningsmedel som används för att odla bomull. Nej, mer ekologisk bomull vill vi ha! Men detta är ju något som man inte ens tänk på innan. Vi använder våra kläder och tänker inte på vart ifrån de kommer. Vem har fått slita för att vi ska få ha kläder på oss, det är inte en tanke som kretsar i många människors huvuden. Vi borde bli ännu mer medvetna. 
Nu tänker jag inte snacka och försöka få andra människor att ändra sina åsikter. Säger bara vad jag lärt mig och att jag tänker försöka ändra mitt tankesätt lite grann. Kan självklart inte ändra allt, det har jag inte ekonomi till. Men lite. Det är en bra början.

(Dags att sova, i mitt säkerligen giftiga nattline, eller gifterna går ur när man tvättar. Varsågod naturen.)


RSS 2.0