Nervös.

Fick precis veta att folk börjat få sina antagningar till KY-utb. Då borde min också komma snart. Jag kommer inte våga öppna kuvertet. Vill inte se att jag inte kommit in.. För det är ju verkligen 50/50 chans.. Jag ska försöka hålla mig neutral och inte ta ut något i förskott.

The happening.

Yes. Gårdagen blev riktigt bra. Träffade Maria på mc donalds vid 16:30. Jag käkade lite. Sen mötte vi Annika som skulle ha min hemnyckel. Efter det tog vi en sväng förbi rfsl. För jag ville veta lite info ang. nästa fredag då jag ska stå och dela ut kondomer. När jag fått veta det jag ville, så drog vi till bion för att se The happening. Måste säga att det var en riktigt bra film! Den kändes så verklig, som att det där hade kunnat hända på riktigt. Inget overkligt över den. Kanske några scener som hade kunnat vara bättre rent tekniskt. Men annars kanon! Faktiskt en film som är ett måste att se. Efter filmen gick vi till Down town och spelade biljard. Självklart så vann ju mästarinnan själv. Nämligen jag. Sen åkte jag hem där Annika mötte mig. Vi pratade. Men bestämde oss efter ett tag att vi var hungriga, så vi drog till mc donalds. IGEN för min del. Åt oss mätta. Köpte lite choklad på macken. For hem. Kollade på Tila Tequila. Somnade.

Idag var jag på praktiken mellan 11:30-14:30. Sen drog jag till City gross och handlade mig lite middag.
Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag kanske skulle börja ta tag i städningen. Kommer ju en del folk hit imorgon när jag har fest. Så vore ju bra om det såg hyfsat ut här. Men det ska nog ordna sig. Är inte speciellt stökigt egentligen. Bara lite småsaker som måste fixas.

Äntligen!!

Nu ska ni få en efterlängtad uppdatering. Har verkligen inte haft tid att sitta vid dator, speciellt inte att sätta mig och skriva i bloggen. Mycket har hänt sen sist.
Måndag: Var otroligt stressad. Dagen började med att jag insåg att tåget mellan Vingåker och Stockholm var en timme försenat. Så där började min panik om jag skulle hinna med tåget från Stockholm till Sundsvall eller inte. Hann som tur var, men fick springa som en galning i mina nya skor. Vilket kanske inte var det bästa. Inte heller att jag hade baggybyxor på mig. Höll på att få dem nere vid knäna flera gånger.
Tisdag: Var jag först på praktiken, där allt flöt på som vanligt. Efter det var jag hos min psykolog. Det var sista träffen. Ganska sorgligt faktiskt. Men jag fick en lång kram. Så då kändes det lite bättre. For sen upp till Härnösand. Där jag hade en helt underbar dag och kväll med Linn. Träffade Marre också. Skittrevlig brud! Natten blev dessvärre inte så lyckad. Mycket ångest dagen efter.
Onsdag: Kom inte iväg till praktiken förrän klockan 1... Efter praktiken for jag på systemet och handlade inför kvällen. Jag hade planerat att ha drinkkväll. Tror det mer blev suparkväll. Men det blev mycket lyckad ändå. Träffade några nya ansikten och några gamla. Mycket trevliga människor i alla fall.
Torsdag: Annika kom hit. Vi pratade igenom en del saker som behövde komma upp till ytan. For in till stan. Fortsatte att prata en del. Sen hyrde vi en film. Men insåg när vi kom hem att den var på franska så då pallade vi inte se den. Då blev det Tila Tequila i stället.
Fredag: Midsommarafton. Blev inte riktigt som jag hade planerat det. Först städade jag lite. Sen kom Linn och hennes mamma. Lämnade cykeln, och hämtade mig och Lisen. Så nu är Linn delägare av min lilla kanin. I alla fall. Blev god mat där och lite soduko-lösning. Fast hela kvällen kändes rätt krystad. Så jag mådde mest dåligt. När jag kom hem så cyklade jag iväg till Bredsand. Var så himla fint där vid stranden. Annika cyklade från Bommen. Så vi träffades i Bredsand. För att sen åka hem till mig igen. Vi fixade oss och for ner på stan. Helt dött!! Så vi promenerade bara runt lite. Sen drog vi hem igen. Eller nej, först åkte vi och köpte pizza. Som jag åt, eftersom Annika drog iväg en stund på natten för att träffa kompisar.
Lördag: Först var jag med Annika. Sen åkte hon för att se premiären av Sex and the city. Satt vid datorn ett tag. Men pallade inte vara ensam. Så då frågade Totte om jag ville komma över dit. Självklart ville jag det, eftersom det var ett tag sen jag träffade henne. Så vi tittade på lite film och tv. Sen så ringde Annika vid 12 på natten. Och jag hade ändå tänkt åka hem. Så då fick jag först skjuts ner på stan av Fredde. Sen så träffa jag Annika där. Så då skjutsade Fredde hem oss hela vägen.
Söndag: Då var det dags för mig att se Sex and the city. Annika bjöd. Filmen var jättebra! Rekommenderar alla att se den. Även om ni inte sett serien.
Ja, det var väl min vecka i stora drag. Hann med att träffa väldigt många människor. Brukar inte vara så social av mig. Så nu slog jag nog rekord.
Kommande veckan då? Jo imorgon ska jag umgås med Maria. Sen senare på kvällen med Annika. Torsdag blir nog ganska lugn. Men fredag då blir det fest här igen!
Ska försöka att uppdatera lite oftare hädan efter så ni slipper såhär långa inlägg.

Känslostormar.

Äckliga känslomässiga dag. Verkligen för mycket känslor just nu. Vill bara vända upp och ner på huvudet och skaka ut allt som finns där inne. Skulle bli en stor hög. Hjärtat skulle behöva sig en rengöring det med.
Tycker inte om när det känns såhär.
Tur jag ska träffa Inger imorgon. Då kan vi reda ut några garnnystan tillsammans.

Lisen.

Imorgon åker jag upp till Sundsvall igen. Då har jag kanske ungefär en vecka kvar med min bebis. Sen ska hon lämnas över till sin andra matte. Tänk vad livet är hårt ibland. Känns lite tufft. Men det ska nog gå bra. Kommer nog bli ganska tomt och ensamt framöver. Ingen Lisen. Ingen Annika heller.
Men funderar att gå upp lite i tid på praktiken. Så går dagarna snabbare. Sen finns det tid att ta tag i det där med vännerna ordentligt också. Så allt ska nog lösa sig bra. 
Får se hur veckan kommer se ut. Måste i alla fall ta en dag till att åka upp till Härnösand. Sen får jag väl se.

Student.

Igår var det dags för Linda att ta studenten. Det var faktiskt hyfsat väder. Inget regn eller så. Det kändes skönt. Vi var först vid hennes skola. Lyssnade på när esteterna sjöng lite och när betygen delades ut. Sen gick vi till baksidan och såg när alla studenterna sprang ut. Linda fick massa saker runt halsen. Och en JÄTTESTOR banan av Bella! Fan vad vi garvade! Sen åkte de iväg med lastbilarna och traktorerna. Då passade jag, pappa och Sofie på att köpa varsin milkshake på donken. Efter nått som kändes som en evighet var Linda i alla fall klar så vi kunde åka hem. Då skulle massa saker fixas. Sofie och jag fick ta hand om altan och inglasade. Möblera om och klippa dukar. Runt kvart i 5 kom de första gästerna. Sen strömmade det bara på. Vi åt och drack gott. Välkomst drinken/bålen blev mest uppdrucken av mig. Det var kul att prata lite gamla minnen med Ken. Ganska kul att han blev rätt lullig också. Man ser ju oftast sina yngre kusiner som små hela tiden. Men nu måste man tänka att de har vuxit upp. Likadant med Robin också. Jag ser absolut inte på honom som någon som dricker. Men åjo! Det gör han visst. Sofie och jag blev tyvärr fast med de små kusinerna. Eller Johanna är inte vår riktiga kusin. Men vi kan väl säga det. Helt plöstligt ville de ut och spela fotboll. Något som inte gick så bra för mig. Jag hade druckit en del. Sen skulle jag stå i mål. Ramlade bakåt flera gånger. Tur de var för små för att fatta vad jag höll på med. Sen spelade vi lite kort och sådär. Kvällen avslutades väl runt hav 3. Då var jag trött som tusan! 
Inge bakis idag i alla fall! Woho! 

(Linda som glad student. Sofie. Jag. Och tillsist en bild på allt gott som fanns att dricka på studentmottagningen här hemma.) 








Vingåker.

Idag bar det av söder ut. Klev upp 5 på morgonen. Fick panik när jag insåg att bussen var försenad. Men jag kom i tid till tåget i alla fall. Hade tagit en åksjuketablett, så jag somnade på tåget och sov i princip hela vägen. Jätteskönt! Helt plötsligt var jag framme i Sthlm liksom. Jag älskar Sthlm! Om jag ska flytta från Sundsvall någon gång så skulle jag definitivt kunna tänka mig att bo där. Vid 12 kom jag fram till Vingåker. Det blev smörgåstårta. Mycket gott! Dagen har mest varit väldigt lugn. Jag ska duscha snart och klippa håret lite grann, så jag inte ser helt skabbig ut.
Fick ett värdebevis från SJ idag på 258 kr pga en försening jag råkade ut för förra gången jag åkte till Vingåker. Väldigt bra. För jag ska antagligen åka tåg mer i sommar.
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Blir att umgås med henne ikväll eftersom Linda och Sofie inte är hemma.

Vi var födda för något mer, något större.

Är så sjuk att jag snart lägger mig ner på marken och gråter. Det gör verkligen ONT i min hals. Så det blev inte att åka till Erikshjälpen idag. Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse.
Vaknade med ett ryck nu innan 12. Det knackade på dörren och jag blev verkligen jätterädd! Så stod Linn där utanför. Inget sms hade hon skickat innan heller. Hm.. Så hur skulle jag kunna veta att hon skulle komma då. I alla fall så fick hon nyckeln till min lägenhet så hon kan ta hand om beebis i helgen. Känns bra. För vill inte gärna lämna henne fredag till måndag helt själv. Då kommer hon svälta ihjäl! Ska ta fram selen också i fall hon vill gå ut med henne lite så beebis får känna lite gräs under tassarna. Mys!
Fuck! Nu hostade jag som fan! Så nu försvann rösten. Hooo, hoo kan någon höra mig? Crap!
Det blir inga studentmottagningar ikväll i alla fall. Jag orkar verkligen inte. Annika kommer hit ikväll så ska vi typ frossa eller nått. Det får man när man är sjuk. Så det så! Men det ä dyrt här.. Så kanske bara ska ta en sväng till en billigare affär eller nått. OM jag orkar.
Jag har sån jäkla lust att dricka cube! Ja inte nu alltså. Men funderar på om jag ska åka någonstans och köpa det. Finns ju tyvärr inte i Sundsvall. Men det finns i Härnösand. Så jag får väl åka dit och köpa några. Skulle vara trevligt och gott att dricka nån sån på midsommar. OM jag nu har någonstans att äta middag. Annars får jag sitta här i min ensamhet. Festandet kan jag gärna hoppa över. Men en middag och gemenskap skulle vara ganska trevligt.. En vecka kvar dock, så jag hinner nog fixa in mig hos någon.
Nu ska jag nog duscha. Jag luktar förkyldning och svett. Fin kombo va? Usch..



"Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna
Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för
Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör

Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek"

Slit och släp.

Sjuk idag med, feber och allmänt hängig. Gick till jobbet ändå. Kände att jag kunde inte vara borta mer. För jag ska ju vara ledig på fredag och måndag. Så ville jobba in lite. Men de andra tyckte nog att jag var knäpp. Faktum är att det är massor av kläder nu som måste sorteras. Imorgon är det bara jag som ska vara där på klädavdelningen. Så jag kommer få slita rikigt ordetnligt! Höll på att svimma idag, så vet inte hur jag ska orka imorgon.. Men på något sätt ska det väl gå.

Ska göra mig lite mat nu. Sen titta på A shot at love!

I know that you feel me somehow.

Inte så bra uppdatering idag. Var hemma från praktiken igen. Men imorgon ska jag dit! Så då blir det 3 timmar praktik. Sen en vända på stan för att köpa lite grejer. Efter det ska jag träffa Erika för en liten glass-dejt. Om vädret tillåter.
Idag regnade det så mycket att det nästan kom in i lägenheten. Jag var tvungen att ringa hyresvärden och säga till. Så då fick han ringa iss, så de kom hit med en slammsugare.
Annars så har kvällen varit ganska lugn. Annika kom hit runt halv 8. Då åt vi lite middag. Sen så åt vi glass och jordgubbar till efterrätt. Gott! Tills nu har vi kikat på några avsnitt av L word. Var duktig och gjorde rent Lisens bur också.

Men nu är det sovdags!!

Chicago.

Även att de spelar i Sthlm i juli. Hade varit nått. Men tyvärr helt fullbokat.

Jag har nästan fått klart i lägenheten nu! Men det är lite stopp nu för jag vet inte vart jag ska göra av vissa saker..

Ingen Erikshjälpen idag.

Jag kunde inte ta mig till jobbet idag. Orkade verkligen inte. Vaknade inte ens när alarmet ringde. Men vaknade väl en halvtimme senare ungefär, då ringde jag Gun-Britt och sa att jag inte alls mår bra. För det gör jag verkligen inte. Är sjukt trött och har ont i hela kroppen. MEN tror ni att jag kunde sova nå länge? Självklart inte! För min kropp är inställd på att kliva upp mellan 8-9 nu för tiden. Så då går det inte att sova mer. Plus att det tjöt så förskräckligt i mina öron. Så jag var tvungen att kliva upp och lyssna på musik. Har duschat också. Så känner mig något fräschare. Fast mitt inre nog talar emot det.
Det blåser jättemycket ute! Men jag tänkte ev. gå ut en stund snart. Få lite frisk luft och kanske gå iväg med lite kartonger till insamlingen. För just nu håller de på att blåsa bort..
Annars då? Jo Annika kommer väl hit lite senare ikväll. Hon ska ut på birsta så då ska hon köpa mitt andra ben till barbordet. Förhoppningsvis vill hon hjälpa mig att sätta upp det idag. Så då är det bara stolarna kvar som ska skruvas ihop. Men får se hur pigg jag är ikväll också. Jag kanske inte orkar göra något. Just nu känner jag bara för att ligga ner. Men hyresvärden ska komma idag.. Och då får jag ingen ro till att bara ligga och vila. För här är det svårt att höra när någon knackar på.
Har bokat in en glass-dejt på onsdag med Erika. Ska bli trevligt att träffa henne. Hade en glass-dejt förra veckan också, fast med Maria. 

Nu ska jag äta lite frukost.  

Välgörande ändamål.

Har precis gått igenom min garderob. Hittade massa kläder som jag helt enkelt tröttnat på. Ska ta med dem till praktiken imorgon. Vissa kläder är riktigt fina så de tror jag kommer bli sålda på en gång. Sen var det vissa som nog kan skickas direkt till utlandet. Faktiskt så känns det bättre att mina kläder kommer till dem som behöver än att svenskar köper dem. FAST pengarna som Erikshjälpen får in går faktiskt också till fattiga länder. För 2 kronor kan ett barn få en lunch. Så oavsett vart mina kläder går är det för en bra sak! Jag uppmanar fler att skänka saker. Varför ha en massa grejer hemma som ändå tar en massa plats? Jag ska ta med mig massa kuddar och filtar en dag också. Kan inte ta allt på en gång eftersom jag åker buss. Men lite varje dag.
Nu känner jag mig lite dum när jag tittar runt omkring i lägenheten. Det första jag får syn på är min dyra systemkamera, och sen ser jag alla kartonger som ligger utspridda över hela golvet som innehållt alla grejer jag köpte på ikea igår.
Lever man i ett rikt land så får man kanske unna sig saker också?

(En av topparna som jag ska skänka.)


I will give to you, summerwine.

Nu har jag precis kommit hem igen. Varit på Dyket i några timmar. Jag och Annika fick oss verkligen ett gott skratt. Jag pussade på Annika. Så kommer några killar, då tittar de på mig och utbrister: Hon har ju visst bröst! Så de trodde väl först att jag var kille eller nått. Men då bekräftade brösten min kvinnlighet.
Vi åt goda baguetter och njöt av sommarvärmen. Sen när jag var påväg mot bussen så körde Anna-Karin förbi. Så då fick jag skjuts hem. Nice.
Ska strax duscha och försöka kurera mig med att dricka massa vatten. Måste bli frisk så jag kan orka med veckan!

(Söta Anki-anka som mumsar på en baguett!)


Så sjuk så.

Jag mår inte alls bra. Ingen ro eller vila får jag heller. Gårdagen var helt fullspäckad. Åkte hem till Totte på kvällen. Svullade en massor och tittade på Den gröna milen. Fy tusan vad bra den filmen är! Sen så imorse gick jag från henne ner till stan i denna enorma hetta. Tog bussen hem till mig. Så nu har jag packat lite grejer för om typ 45 minuter ska jag dra till Kvissle. För jag har lovat Annika att träffa henne på dyket med en picknickkorg. Känner mig inte alls pepp. Är förkyld som fan och huvudet bara snurrar.
Imorgon börjar praktiken igen. Som sagt, ingen ro eller vila.
Måndag: Praktik. Åka ut till IKEA och köpa ett till ben till barbordet.
Tisdag: Praktik. Tvätta.
Onsdag: Praktik.
Torsdag: Praktik. Se när Hedbergska går ut. Två studentmottagningar.
Fredag: Kliva upp 5 på morgonen för att ta tåget mot Vingåker. Fira Sofie som gått ut 9:an.
Lördag: Se när Linda går ut. Lindas studentmottagning.
Söndag: Kanske vila.
Ni ser, det är massa saker som händer hela veckan. Jag orkar inte riktigt. I alla fall inte i det tillstånd som jag är nu. Hoppas verkligen att jag blir frisk!

Myggbett till tusen. Nu är sommaren här.

Satt vid en strand i Timrå i torsdags. Massa mygg bombarderade mig verkligen. Men trodde inte att jag hade blivit biten för jag har verkligen inte känt av något alls. Så idag har det börjat klia som initusan! Måste ha minst 10 myggbett. Det är så himla irriterande. Men jag ler och tänker på att det är sånt som hör sommaren till.

Ibland blir det bara för mycket för mig.

Usch lång och jobbig dag idag.
Vaknade med ett ryck och insåg att klockan var 9. Skyndade mig som en galning. Fick springa till bussen för att hinna. Inser när jag kliver på bussen att jag har jätteont i halsen. Vid 10 kom jag fram till Birsta. Mötte Linn och hennes mamma. Vi strosade runt i lite random butiker. Efter ett tag var det dags att ge sig på IKEA. Så vi letade fram alla tusen saker som jag skulle köpa där. När vi kom till kassan så blev det väl en sisådär 2200 spänn. Jag betalade och såg glad ut. Sen körde vi hem till mig och lämnade sakerna. Linn tog med sig mina köksstolar hem också. Så fick hon träffa lilla Lisen. (Jag har förresten hittat kloklipparen och fixat hennes klor!) Sen så åkte de. Och jag kom på att jag behövde ha lite saker i stan. Så jag bestämde träff med Totte på stan så skyndade jag mig till bussen. Fick springa även denna gång. När jag kom in till stan köpte jag en club sandwish, eftersom jag inte hade ätit nått. Träffade Totte och vi gick till Clas ohlson. Där jag köpte en borr!! Vuxenpoäng till mig måste jag säga. Allt som allt blev det väl 400 spänn där. Sen så åkte vi hem till mig och fixade med mitt nyinköpta vitrinskåp. Som blev aningen skevt. Men det gick verkligen inte att fixa på något annat sätt. Vi skulle försöka få upp barbordet också, men Totte fick mig att inse att jag nog behöver två ben ändå. Så då sket det sig med det. Ska antingen åka ut till IKEA imorgon igen. Eller så tar jag det på måndag.
Nu sitter jag här och är väligt hungrig. Totte har åkt hem, men jag ska åka till henne senare ikväll. Just nu behöver jag nog något att äta innan jag svimmar.

Jorden är rund, men allt jag såg var en båt som försvann.

Shit! Nu har jag legat i sängen i över 5 timmar. Var inte direkt trött. Blev bara så less på röran i lägenheten så jag orkade inte se den mer, därför gick jag och la mig. Sen så blir jag så sjukt depp av solen. Jag gillar sommaren. Men INTE att solen aldrig försvinner! Det är mörkt kanske en timme på natten. Och då är det inte ens riktigt mörkt. Annars så är det i princip ljust HELA tiden. Sånt gillar jag inte. Jag tycker om när det är mörkt. Men ja, allt kan inte vara perfekt.
Jag borde duscha och ta mig en promenad.
Blir lite skrajj. För jag har börjat få ont i halsen! Vill verkligen inte bli sjuk. Men detta är ju månaden som jag nästan alltid lyckas få jätteont i halsen. Gillar't inte.

In the land I'm living there's a key.

Jag tycker att det är jätteläskigt när människor förändras. Speciellt när de förändras till det negativa och inte känns som samma person. Det får mig att inse att inget är för evigt. Allt rör på sig och ändras hela tiden. Så som stora glaciärer. Tillslut lossnar en stor bit och ödeläger landmassor.
Jag vill inte att det ska vara så. Men det är väl därför det finns ett ord som heter utveckling.

Life goes on and on and on.

Det var en vecka sen jag uppdaterade bloggen senast, så tyckte att det var dags nu. Har nog tappat alla mina läsare, fast det gör inget. Jag skriver mest för att minnas stunder.
Men, så vad har hänt i mitt liv då? Har haft praktik nu i 7 dagar. Jag tycker att det går kanonbra. Alla där är så himla trevliga. Jag blir inspirerad av deras berättelser. Tycker det är otroligt intressant att lyssna på när människor berättat vad de gått igenom under sitt liv. Tyvärr så ska Marie sluta där sista juni. Det är henne jag pratar mest med. För vi står oftast nere i källaren och sorterar kläder. Men jag gillar ju de andra med, och när hon slutar så kommer nog någon annan stå där nere med mig. Jag börjar bli väldigt nyfiken på det där med att stå i kassan. Fast jag känner nog att jag vill vara ute lite i butiken innan jag ställer mig i kassan. Så jag känner till sortimentet lite bättre och hur prissättningen går till.
Ja, det var lite om praktiken.
Med lägenheten går det väl framåt. Inte riktigt klar än. Ska försöka städa det sista idag. Sen åka en sväng till IKEA i helgen och köpa barbord, stolar och ett vitrinskåp. Så det ska nog bli bra när det väl är klart.
Igår var det en bra dag! Först var jag på praktiken 3 timmar. Efter det åkte jag hem. Tog en dusch eftersom jag blivit sjuukt svettig av det varma vädret. Sen tog jag med mig steppern in till stan och lämnade den till tjejen som skulle ha den. Efter det så såg jag nått hemskt! Det var en man som låg på marken och hade blivit brutalt misshandlad. Han hade massa blod i ansiktet och sjukvårdarna försökte linda bandage runt hans huvud så blodet skulle sluta rinna. Det var riktigt hemsk. Så jag gick ganska snabbt förbi och tyckte att de som stod runt omkring måste varit dumma i huvudet. De kunde minsann stå där och glo, men ingen kunde göra något när han hade blivit slagen. Visst man kanske inte vågar gå emellan. Men nått kan man försöka göra.
I alla fall, efter det så träffade jag Maria på torget. Vi gick och tog en glass. Sen satt vi och bara pratade jättelänge. Hur trevligt som helst! Efter x antal samtal på hennes mobil och min mobil som vi försökt ignorera så var vi tvugna att skiljas åt och åka hem.
Jag åkte hem och packade ner öl och cider. Sen tog jag bussen ner till stan. Jag och Annika åkte därifrån med Helene till Timrå där vi skulle träffa Danne, Malin och Stoffe. Det blev väl en hyfsat bra kväll. Jag var inte på ett så stort partymood. Men drack väl kanske 2-3  cider eller nått. Sen fick alla för sig att vi skulle dra in till stan. Så då gick vi först in på kåren. Men där var det riktigt dött. Så då drog vi till BK i stället. Som tur var fixade Danne in mig, för jag hade förstås inte passet med mig. Jag måste skaffa ett leg! För plånboken har jag alltid med mig. Men passet glömmer jag ofta. Just nu vet jag inte ens vart det är faktiskt.
Det var väl lite om hur min vecka sett ut.
Idag ska jag ev. följa med Totte till stallet. Vet inte om jag har ro till det. För då blir vi ju borta några timmar. Jag skulle behöva få färdigt här. Så får se hur jag ska göra. Just nu är jag bara trött. Borde köpa solskydd för jag har bränt mig.. Gör det så himla lätt.

Nu ska jag se om det finns något att äta till frukost.

RSS 2.0