Starlight.

Vilken hemsk dag det var igår. Vaknade av att huvudet var helt tungt och kroppen ville inte riktigt hänga med. Så jag ringde till min chef.
Jag: Hej, jag kommer inte idag för jag mår så himla dåligt.
Hon: Ajdå.. du är den fjärde som ringer nu..
Jag: Jaha, oj. Men.. Ja jag kanske kan försöka komma senare. Kanske blir piggare sen.
Hon: Ja det vore jättebra.

Ja, sen fick jag jättedåligt samvete, så när vi hade lagt på skyndade jag mig att på 20 minuter, duscha, torka och platta håret, klä på mig, sminka mig, byta byxor en gång till, springa till bussen!
Så jag hann ju dit till strax innan 12. Och snacka om att jag fick massa beröm av Yvonne och Hariette att jag hade tagit mig dit fast att jag mådde dåligt. Så kände mig ju ändå stolt.
Men idag får jag sota för det. Mår inte så himla bra. Eller det var värre imorse. Nu har jag ju sovit 11 timmar. Så har fått vila upp mig ordentligt.
Idag har jag fått pengar för bostadsbidrag, så kanske ska lyxa till det med någon god middag. Det ä jag faktiskt värd!

Det var så sött när jag kom hem i tisdags. Då låg det en ask insedebrus på bordet med en lapp bredvid "Utifall att magkatarren kommer tillbaka =)" Så låg det en stor förpackning med Merci-choklad! Och på fruktfatet låg det ny frukt! Allt det hade jag fått av Sandra för att hon fått låna min lägenhet när jag var borta. Så himla sött!

Nej, nu ska jag nog diska lite och fixa mig själv lite grann. Sen måste jag skriva en lista på saker jag ska köpa imorgon. Tänkte köpa hårfärg och julklappar.

(Blir nog lite ljusare inslag i håret denna gång.)


When everything's just blue.

Sitter hemma hos min familj nu. Mysigt värre! Igår så bakade vi pepparkakor och lussekatter. Så nu har jag att ta med mig hem så det blir lite fika på första advent.
Stockholmsvistelsen var förresten jättemysig den också. Hann med en massa! Och jag måste säga åt er alla att verkligen se filmen Twilight. Sjukt bra är den! Blev naturhistoriska och cosmonova också. Så nu är jag väldigt pank. Längtar till torsdag då jag får lite pengar igen! Skönt! Men då kommer ju det mesta gå till julklappar.. Men ska nog ha lite kvar så jag kan roa mig. Har letat fram lite kul saker som jag och Annika kan göra när hon kommer hem på lovet. Vill ha riktigt kul med henne innan hon åker iväg till Afrika. Nu är det riktigt nära faktiskt.. Känns helt overkligt att jag inte kommer kunna ha någon kontakt alls med henne på 2 ½ månad. Det är lång tid, 2 ½ månad är ungefär lika långt som ett helt sommarlov...
Nej nu ska jag inte tänka mer på det. Måste gå ut med hunden snart. Sen in till stan och kolla efter vinterskor!

Stop.

Can a heart just stop beating?


Yeeah.


Stockholm imorgon.

Nyss kommit hem från jobbet, ganska exakt 5 minuter sen faktiskt. Varför är det så att så fort man sätter i nyckeln i låset så blir man akut kissnödigt fast man inte var det innan?
Ett mysterium det där.
Hade det jätteskoj på jobbet idag! Jag och Jenny stod först i kassan och pratade en massa. Sen när jag hade rast satt jag nere i fikarummet och tittade på när Hariett målade en tavla. Hon är helt sjukt duktig!
Jag hade ett litet eget projekt idag, kom på att det vore bra att ta fram jul- och nyårsskor. Så jag har plockat fram 12 par, guld, silver och röda. Jättesnygga!
Sen så klättrade jag på lådor också! Rättare sagt kartonger! Jag ville högt upp inne i förrådet för skulle kolla igenom kartongerna så då klättrade jag på de andra för att nå dit. Trodde hela tiden att de skulle braka ihop. Speciellt när jag hade en tung låda över huvudet. Tur jag skrivit på vår närmast anhöriga-lista. OM nått skulle hända..

Köpte två skjortor och en mössa idag också. Skjortorna passar perfekt att ha till leggings eller tajta byxor! En rosa och en vit blev det.
Fast nu har jag bara 200:- kvar att använda i Stockholm.. Får se hur detta går.

(Mina nya fynd. 148:- blev det bara!)


I can't hide.

Fy tusan! Nu är kroppen i stort uppror måste jag säga. Massa stress har kommit tillbaka igen, och det tar ut sig på koppen. Samt att det inte är så bra att jag tagit tabletter när magen är i det här skicket. Men jag tänker vänta ut magkatarren. Någon dag måste det ju sluta göra ont. Samt att jag gått ner mer i vikt.. Spelar ingen roll om jag äter. Tyckte jag åt ganska mycket igår. Och jag drack vatten, för jag har antagligen vätskebrist också. Men det hjälpte inte.. Är så himla trött hela tiden. Och det beror ju säkert på ovanstående saker. Vill må bra igen! men det är inte så lätt när det är så himla mycket runt omkring och nu är jag lite panikslagen över att jag och Annika knappt kommer tröffas under hennes lov. Sen drar hon till Afrika. Känns ju som att jag är helt körd..
Jobbet är nog det enda som går bra just nu. Där är jag stabil. Men som sagt, ska bli skönt i helgen, träffa Monika och min familj.

(Saknar OSS! Och nej, jag hade inte sånt hår, bara en urblekt lila lugg. Haha!)
 

I won't be anyone's excuse to cry.

Idag blev det jobb mellan 11:40-16:40. Helt perfekt dag. Har hittat två skjortor och en mössa som jag ska köpa imorgon också. Har inte pengarna egentligen, men jag får väl låna lite av mig själv..

Nu har jag precis varit på ica och köpt choklad och pucko. Kände att jag ville ta hand om mig själv lite ikväll. Äta nått gott och bara vila upp mig. För jag har varit så himla trött de senaste två dagarna.
Så nu sitter jag här, lyssnar på bra musik och äter choklad. Det är verkligen livet!

Imorgon är sista jobbdagen för den här veckan. Sen drar jag till Sthlm på fredag. Och kommer inte tillbaka till Sundsvall förrän på tisdag. Ska på en snabbvisit hemma hos familjen också. Ska bli trevligt. Så det som ska hinnas med är: Ett besök på naturhistoriska, cosmonova, se filmen Twilight på bio, ev. festa, baka pepparkakor, baka lussekatter, sy två par av mina jeans. Som ni läser, fullspäckat schema! Men det ska nog gå bra ändå! Nu blir det nog till att titta på lite One tree hill och bara njuta.

(Gott!)


Ibland finner vi sätt att fälla in våra taggar.

Ikväll har det varit en bra kväll. Eller det har varit en bra dag. När jag vaknade imorse var jag inte alls pigg, ville verkligen inte gå till jobbet. Men jag sa till mig själv att jag var tvungen. Så jag hoppade upp ur sängen och fixade i ordning mig på 5 minuter. Jobbet var som vanligt, väldigt bra. Ska dock få stå lite mer i kassan imorgon eftersom jag fått göra massa andra saker på sistone. Så det ska bli skönt.
Sen så kom Sandra över ett tag ikväll. Vi tittade på one tree hill, pratade och kollade massa maträtter på wikipedia. Tror båda nästan dog av hunger.
Blev ett samtal med Annika på msn sen. Kändes bra. Var längesen jag hade en såhär bra dag faktiskt. MEN jag måste samtidigt ha lite galler för mitt hjärta. För inget är säkert längre. Fast ja, jag tänker vara glas så länge jag får det. För lycka är en bra känsla.

(Tack för att du gjorde en bra dag ännu bättre.)


Come clarity.

Idag är ingen bra dag. Har jätteont i min tand. Men har inte orkat åkt till apoteket, har förresten inte råd med det. Räknade ut att jag behöver åtmiinstone 400 spänn när jag ska vara i Sthlm i hegen. Och det är i princip allt jag har. Så nu får jag snåla denna vecka. Även när det gäller tabletter!
Annars så har jag mest slappat idag. Tvättat och kollat på One tree hill. Är nästan klart med säsong 3 nu.

Jag hoppas att jag och Annika kan prata lite i telefon ikväll. Jag skickade ett brev till henne idag i alla fall.
Det är bara att vänta och se om saker och ting kommer lösa sig.

(Här kommer i alla fall en bild på mig från i fredags. Haha!)


Hahaha.

Igår så kollade jag och Sandra på The ring 2. Och för er som sett den så vet ni att det är en massa hjortar som kommer fram ur skogen och börjar hoppa mot bilen. Jätteobehaglig scen!
Så nyss när jag satt här i godan ro och kollade på Andra avenyn så såg jag något som rörde sig utanför. Då gick jag fram till fönstret. Och bara några meter bort, på grannens tomt står det en massa hjortar!! Var säkert 5 stycken. Jag började garva som fan för att det var så himla sureal. Tänkte mig hur de skulle ta sats och hoppa genom fönstret. Men de gjorde de ju inte så klart. Men ni kan ju förstå min chock.

Don't fucking lie to me!

Allt är ju bara falskt. Fattar inte ens varför jag trodde på allt. Finns inte många människor i den här världen som man verkligen kan lita på. Jag skrattar nästan. För jag är bara så chockad. I mina ögon är du inte mer än lite skräp som lätt kan tas bort med lite saltlösning.

En utomjordings kärlekstörst.

Har så himla ont i magen nu! Hoppas verkligen att min magkatarr ska försvinna av sig själv. Vill inte ringa vårdcentralen. Men idag blev det inte så nyttigt ätande. Så det kan ha förvärrat saken. Samt att jag tagit dubbel dos av voltaren pga min visdomstand som börjat krångla igen.
Igår pratade jag i alla fall med Annika  i telefon. Det var några dagar sen sist. Så kändes skönt at höra hennes röst. Och hoppet liksom växte lite igen. Så jag hoppas verkligen på att det ska ordna sig den här gången. När vi fått lite distans.

Annars då? Jo jag hade lite folk hemma hos mig igår. Vi drack lite grann och hade det väldigt trevligt. Jenny och Sandra skulle egentligen sova över, men slutade med att det bara var Sandra som gjorde det. Så idag har jag jobbat två timmar. Sen åkte jag hem. Då hade Sandra städat lägenheten. Och sen gjorde hon jättegod mat! Mest blivit massa filmtittande hela kvällen. Trevligare än att supa ner sig. Imorgon får jag se vad som händer. Ev. vara med Totte. Annars en ganska slapp dag.
Nu ska vi nog sova! Sandra har redan somnat här bredvid..

Saknad.

Det går inte en minut utan att jag tänker på dig, undrar vad du gör, om du saknar mig lika mycket som jag saknar dig. Men jag vet att det måste vara såhär just nu. Båda behöver tid. Jag är redo att ge detta all tid i världen. För jag vet att även fast jag inte pratat med dig på flera dagar så är det ändå hos dig mina tankar finns hela dagarna.
Jag hoppas att du känner samma sak. Hoppas att du har orken att vänta på mig.

Så jäkla glad!

Idag har jag bara varit så jäkla glad hela dagen! Helt underbar har det varit!
På morgonen så berättade jag för Yvonne om en idé jag haft ett tag. Om att vi i personalen ska ha retrokläder på oss någon gång. Hon tyckte att idéen var jättebra! Så vi bestämde att de två första veckorna i december så kommer vi köra retrokläder. Kläder som folk får köpa också. Så vi ska leta fram ganska många ombyten i fall vi under dagen säljer det vi har på oss. Jätteroligt kommer det att bli. Alla de andra verkar också jättepeppade! Så dagen idag gick åt att tänka ut vad jag tycker att jag har för stil som kan hittas bland 50-, 60-, 70-, 80- och 90-talskläder. Det är jättesvårt faktiskt. Men jag hittade ett par glasögon i alla fall som jag verkligen blev kär i. De gick jag runt med i butiken idag. Det gäller ju att bjuda på sig själv, och de andra fick sig ju ett gott skratt.
Så jag är nöjd över min insats idag!
Nu ska jag snart äta middag och sen städa inför imorgon.

(Visst är jag snygg i glasögonen?)


Nyklippt.

Denna dag har varit helt underbar! Började med att jag klippte mig imorse. Blev klar där strax innan 10. Så då gick jag och åt frukost. Vandrade runt lite på stan ett tag. Sen tog jag mig iväg till jobbet. Kom dit 20 minuter innan jag egentligen skulle börja. Så då blev det fika med Yvonne och Jenny. Var riktigt mysigt att bara sitta där inne och prata om sånt som inte har med butiken att göra. Sen så resterande tiden på jobbet gick hur fort som helst. Bjarne kom förbi och sa hej. Jag har saknat honom jättemycket. Han är galen. Men helt underbar!
När jag slutat åkte jag hem och städade lite. Sen kom Sandra hit, vi tittade på lite one tree hill och en halv film. Sen var hon tvungen att åka hem. Så nu sitter jag här och håller på och kokar ett ägg. Har så stört ont i magen. Måste äta jätteofta för att jag inte ska svimma av smärta. Men som sagt, jag har orsakat det själv. Lögner och dålig mat.

(Min nystart krävde självklart en ny frisyr!)


Det är som att hoppa fallskärm.

Vemod i din trasiga blick

Men änglar i ditt skratt

Saknad i ditt brustna hjärta

Men sanning i alla dina ord

Djävulen kan inte nå dig

Hon har inte styrkan

För jag tillåter henne inte

Utan tårar, inga skratt

Utan saknad, ingen kärlek


Älskade, det är som att hoppa fallskärm,

det krävs lite mod

/Frida 121108


Dyspepsi.

Ligger här i mina mjukisar och filosoferar lite. Tror jag skaffat mig magkatarr. Men det är nog mitt eget fel. Ätit fel och stressat för mycket. Mår inte alls bra. Så nu ska jag dricka massa, massa, massa vatten! Och på riktigt ändra på mina vanor. För såhär får det inte vara. Om jag till och med blir sjuk av hur jag lever så behövs det ju en förändring.
Så inge mer onödigt socker! Och inte stressa över onödiga saker.

(Uuuuhh..)


Romeo återvänder ensam.

Sitter och funderar över min hälsa och min ekonomi. Alltid lika roligt att sitta med sånt en måndag.
Men faktiskt, även fast jag käkat godis en vecka och förstört min mage så väger jag samma som om jag hade ätit nyttigt en månad, rätt konstigt. Men känns ju bra att ugå från den vikten nu när jag ska börja bli nyttig igen. Då kanske jag ser lite effekt nu redan i början. Så denna vecka blir det nyttig mat hela veckan. Dock fest på fredag, så då blir det cider. Men någon gång måste man festa till det. FAST om min mage är som den är nu så kan jag nog inte dricka då. För just nu kan jag knappt äta något. Det svider jättemycket och gör bara ont hela tiden. Men kanske att det blir bättre när sockret gått ur kroppen. Är inte van att vara såhär onyttig. Ska försöka lägga in lite träning också. Men ser att det med maten är det viktigaste. Äta bra och regelbundet. Träning är bara som en bonus för mig.
Sen var det de där med ekonomin också. Men tror att jag kommer klara den ändå. Dock så måste jag ladda på mobilen denna vecka, samt att jag gärna skulle vilja klippa mig i veckan också. Är så trött på mitt tråkiga hår. Måste få det lite fint igen. Om inte annat så måste jag toppa igenom det eftersom det blir så slitet efter plattången. Skulle nog behöva köpa någon bra inpackning och sånt skyddande som man tar i håret när man ska platta det. Men det får bli en senare fråga. Just nu satsar jag på att kunna spara 1000 kr denna månad.

(Klippning? - Ja tack!)


Ät fett och socker tills du spyr. Eller bli en fyra-tonsmartyr.

Tittade lite på EMA men det var rätt tråkigt. Gillar inte sånadär galor. Så bytte till min musik i stället.
Har varit stört onyttig på sistone. Tror jag ätit godis 5 dagar i streck nu. Det är absolut inte bra! Jag som hade varit så duktig och gått ner en del i vikt. Måste försöka bli duktig igen. Vet inte vad som händer. Men kan vara hur duktig som helst i flera veckor. Sen bara ändras det och jag äter massa godis. Just nu är det nog mest känslomässigt. Att jag äter för att hålla borta alla dåliga känslor. Men så mycket dåliga känslor borde jag inte ha egentligen. Det var en kanonbra dag på jobbet idag. Och jag mår rätt bra i övrigt. Men det är den här förhållandebiten som inte är riktigt på topp.. Vet inte riktigt vad jag ska känna längre heller. Om jag bara håller fast för att det är det som borde göras. Vi behöver nog utrymme båda två.
Tid för oss själva och för att andas.
Imorgon blir det bio. Saw 5 ska jag och Sandra se, Känns som att det börjar bli rätt uttjatat med alla saw-filmerna. Men man kan ju inte låta bli att titta heller!
Fast först och främst ska jag städa imorgon. Det har inte blivit gjort på ett tag, så jag känner att om jag vill må bra så måste lägenheten vara lite fräsch.

Förresten, den 14:e eller 15:e kommer jag ha en 90-talsfest. Tror det kan bli jättekul! Lyssna på massa sån musik. Fattar inte hur musiken kan ha ändrats så himla mycket tills nu. Då var allt så oskyldigt, barnsligt men framför allt kul! Låtarna var glada. Nu är det massa smöriga låtar och en massa musikvideos med tjejer som försöker dansa sexigt. Nej ge mig 90-talet igen!

(Innan jobbet idag. Pepp till tusen! Och ett litet leende också!)


Tvättstugan.

Hahaha! Hittade en så rolig bild på tjuvtittat.se
Men samtidigt ganska stört!


Innan allting tar slut.

Det ligger tomhylsor i parken
Våra fötter är en meter över marken
Jag visste att Du skulle bli stark sen
Min hand i Din hand
När kapporna vänder efter vinden
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?
Är Du lycklig nu?

/ Kent - Innan allting tar slut

It's a little cold outside.

Var väldigt många dagar sen jag skrev här sist.. Har bara glömt bort bloggen helt enkelt. Och faktiskt knappt suttit vid datorn alls. Veckan som var har mest bestått av jobb och att umgås med Annika. Har ätit god mat också! Mest bara njutit av livet skulle jag tro.
Veckan började turbulent. Men sen blev den faktiskt bra. Åt på Bite line en dag och köpte hem mat från China box också. Väldigt gott! Träffade Totte i fredags, som jag inte träffat på säkert 1 ½ månad. Så det var verkligen dags för det. Vi drack lite och kollade på film. En myskväll helt enkelt. Och efter ett tag kom Annika över också.
Resterande del av helgen bestod mest av filmtittande och OTH-tittande. Såg Spice girls filmen. Nostalgi!
Sen så fick jag och Annika för oss att vi skulle knäppa kort då vi blåser rök mot den andras mun. Tanken var lite bättre en vad resultatet blev kanske.. Men man kan inte lyckas jämt!

Nu ska jag käka lite lunch, sen duscha och packa inför att åka till Sthlm ikväll! Får se om jag tar med kameran så det blir lite bilder.

RSS 2.0